Düğünümüz var :(

Konu sahibi arkadaşım istediğini giy,hayat senin seçim senin... Benim takildigim olay niye hemen dini boyuta çekilip yok o doğrusu değil yok bu dogrusu nuhabbetine dönüyor olay... Hadis ayetin açıklamasıdır,dinde bağlayıcıdır... Mesela namazın tüm ayrıntıları hadisle açıklanır. Ayet sadece namaz kılın der. İstediğinizi yaşayın ama yaşamadığınız noktada yaşamaya çalışanın düşüncelerine saldırmayın abes kaçıyor.

idolumsun

bende bu kadar yadirganacagim ortama gitmem
kendimden kiyafetimden hic taviz vermedim , olene kadar da vermeyecegim

Kadına eziyet resmen..

Vallahi giremiyorum dini yorumlara ama insan bazı şeylere inanırken akıl mantık süzgecinden geçirmeli değil mi? Bir bakmalı geçmişe kim ne giymiş zamanında. Neyse...

biz de ilk evlendiğimizde tek ben açıktım. genelde şık takım elbise ve çizme giyerdim böyle günlerde. sonuçta siz tanımıyorsunuz bile gideceğiniz kişiyi elbise çok saçma olur

Düğün zaten Fenix de kına da Maça kizindaymis.ondan uzun giyecek,malum akşam İmbat ruzgari çıkar, üşür.Allah korusun

Tanımasam bile eşim tanıyor ya ondan gitmeyeceğim ya aradım az önce ben kıyafet bulamıyorum sen kendine uygun biriyle git istersen düğüne dedim

Tanımasam bile eşim tanıyor ya ondan gitmeyeceğim ya aradım az önce ben kıyafet bulamıyorum sen kendine uygun biriyle git istersen düğüne dedim
Kendinizi ezdirmeyin. Siz bir bireysiniz esinize ve onun ailesine gore giyinmek de ne demek? Oyle bir derdi varsa ona gore es secseydi. Sizi boyle begenmis ve evlenmissiniz. onun anasi bacisi sizin dugunlerde aciliyor mu? Hayir. E o halde siz oldugunuz gibi olun.

idolumsun

bende bu kadar yadirganacagim ortama gitmem
kendimden kiyafetimden hic taviz vermedim , olene kadar da vermeyecegim

Teşekkürler hayatım
Gitmek zorundaydım oraya..
Bir daha olursa gitmem diyorum rahatsız edici vaazlar verildi..
Bende vermem benim hayatım bu yönde..

Ne dedi ben söyleyim akşama evde büyük bir fırtına çıkacak kesin...

Yok seçmezler illa eziyet edip kendileri gibi bir hayat yaşatmak zorunda bırakacaklar..

Neden kendinizi bir şeylere uydurmaya çalışıyosunuz? Siz onlara karışmayıp saygı duyuyorsanız onlar da size saygı duymak zorunda

Yok seçmezler illa eziyet edip kendileri gibi bir hayat yaşatmak zorunda bırakacaklar..

Neden kendinizi bir şeylere uydurmaya çalışıyosunuz? Siz onlara karışmayıp saygı duyuyorsanız onlar da size saygı duymak zorunda
Maalesef öyle
Mensis senin bu dediğini medeni insanlar yapabiliyor canım maalesef bunlar medeniyetin eşiğini bilmeyip görmeyen insanlar

Bir de bunlarin evde kapali esleri varken disarida acik kadinlara bakan versiyonlari var. Anlamaya imkan yok nasil bir beyin varsa artik
Bir de şey yapıyorlar kadınlar erkekler ayrı oturuyorlar sebebi de şeymiş birbirlerinin bulunmasından rahatsız olmasınlar diyeymiş kocaları olmadan erkek bulunan ortama girmeyen var diyemiyorlar bizim başkasının karısına kızına çükümüz kalkıyor böyle diyorla

Kendinizi kimseye uydurmayin, bu sadece kiyafette kalmaz sizden yuz buldukca disari cikmanizdan tut da ailenize gidip gelmenize kadar mudahale etmeye baslarlar.. sinirlarinizi cizin daha yeni evliymissiniz herkes saygi gostersin size..

Ailen biliyormu bunları peki..
Bir anda kendimi düşündümde olacakları ben bile tahmin edemem..
Babam da annemi bu şekilde kabul etmiş örtünürsen evlenirim diye ama Allah var bana hiç örtün demedi ben de biraz sınır çizmeye geç kaldım 2 ayda baya taviz verdim şimdi başlayacağım ama

Nasıl yaaaa utanmadan böylemi diyorlar yok demiyorlardır demi..

oyle maalesef. Esimin ailesinde de var o sekilde yasayan. