Düğünümüz var :(

Ben böyle düğünlerde abartıya kaçmayı sevmiyorum ek.l mağazasının çok şık elbise ceket kombinelerini giyip altına kilotlu çorap giyip babetimide giyip gidiyorum. Tahmin ediyorum kafasının arkadında bir kafa büyüklüğünde bir çıkıntı. yüzünde bin ton makyaj ayağında en Yükseğinden bir topukluyla sizin sade olan giyiminize laf söyleyenleri. ( kimse kimseye laf söylemedikten sonra istediğini giysin)

Böyle düğünler için süslenmeye uğraşmaya değmez.

Bu bile açık onlara göre pantolona bile kadın pantolon giymez günah gözüyle bakıyorlar bildiğiniz gibi bir aile değiller gerçekten
Eee bu kadar zıt görüşleriniz olduğunuz bir aileye neden gelin gittiniz ki? Bunları Evlenmeden kabul etmiş olmalısın . Görücü üsülü evlenmediysen, ailesini sadece kendi düğünğnde görmediysen, bunları Evlenmeden konuşmadıysan, Şimdi boşuna hayıflanmış oluyorsun .

Kolu yarim yakasi karpuz bir elbise giyebilirsiniz hepi topu uc saat falan dayaniverin ne olcak...

Tamam çok açık giyinmezsiniz ama normalde aciksiniz ve su an pantolon giymenizin bile tartışıldığı bir düğüne kıyafet bulmaya çalışıyorsunuz.Ben bu şekilde bir düğüne katilmamayi tercih ederdim sanırım.Oldugum gibi davranamayacagim,kendimle celisecegim,mutsuz olacağım ve en önemlisi de evliligimde kriz yaşayacağım ortamlardan uzak durmaya çalışıyorum.Boyle bir durumda düğün aynı sehirdeyse eşim kendi ailesi ile giderdi.Sehir dışındaysa mazeret sunar hediyemizi eşimin ailesi ile gonderirdim.

Asil olan vucudun degil beynin icindeki kotuluklerin kapali olmasidir.kapali diye kotuluk etmiyen yok da diyemeyiz acik diye bu kotuluk ediyorda diyemeyiz.hem hangi yerde gordunuz resulun kadinlari acik veya kapali diye siniflandirdigini.hepsinin yeri ayri.herkes herseyi birbiriyle karistiriyor.kimse acigada laf etmesin kapaliyada.kardes o insan acik diye cezasini senmi cekeceksinki kotuluyosun.herkesin kendi tercihidir.allah c.c diyorki mumin kalbinde ben varim e sen o muminin kalbini boyle sacma konularla kirdin diyelim kimi kirmis oldun.konu sahibine gelince benzetmeler cok ama cok yanlis olmus.herkes esinin konu sahibini boyle gorup begenmesinden dem vurmusta konu sahibi esinin ailesinin kendisine uygunlugunu neden daha once sorgulamamis acaba merak ettim.

Ay bu kadar tutucu bir aileyle işiniz zor, umarım eşiniz arayı bulabilir. Zira bulamazsa işiniz daha da zor. Neyse. Bence ne olursa olsun tamamen kapalı giyinmeyin çuvala sarınmış gibi o ne öyle. Bir de yani karışıyorlar diye pasif kalmanıza da gerek yok, kaba bir cevap vermeseniz de ben bunu beğendim giydim canım sağol önerin için falan deyip geçiştirebilirsiniz. Bir yerden bari hafif açık olsun.

Çok bunaldım 2 haftadır elbise arıyorum ya 2 haftadır yok orası böyle yok burası şöyle
Al, giy gitsin valla sen böyle dediklerini yaptıkça her seferinde daha ileri konuşma hakkına sahip oluyorlar.
Benim babam da aynı bu kafa şöyleki sınav günü giydiğim bluza kızmıştı o derece, 20 yaşındayım ve daha bu yıl ilk kez etek giydim.
Her düğünde ağlardım çünkü babam hep karışırdı hayattan bezdiriyordu, hala da aynı ama takan yok.
Fikir sormamak birazda görmezden duymazdan gelmek lazımmış. Yoksa daha çokk yıpranırsın.

Fakir kol mu diyorlar bilmiyorum dirseğin biraz altında bitiyo anladiniz onu))
Çok uzun olmayan çok güzel elbiseler var bakmanizi tavsiye ederim

Hanım efendi pardonda neden bütün kapalıları aynı ibare içine sokuyorsunuz biz sizin şortunuza göğüs dekoltenize karışmazken siz nasıl olurda bizim eşarbımıza ayakabımıza makyajımıza karışırsınız kapalı olan biri topuklu giyemez mi kapalı olan makyaj yapamaz mı ne var bunlarda
Mune abla bakar mısın bi burda kapalıları aşaglayan bi yorum varda

CANım artık kapalılar da öyle bir giyiniyor ki. Ben ne zamandır görmüyorum şöyle tesettürüne yakışacak bollukta ve kapalılıkta giyinen. Ya ten çorap giyiyorlar ya daracık giyiyorlar ya kafalarını abuk subuk yapıp boyun bölgesini açıkta bırakıyorlar...

O yüzden diyeceğim çok kapalı giyinmesen de abes kaçmaz. Diz altı yarım kollu bir elbise işini görür bence.

Kapalıyım. Biri bana açık elbıse gıy dıyemezse acık olan a da kapalı giy denılmez. Ama örf adetlerimiz var gıdıp straplez de giyilmez öyle yerde o halde. Uzun kollu vatkalı ,boyu da dızın altında bıraz olacak şekilde çok şık elbıseler var o tarz gıyının bırı bısey derse cevabnızı Eşiniz versin, ya da siz begenmedıysenız kendınız gıymeyın deyın

Yapar tabi canım. Makyaj da yapar kapalıysa ölmedi ya topuklu da giyer giymesin mi heves etmiş. Haklısınız.

Yeminle beyin devrelerim yanıyor şu anda...

Konu sahibi arkadaşım..
Dıdısın dıdısı için hiç kafanı yorma bile,tavsiyem bir tulum al hem uzun hem kolları kapalı..
Yoksa kafayı sıyırırsın..
Bu zihniyetteki insanları mennun etmek için kendini heba edersin..

Ben böyle birşey söylemedim ama siz öyle anladıysanız diyecek birşeyim yok. Benim burada vurgulamak istediğim sadece saçı kapatarak tesettür olmadığı toplum içinde böyle şeylere maruz kalmamıza sebep olanlaraydı. Melesef bunu banada yapıyorlar kapanda nasıl kapanırsan devamı gelir gelmezsede sıkıntı yok diyorlar. Daha önceki yorumlarımı okursanız tesettüre laf söyleyecek biri olmadığımı anlardınız.
Gerçekten anlamıyorum en ufak lafta tüm tesettürlüleri kapladığını nerden çıkartıp kapalı şöyle yapar şöyle yapamaz laflarını çıkarttığınızı şaşkınlık içerisindeyim.
Vurgulamak istediğimi tekrar yazıyorum belki bu sefer anlarsınız. Herkes kendi açığı ile uğraşsın başkalarınınkiyle değil . Bir sürü giyim şeklini bir kalıba sokup herkesi genelleye bileceğini nerden çıkarttınız onuda anlamadım

Ayrıca siz nereden çıkarttınız tüm açıklar şort giyip göğüs dekoltesini gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…