merhaba canm
benmde 8 kilo fazlam var 162 boy 60 kg yim.
kilom eşit dağılsa göze batmaz ama göbek kısmında birikintili
canım öncelkle Allah mesut bahtiyar etsin darısı başıma
bence hafif yiyecekler seçtiğin için ve sık sık yediğin için sorun yok gibi verirsin ama biraz hareketle desteklemelisin vaktn var mı bilmiyorum ama en azından duşa gireceğin günler girmeden yarım saat dolu dolu hareket yap 20 mekik diz kalça hareketlri birazda kol tamamdır..
bu diyeti nerden aldn cnm daha öncede bununla mı verdin
verdiğin yol nedir?
cnm tamamen kendi uydurdugum bir diyet. daha önce de buna çok yakın beslendim. ben sabit bir liste uygulayamıyorum. değişir yani canımın istediği şeye göre. daha önce de öyle oldu. :) ama asla hamur işi çikolata abur cubur olmadı hayatımda o zamanlar. şimdi arada kaçamak yapıyorum. onu bir terketsem .bu arada iyi dilekleriniçin çok teşekkür ederim canım. darısı basına inşallah
slm, oncelikle kolay gelsin
gunluk kalori ihtiyacin kac, onu hesaplayip bilmek cok yararli olur.
onu hesepla ilk once, sonra gunluk yedigin kalorileri hesepla ortalama 1000-1200 kalori alirsan haftada 2-3 kilo rahat verirsin.
teşekkrler cnm vaktn var mı peki spor için
ve önceki diyetinde spor yapabilmişmiydin
hmm hemen hesaplıyorum. peki canım sen nasıl bir diyet yöntemi uyguluyorsun. çizelgende 3kg kadar vermiş görünüyorsun. ne kadar zaandır devam ediyorsun acaba
evet onceki diyetimde cok sıkı spor yapmıştım :) şimdi de vaktm var da bu ara agırlık var uzerımde.
aaa olmaz öyle yapmalısın yapmalıyız
2 hafta once, yumurta diyeti yaptim. 3 kilo verdim :)))
bu hafta belirli bir diyet yapmiyorum ama gunde 1200 caloriden fazla almiyorum
normal gunluk kalori ihtiyacimda 1800.
kalori hesabı yaptım.günlük kalori ihtiyacım 1900 küsür. 1000 kalorilik bir diyet yapacagım. diyet listem tam olarak 14 subat cuma gunune kadar bu sekılde olacak. sabah tartılıp tam kilomu belirteceğim.
sabah uyandıgımda yarım litre su
saat 10.00 - 2 kibrit kutusu peynir ile 1 yumurta omlet 2 domates 2 biber yeşilçay
saat 13.00 - 1 tavuklu kepekli sandviç yeşilçay
saat 15.30 - 3 gün kurusu kayısı
saat 18.00 - 1 kase corba + 200 ml lik ayran
dayanamazsam belki saat 20.00 yarım ayva
3 lt su ve 3 fincan yesilçay
Canim bence aksam altida, salata veya haslanmis sebzede yiyebilirsin cok rahat. kalorisi 50 yi gecmez, hem tok tutar hem vitamin olur.
canım öncelikle tebrik ederim hayırlı uğurlu, mutlu sağlıklı olsun inşallah.
en kısa zamanda bebiş bekleriz.
10 marta kadar 1 ayın var toplam ve bence 1 ayda 8 kilo çok rahat verilir.
hatta istersen 10 kilonun üstünede çıkarsın.
umarım bozmazsın diyetini.
aynı dert bende de var
onca kiloyu verdikten sonra 5 kilosunu falan geri aldım
şimdi de o kadar zor geliyo ki tekrar diyet yapmak
çokk teşekkür ederim canım. kız ne bebişi daha. çokk severim aslında ama kendime zor bakıyorum valla :):) umarım veririm kiloları da 10 kilo versem ne kadar güzel olur düşündüm degelinlikte sorun yaşamam inşallah ama ya. daraltırız 20 kg da versen dediler ama bakalım artık. bozmam diyeti diye umut ediyorum. ah bir hırslansam. hırsla 47 kg verdim. şimdi 8-9 kilodan korkuyorum yahu.:26:
ne kadar zor dimi.benim cok zoruma gidiyor. o kadar ac kal. istediğin gibi kilo ver. sonra birden birazını al. benimki hep nişanlımın yüzünden ama onunlayken çok mutlu oluyorum iştahım açılıyor.
tekrar 59-60 kiloya düşsem bu sefer daha fazlasını istemiycem :)) bi ara 55 olmaya takmıştım kafayı ama sanırım 60 iken de çok iyiymişim. 60 kiloluk halime bakıyorum da şimdi baya zayıf duruyorum yani. insan kıymetini bilmiyor[/QUO
aynen ben de 70 cok diyodum. 70 lik halime bakınca ne guzelmişim diyorum. bu kez 67 falan tamam dicem ben de :))
bu arada bugün menüm şöyleydi
sabah 10.00: 2 yumurta ve biraz peynirle omlet domates biber yeşilçsy
öğlen 13.00: peynir domates bier ile kepekli sandviç yeşilçay
evdew değildim o yüzden akşam 18.00 gibi geldim ve 10 tane antep fıstıgı yedım
aksam 19.00 haslama tavuk ayran
20.30 gibi de 5 tane diyet bisküvi yedim çayla
bugün abarttım mı biraz ne :))
bu arada sabah uyandıgımda 77.3 kiloydum 78.1 den 1 günde böyle düşülür mü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?