Düğünümüz var :(

Siz eşiniz tarafından şanslısınız benim eşimde bunlar gibi düşünen ve ailesi ne derse doğrudur kafasında ilerleyen biri

Ya herkes eşin seni bilmiyor muydu şimdi niye laf söylüyor demiş, doğru evet ama
Senin de eş ailesi hakkında söylediklerin hiç yakışık almamış.
Hazmedememişsin böyle bir ailede olmayı resmen.

Sen bilmiyor muydun böyle olacağını peki?
Ayrı oturan, düğünleri bile ayrı yapan sülale
Sen geldin diye tepetaklak değişecek değildi değil mi?

Siz eşiniz tarafından şanslısınız benim eşimde bunlar gibi düşünen ve ailesi ne derse doğrudur kafasında ilerleyen biri
Bana da o yuzden nasil evlendiginiz pek ilginc geldi iste. Lutfen yanlis anlamayin sizi elestirmiyorum kesinlikle. Esiniz ailesiyle ayni goruste olsa sizle evlenemezdi bence onu yontabilirsiniz zamanla. Daha cok yeni evliliginiz. En basindan tavrinizi koyun guzelce. Siz aciksiniz. Acikken evlenmissiniz. Bu sizin karariniz. Caniniz istedigi surece de boyle acik kalacaksiniz. Bitti.

K
kolları dantel olan balık abiye olabilir. Ben öyle yapıyorum. Hem zaten kapalılar da balık giyiyor smdi. Tek fark kolları da kumaş oluyor onların benim dantel bileğe kadar. Hem de şık yani

zamaninda programda gorduydum tam puan almisti hem kol uzun hem etek yere kadar ustelik bu tarz elbiseler hemen her yerde makul fiyata bulunabilir

uzun bir kaç etek alın üzerine uzun kol bluzlarla kombinleyip giyin bunların düğün dernek ve davetlerinde. şimdi kış zaten çok da zor olmasa gerek.

bu kadar sayfa yorum yazılmış.
ayetler hadisler derken konu boşanmaya kadar gelmiş.
keşke küçümseyeceğiniz bir ailenin evladıyla birleştirmeseydiniz hayatınızı.
mutlaka sinyaller verilmiştir.

asla duruşunuzdan taviz verin demiyorum.
eşinizi incitmemek adına bazı detaylara dikkat edebilirsiniz.
ama eşinizin bunu hak ettiğine inanıyorsanız elbette.
ötesinde bir ısrar varsa, eşiniz zaten sizi kandırmış demektir.

dıdısının dıdısı kim oluyor bilmiyorum.
benim için anne babamın kuzenlerinin çocukları da kuzenim gibidir mesela.
bana uzak gelmez.
abiye giymedim ama sade, şık ve zarif olmaya özen gösterdim hep nişanlarında düğünlerinde.

kıyafet önerisinde bulunamadım ama isteyen pek çok formül bulur.
eşiniz size evlenmeden önce başka evlendikten sonra başka davranıyorsa bunu çözmek lazım elbette.
eşinizin hamurunda var mı ama? size kıymet verip, kararlarınıza saygı duyan biri olabilir mi?
yoksa astığım astık kestiğim kestik, bizde böyle, işine gelirse mi der?
biraz zaman lazım.

Madem bile isteye evlendin o kısımlara girmiyorum:) Yani ister istemez hepimiz bulundugumuz ortamlara bi sekilde ayak uyduruyoruz cok guzel elbiseler var uzun şifon kollu ya da dantel ne bilim rahibe gibi durmuyo hicte ya da pantolonlu abiye kombinler var oyle yapabilirsin sıkıntı yapcak bise yok bence

Valla benim eşimin tarafı doğulu değil ama açık insan sayısı aynı sizde olduğu gibi 2-3 kişi.. Bende sürekli eşimle aynı sorunları yaşıyordum. O da bana düğünlerde yok uzun elbise olsun, uzun kollu olsun.. Bende sizin gibi diyordum başım açık vücut kapalı komik oluyor diye. Aynı zamanda iş yerinde ve dışarda giydiğime de çok karışırdı. Benim de içimde hep kapanma duygusu vardı. Çok dua ettim ve sonunda Allah nasip etti. Şimdi çok şükür rahatım. İstediğimi alıp giyiyorum valla. Karışan eden yok. .

En basitinden hiç uğraşmadan bulduğum fiyat olarak bile uygun.. Abartacak bir durum yok.. Çoğu ünlü bile törenlerde uzun giyebiliyor

Vallahi sırf ayda yılda bir gideceğiniz düğünde uzun giyin dedi diye adam boşarsanız ho hoo işiniz var

Şu tarz bi tulum da düşünebilirsiniz. Elbiseden ziyade. Çok ararsanız gerçekten şık modeller de bulunabiliyor tabi eşiniz illa bileğe kadar kollar dahil boyun dahil kapalı mı istiyor bilemiyorum. O zaman keşke tesettürlü bir bayan ile evlenseymiş derler adama kusura bakmasın da...
bu düğün geçtikten snra da bence bir an evvel konuşun.

Eklentiler

• 21695F60-AA03-408D-ACF5-8B2BA105D386.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 172
Cok büyütüyorsunuuz. Günlük hayatta sorun olmuyorsa sadece onlarin dügünlerinde böyle ise idare edebilirsiniz.
Ki bir kadin olarak size de herkesin kapandigi yerde bön bön bakilan bir hedef olmamak icin onlara uygun giymenizi tavsiye ederim.
Ben de acigim fakat aile icinde dikkat ediyorum. Misal turist olarak gezerken, medeni oldugunu düsündügümüz yerlerde herseyi giyerim, fakat aksi halde ben de kapali giyiyorum. Hem ben rahat ediyorum hem de esim.
Günlük hayatinizda esiniz karisiyorsa evet sorun. Ama dügünlerde idare edilebilir.
Yani uzun elbise giymek daha asil gözükürken bu sitem niye.
Tabi bulamamak kötü, umarim gönlünüze göre bir model bulursunuz.
Önemli olan orada bulunmak. Su dügünlerde illa tavus kusu gibi olacagim israrindan hicbirsey anlamiyorum. Lafim size degil konu sahibi yeri gelmisken söyliyim dedim =)
Ben bir iki uzun elbise aldim bulunca. Böyle dügün dernekte yerine göre giyiyorum. Size de tavsiye ederim. Birkac tane edinin esinizin ailesinin bulundugu etkinliklerde giyersiniz.
Kapali modeller cok daha asil ve duru duruyor söyle güzel bulunca. Daha zarif gösteriyor kadini benim düsüncem.
Yerine göre göbek mini sort bikini de giyin. Durum dügünden ibaretse idare edilir caninizi sikmayin. Bu sekilde yapanlardan biri de benim.
Tabi ilk iki sene sinirimden catladim orasi ayri. Simdi sallamiyorum. Tamam diyip geciyorum cünkü her dügünde elbisemi degistiriyorlardi, üzerimi cikartmiyorlardi. Düsün cocuk degilim ama bu sekilde davraniyorlardi. Esimle tartisirdim hep. Simdi böyle yapiyorum kafam rahat. Esime de hak veriyorum artik. Bu beni kisitlama meselesinden cok insanlarla ugrasmiyim meselesi. Esim bana böb bön bakarlarken kendini rahat hissetmiyor. Ha havuzda bikinimi de giyiyorum. Dedigim gibi yerine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…