- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
İşte böyleler valla baş edilmesi zor zaten çok soğudum eşimden de iki yüzlülüğünden dolayı bu gidişle sonumuz boşanmOhaaaa diyorum ...
Nasıl bir zihniyette bu insanlar...
Siz eşiniz tarafından şanslısınız benim eşimde bunlar gibi düşünen ve ailesi ne derse doğrudur kafasında ilerleyen birioyle maalesef. Esimin ailesinde de var o sekilde yasayan. Onlar benim icin degismiyor ben de onlar icin degismiyorum elbette. O ortamlarda ben mutfakta oturmayi tercih ediyorum ve de erkeklere servis yapiyorum canimin istedigi gibi bakiyorum herkese de cok eglenceli. Siz de deneyin bence mecbur kalinca
İşte böyleler valla baş edilmesi zor zaten çok soğudum eşimden de iki yüzlülüğünden dolayı bu gidişle sonumuz boşanm
Bana da o yuzden nasil evlendiginiz pek ilginc geldi iste. Lutfen yanlis anlamayin sizi elestirmiyorum kesinlikle. Esiniz ailesiyle ayni goruste olsa sizle evlenemezdi bence onu yontabilirsiniz zamanla. Daha cok yeni evliliginiz. En basindan tavrinizi koyun guzelce. Siz aciksiniz. Acikken evlenmissiniz. Bu sizin karariniz. Caniniz istedigi surece de boyle acik kalacaksiniz. Bitti.Siz eşiniz tarafından şanslısınız benim eşimde bunlar gibi düşünen ve ailesi ne derse doğrudur kafasında ilerleyen biri
kolları dantel olan balık abiye olabilir. Ben öyle yapıyorum. Hem zaten kapalılar da balık giyiyor smdi. Tek fark kolları da kumaş oluyor onların benim dantel bileğe kadar. Hem de şık yaniArkadaşlar eşimin akrabalarından yakın dedikleri birinin düğünü var ben kimseyi görmedim tanımıyorum bile.Zaten 2 aylık evliyiz. Eşim doğulu aralarında ki akrabalık bağları çok gelişmiş dıdısının dıdısının dıdısının bile düğünü onlara çok yakınımız diye gelip 5 gün düğün evlerinde bekliyorlar. Neyse ben eşime beklemem dedim zaten 5 gün düğün evinde ne yapıcam tanımadığım bilmediğim insanlar. Biz sadece salonda ki düğüne katılacağız benim sorunum kıyafet sorunu eşimin sülalesinden herkes kapalı 2-3 kişi açığız biz açık olanlarda birbirimizi tutuyoruz zaten sürekli siz açıksınız diye hor görülmelerimiz de gırla..
Şimdi ben bu düğünde ne giyeceğim elbise giymek istiyorum uzun kollu olsun boyu uzun olsun diyor oluyorum rahibe terressa kafam açık o kadar kapalı elbise de abes kaçıyor zaten
Lütfen bana istediğini giy kimse karışamaz şöyle böyle demeyin bal gibi de karışıyorlar ben ne karışılan ilk kadınım ne de son olucam ..
ne alakauzun kollu olsun boyu uzun olsun diyor oluyorum rahibe terressa
Boyum kısa yakışmıyor ve beğendiği elbise bu o yüzdenne alaka
Arkadaşlar eşimin akrabalarından yakın dedikleri birinin düğünü var ben kimseyi görmedim tanımıyorum bile.Zaten 2 aylık evliyiz. Eşim doğulu aralarında ki akrabalık bağları çok gelişmiş dıdısının dıdısının dıdısının bile düğünü onlara çok yakınımız diye gelip 5 gün düğün evlerinde bekliyorlar. Neyse ben eşime beklemem dedim zaten 5 gün düğün evinde ne yapıcam tanımadığım bilmediğim insanlar. Biz sadece salonda ki düğüne katılacağız benim sorunum kıyafet sorunu eşimin sülalesinden herkes kapalı 2-3 kişi açığız biz açık olanlarda birbirimizi tutuyoruz zaten sürekli siz açıksınız diye hor görülmelerimiz de gırla..
Şimdi ben bu düğünde ne giyeceğim elbise giymek istiyorum uzun kollu olsun boyu uzun olsun diyor oluyorum rahibe terressa kafam açık o kadar kapalı elbise de abes kaçıyor zaten
Lütfen bana istediğini giy kimse karışamaz şöyle böyle demeyin bal gibi de karışıyorlar ben ne karışılan ilk kadınım ne de son olucam ..
Bu bile açık onlara göre pantolona bile kadın pantolon giymez günah gözüyle bakıyorlar bildiğiniz gibi bir aile değiller gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?