- 24 Mart 2024
- 65
- 12
- 8
- Konu Sahibi dertsbasadert
-
Sizin de başınızda varmış bir tane Allah sabır versinBazen gelmemesi daha hayırlı olur. En azından gelip de rezillik çıkarmamış kardeşim gibi. Neyse.
Aynen öyle bir de beni kıskanıyorlar lanetler bana verildi milyar milyar paralar sankiGerçekten boşverin. Kardeşte olsa böyle insanların hayatınızda olmaması daha hayırlı. Sanki annenize yaptılar çocuğu ya ne saçma
ya inanın zaten hep öyle oluyor her ailede sanırım illa böyle bir erkek kardeş var gibi yaAynen öyle bir de beni kıskanıyorlar lanetler bana verildi milyar milyar paralar sanki
Kardeşin ne yaptı?Bazen gelmemesi daha hayırlı olur. En azından gelip de rezillik çıkarmamış kardeşim gibi. Neyse.
Merhaba hanımlar ne zamandır açmak istiyordum konuyu, benim bir abim bir ablam var ablamla aramız iyidir ama abim evlenince bizden koptu gitti çok değişti malesef her istediği yapıldı her anında ablam annem ben hep yanında olduk iki çocuğu oldu hiç birinde tek bırakmadık nişanı sözü çeyizi düğününe kadar hep her şeyde yardımcı oldum elimden geldiği kadar . Benim atamam cıktı uzak bir yere annem benimle geldi neden benimle geldi de onların çocuğuna bakmadı diye küstüler bize akrabalar araya girdi benden özür dilettirdiler bir suçum olmadığı halde. Neyse barıştık bu sefer benim düğünümde tekrar annem cocuga bakmak istemiyor diye kavga çıkarttılar gelmediler. Annem hep bana hazırlık yapmış düğünüme hep bana destek olmuş diye demedikleri kalmadı Allah’ından bulsunlar tüm maddi destek babam varken kendilerine yapıldı oysa ki ben gurbet ellerde kazandığım parayla aldım zar zor her şeyimi hala da borcunu ödüyorum annemin parası yoktu neyle destek olcak kadın bana. O kadar kızgınım ki hakkımı asla helal etmiyorum onlara biraz iç dökme gibi oldu ama eşim hala istersen barışalım diyor şeytan görsün o kadar kızgınım ki anlatamıyorum kelimelerle
Bizde de var ne yazık ki böyle biri. Kadın koca aileyi birbirine düşürüp taşındı. Olan anne ile babaya oluyor en cok onlar üzülüyorIki kuzenim (abi kardes) böyle birbirine kusler evlendiklerinden beri, aralarından su sizmazdi, harika iki kardes idi bunlar bekarken.
Sonra kiz evlenirken mustakbel esine abisinin esini sevmedigini, maddi herseyin abisine yapildigini falan anlatmış, oyle dertlesirken (yalan), biri evlenirken ev satildi, digeri evlenirken de ev satildi, su an anne babalari kirada 70 kusur yaşında iki insan.
Sonuc; damat bey, ilk bayram karsilasmasinda abiyle kavga etti hadsizce ve ipler koptu.
O gun bugundur, kiz hangi bayrama gelse (sehir dışında) o bayrama abi gelmiyor, abinin esi zaten hic gelmiyor, cunku rahim kanseri gecirdi, rahmi alindi ve gorumcesi bi gecmis olsun bile dememis, annesiyle gelinlerine haber yollamis sadece.
Ozetle fedakar anne baba her bayramda kapi yolu gozluyor, kimse de ben ne halt ediyorum demiyor.
Yani abinizin eşi ya da abiniz sizden habersiz ortaligi karıştırmış olabilir. Abinize telefon edip konusabilirsiniz belki bilmediginiz seyler donuyordur, ikna olmazsaniz yine gorusmezsiniz olur biter. Boyle durumlarda anne baba arada kaldigi icin perisan oluyor.
Kesinlikle o da var takı takmamak içinAcaba evlenirken ondan destek istersiniz diye korkup koftiden kavga çıkarmış olabilir mi?
