- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
biz bodrumda giyiyoz bacim bunlariya Astoria seni samimi buldum fotoların da var sana sorayım
bu kıyafetler ile nereye gidilir
yani dibine kadar açığım ben bu kıyafetleri çok yakın kuzen düğününden bir tık uzak kimsede giymem
bir de düğün salon düğünü yani bildiğin dım tıs düğün bunlar 5 yıldızlı otel havuz başında giyilir en iyi ihtimal
düğün Çırağan'da değil ki
ben mi çok yaşlandım
herkesin açık olduğu bir düğünde bile "aa bu kim, dıdının dıdısının gelini, çok abartılı giyinmiş" denmez mi bunlar giyilince
biz bodrumda giyiyoz bacim bunlari
dugune falan gerek yok
gece şık bi clube giderken de giyiliyo
Kimse karışmasa dahi açık giyinip gitseniz emin olun siz rahatsız olursunuz.
Bende kapalıların yoğunlukta olduğu topluluklarda ona göre giyiniyorum.
Canım elbise istememin sebebi bol olsun diyip duruyor pantolon da vücut hatlarım belli oluyormuş'İlle de elbise giyeceğim' demezseniz bunları düşünebilirsiniz..
Gitmeyin, bu ne yahu hayret bi şey. Sizin tarafın düğününe giderken onlar açılıyor mu?Bakın dizin altı bile olmaz diyor bileklerim görünmeyecekmiş o yüzden de zorlanıyorum
Pantolonun erkek kıyafeti olduğunu kim söyledi? Arap erkekler neden elbise giyiyor?Bak canim dini konu yasak ! Ama sana yinede cevap verecgim pantolon bir erkek kiyafetidir erkekler giyer dinimizde de kadinlarin erkege benzemesi gunah ayete mevcutur.
“Resûlullah (s.a.v.), kadınlaşan erkeklere ve erkekleşen kadınlara lânet etti." (Buhârî, Libâs 62. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Libâs 28; Tirmizî, Edeb 24; İbni Mâce, Nikâh 22) kaynalariyla dinimide gayet guzel yasiyorum asil senin gibiler carpitiyor dini simdi ben ceza alirim dogru savundum diye ama cevap vermedende duramazdim.
Pantolonun erkek kıyafeti olduğunu kim söyledi? Arap erkekler neden elbise giyiyor?
Yani hem boynu kapalı, hem uzun kollu, hem ayak bilekleri kapalı, hem dantelsiz, hem de bol bi elbise ne kadar güzel olur bilemedim. Tesettür elbiselere bakın isterseniz. Başınızı örtmezsiniz. İşiniz baya zor, kolay gelsin.Canım elbise istememin sebebi bol olsun diyip duruyor pantolon da vücut hatlarım belli oluyormuş
Bu gidişle öyle olacak zatenGitmeyin, bu ne yahu hayret bi şey. Sizin tarafın düğününe giderken onlar açılıyor mu?
Canım elbise istememin sebebi bol olsun diyip duruyor pantolon da vücut hatlarım belli oluyormuş
Vallahi giremiyorum dini yorumlara ama insan bazı şeylere inanırken akıl mantık süzgecinden geçirmeli değil mi? Bir bakmalı geçmişe kim ne giymiş zamanında. Neyse...Efil efil ya serinlik geliyor
iyi de mahalle arasındaki düğün salonuna giderken giymiyorsun değil mi
Şık club diyorsun işte
bizim köyde giyilmez ki bunlar
ben yanlış yerlere yaşıyorum galibaaaa
Düğün zaten Fenix de kına da Maça kizindaymis.biz bodrumda giyiyoz bacim bunlari
dugune falan gerek yok
gece şık bi clube giderken de giyiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?