- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Eee bu kadar zıt görüşleriniz olduğunuz bir aileye neden gelin gittiniz ki? Bunları Evlenmeden kabul etmiş olmalısın . Görücü üsülü evlenmediysen, ailesini sadece kendi düğünğnde görmediysen, bunları Evlenmeden konuşmadıysan, Şimdi boşuna hayıflanmış oluyorsun .Bu bile açık onlara göre pantolona bile kadın pantolon giymez günah gözüyle bakıyorlar bildiğiniz gibi bir aile değiller gerçekten
Evlenirken bilmiyor muydun??Bu bile açık onlara göre pantolona bile kadın pantolon giymez günah gözüyle bakıyorlar bildiğiniz gibi bir aile değiller gerçekten
Al, giy gitsin valla sen böyle dediklerini yaptıkça her seferinde daha ileri konuşma hakkına sahip oluyorlar.Çok bunaldım 2 haftadır elbise arıyorum ya 2 haftadır yok orası böyle yok burası şöyle
Hanım efendi pardonda neden bütün kapalıları aynı ibare içine sokuyorsunuz biz sizin şortunuza göğüs dekoltenize karışmazken siz nasıl olurda bizim eşarbımıza ayakabımıza makyajımıza karışırsınız kapalı olan biri topuklu giyemez mi kapalı olan makyaj yapamaz mı ne var bunlardaBen böyle düğünlerde abartıya kaçmayı sevmiyorum ek.l mağazasının çok şık elbise ceket kombinelerini giyip altına kilotlu çorap giyip babetimide giyip gidiyorum. Tahmin ediyorum kafasının arkadında bir kafa büyüklüğünde bir çıkıntı. yüzünde bin ton makyaj ayağında en Yükseğinden bir topukluyla sizin sade olan giyiminize laf söyleyenleri. ( kimse kimseye laf söylemedikten sonra istediğini giysin)
Böyle düğünler için süslenmeye uğraşmaya değmez.
Hanım efendi pardonda neden bütün kapalıları aynı ibare içine sokuyorsunuz biz sizin şortunuza göğüs dekoltenize karışmazken siz nasıl olurda bizim eşarbımıza ayakabımıza makyajımıza karışırsınız kapalı olan biri topuklu giyemez mi kapalı olan makyaj yapamaz mı ne var bunlarda
Mune abla bakar mısın bi burda kapalıları bi yorum varda
Bak canim dini konu yasak ! Ama sana yinede cevap verecgim pantolon bir erkek kiyafetidir erkekler giyer dinimizde de kadinlarin erkege benzemesi gunah ayete mevcutur.
“Resûlullah (s.a.v.), kadınlaşan erkeklere ve erkekleşen kadınlara lânet etti." (Buhârî, Libâs 62. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Libâs 28; Tirmizî, Edeb 24; İbni Mâce, Nikâh 22) kaynalariyla dinimide gayet guzel yasiyorum asil senin gibiler carpitiyor dini simdi ben ceza alirim dogru savundum diye ama cevap vermedende duramazdim.[
Erkeklerin kadina benzemesi gunah mi peki?hayir yani o uzun pardesolu takkeli erkekler cok dindarlar ya o acidan.kadin gibi gorunuyorlarda uzun pardeso falan
Bak canim dini konu yasak ! Ama sana yinede cevap verecgim pantolon bir erkek kiyafetidir erkekler giyer dinimizde de kadinlarin erkege benzemesi gunah ayete mevcutur.
“Resûlullah (s.a.v.), kadınlaşan erkeklere ve erkekleşen kadınlara lânet etti." (Buhârî, Libâs 62. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Libâs 28; Tirmizî, Edeb 24; İbni Mâce, Nikâh 22) kaynalariyla dinimide gayet guzel yasiyorum asil senin gibiler carpitiyor dini simdi ben ceza alirim dogru savundum diye ama cevap vermedende duramazdim.
Ben böyle birşey söylemedim ama siz öyle anladıysanız diyecek birşeyim yok. Benim burada vurgulamak istediğim sadece saçı kapatarak tesettür olmadığı toplum içinde böyle şeylere maruz kalmamıza sebep olanlaraydı. Melesef bunu banada yapıyorlar kapanda nasıl kapanırsan devamı gelir gelmezsede sıkıntı yok diyorlar. Daha önceki yorumlarımı okursanız tesettüre laf söyleyecek biri olmadığımı anlardınız.Hanım efendi pardonda neden bütün kapalıları aynı ibare içine sokuyorsunuz biz sizin şortunuza göğüs dekoltenize karışmazken siz nasıl olurda bizim eşarbımıza ayakabımıza makyajımıza karışırsınız kapalı olan biri topuklu giyemez mi kapalı olan makyaj yapamaz mı ne var bunlarda
Mune abla bakar mısın bi burda kapalıları aşaglayan bi yorum varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?