Galiba öyle ben hep fazla vericiyim zaten öyle yapmamam gerekiyorduKardesiniz alışmış hazıra goruseceksenizde mesafeli olmakda fayda var .Yazdiklariniz ve kizginliklariniz hatta kirginliklariniz bana hiçte dediğiniz gibi ablanizla aranizin iyi olduğunu falan dusundurmedi.Bence siz iyi olduğunuz sustugunuz onun istekleri olduğu sürece iyi sizin aranız sadece
Annem çok üzülmüyor gibi duruyor şu an ama içimden hiç aramak gelmiyor abimiIki kuzenim (abi kardes) böyle birbirine kusler evlendiklerinden beri, aralarından su sizmazdi, harika iki kardes idi bunlar bekarken.
Sonra kiz evlenirken mustakbel esine abisinin esini sevmedigini, maddi herseyin abisine yapildigini falan anlatmış, oyle dertlesirken (yalan), biri evlenirken ev satildi, digeri evlenirken de ev satildi, su an anne babalari kirada 70 kusur yaşında iki insan.
Sonuc; damat bey, ilk bayram karsilasmasinda abiyle kavga etti hadsizce ve ipler koptu.
O gun bugundur, kiz hangi bayrama gelse (sehir dışında) o bayrama abi gelmiyor, abinin esi zaten hic gelmiyor, cunku rahim kanseri gecirdi, rahmi alindi ve gorumcesi bi gecmis olsun bile dememis, annesiyle gelinlerine haber yollamis sadece.
Ozetle fedakar anne baba her bayramda kapi yolu gozluyor, kimse de ben ne halt ediyorum demiyor.
Yani abinizin eşi ya da abiniz sizden habersiz ortaligi karıştırmış olabilir. Abinize telefon edip konusabilirsiniz belki bilmediginiz seyler donuyordur, ikna olmazsaniz yine gorusmezsiniz olur biter. Boyle durumlarda anne baba arada kaldigi icin perisan oluyor.
Kimseye yapmamalısınız bu iyi bir özellik değil sonu hep şikayet ve hayalkırıklığı bdv de bile.Verdim verdim onu yaptım bunu yaptım tamam dedim sonuç yapmasaydin kısaca bu.Galiba öyle ben hep fazla vericiyim zaten öyle yapmamam gerekiyordu
Uzulmez olur mu hic yapmayınAnnem çok üzülmüyor gibi duruyor şu an ama içimden hiç aramak gelmiyor abimi
Ben anne babaya üzüldüm iki evlerini düğün için satmışlar . Kirada bu yaşta çok zor . Bu forumda bunu okuduk defalarca annede olsana babada olsan fedakarlık bir yere kadar . Allah yardımcıları olsun iki kardeş küs , anne baba bunlara üzülüyordur.Iki kuzenim (abi kardes) böyle birbirine kusler evlendiklerinden beri, aralarından su sizmazdi, harika iki kardes idi bunlar bekarken.
Yani abinizin eşi ya da abiniz sizden habersiz ortaligi karıştırmış olabilir. Abinize telefon edip konusabilirsiniz belki bilmediginiz seyler donuyordur, ikna olmazsaniz yine gorusmezsiniz olur biter. Boyle durumlarda anne baba arada kaldigi icin perisan oluyor
Ay ne münasebet barışmak. Barışsanız daha çok canınız sıkılacak. Yokluğu varlığından iyidir böyle kardeşinMerhaba hanımlar ne zamandır açmak istiyordum konuyu, benim bir abim bir ablam var ablamla aramız iyidir ama abim evlenince bizden koptu gitti çok değişti malesef her istediği yapıldı her anında ablam annem ben hep yanında olduk iki çocuğu oldu hiç birinde tek bırakmadık nişanı sözü çeyizi düğününe kadar hep her şeyde yardımcı oldum elimden geldiği kadar . Benim atamam cıktı uzak bir yere annem benimle geldi neden benimle geldi de onların çocuğuna bakmadı diye küstüler bize akrabalar araya girdi benden özür dilettirdiler bir suçum olmadığı halde. Neyse barıştık bu sefer benim düğünümde tekrar annem cocuga bakmak istemiyor diye kavga çıkarttılar gelmediler. Annem hep bana hazırlık yapmış düğünüme hep bana destek olmuş diye demedikleri kalmadı Allah’ından bulsunlar tüm maddi destek babam varken kendilerine yapıldı oysa ki ben gurbet ellerde kazandığım parayla aldım zar zor her şeyimi hala da borcunu ödüyorum annemin parası yoktu neyle destek olcak kadın bana. O kadar kızgınım ki hakkımı asla helal etmiyorum onlara biraz iç dökme gibi oldu ama eşim hala istersen barışalım diyor şeytan görsün o kadar kızgınım ki anlatamıyorum kelimelerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?