Düğünümüz var :(

biz bodrumda giyiyoz bacim bunlari
dugune falan gerek yok
gece şık bi clube giderken de giyiliyo

En sevmediğim şey
O nedenle ailelerin uyuşması kafa yapısı çok önemli evlenirken
Ben buyum olduğum gibi sevecek seven...
Yani ozaman kapalı bir kız bulacaktı

Kimse karışmasa dahi açık giyinip gitseniz emin olun siz rahatsız olursunuz.
Bende kapalıların yoğunlukta olduğu topluluklarda ona göre giyiniyorum.

Kimse karışmasa dahi açık giyinip gitseniz emin olun siz rahatsız olursunuz.
Bende kapalıların yoğunlukta olduğu topluluklarda ona göre giyiniyorum.

Ben giyinmem,neysem oyum giyerim elbiselerimi giderim..
Dualı mevlüte gitmiştim,hayatımda 2.gidişim oldu.
Herkes kapalıydı içeriye girdim saçlarım sarı ve fönlü makyajlı kıyafetim pantolon ve ceketti..
Dönüp dönüp baktılar,umurumda bile olmaz bunlar ben hayatımı yaşarım..
Kimsenin hayatına uymak zorunda değilim..

Öncelikle günaydın hanımlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum.
  • Eşim evlenmeden önce böyle değildi düğünümde de sadece dedilerki kollu bir gelinlik giy gelinliğimde kollarım da danteller vardı.
  • Evlendikten sonra sürekli önünü kapat arkanı kapat diye gezmeye başladı.
  • Ve biricik kayınvalidem eşimi çok güzel dolduruyor aa bak X in karısı açık kocası bi adam olupta kapattıramamış derler diyor.
  • Bakın İslamiyet ayrı cahillik ayrı elhamdulillah Müslimanım ama bunlar cahilliğe giren yorumlar ve yaklaşımlar yapıyor.
  • Birde belirttim akrabalık bağları çok güçlü mesela ben babamın amcasının oğlunun oğlunun sünnet düğününe merhaba merhaba olarak gideriz belki hiç gitmeyiz ama bunlar 5 gün öncesinden düğün evine her gün gidiyorlar

'İlle de elbise giyeceğim' demezseniz bunları düşünebilirsiniz..

Eklentiler

• 15.Pantolon-Ceket-Kombin-Bayan.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 58
  • p1948d5jmnk21110v1foua4l1q5uc.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 2a921bcb039c484d5f2a0534b4a9d7be.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 43
  • uzun-etek-1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 52
  • yuksek-bel-pantolon-kombinleri_20131204121012_b.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 62
  • yuksek-bel-bayan-kumas-pantolon-modeli.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 43
Pantolonun erkek kıyafeti olduğunu kim söyledi? Arap erkekler neden elbise giyiyor?

Canım elbise istememin sebebi bol olsun diyip duruyor pantolon da vücut hatlarım belli oluyormuş
Yani hem boynu kapalı, hem uzun kollu, hem ayak bilekleri kapalı, hem dantelsiz, hem de bol bi elbise ne kadar güzel olur bilemedim. Tesettür elbiselere bakın isterseniz. Başınızı örtmezsiniz. İşiniz baya zor, kolay gelsin.

Esinize nasil katlaniyorsunuz konu sahibi merak ettim. Surekli kiyafete karissin etsin bidibidi offf. Benim de esimin ailesi kapalidir ama esim onlar gibi olsa asla evlenemezdim. Kisin bile uzun corapla sort giyen insanim. Yakam hep acik. Esim agzini bile acmaz acamaz. Daha iki aylik evlilikte alistirmayin esinizi bu sekilde. Istediginiz gibi giyinin. Memleketin 3/4u dogulu zaten ben de doguluyum ama boyle kapali giyin diye dan dun edenini hic gormedim memleketimde

biz de ilk evlendiğimizde tek ben açıktım. genelde şık takım elbise ve çizme giyerdim böyle günlerde. sonuçta siz tanımıyorsunuz bile gideceğiniz kişiyi elbise çok saçma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…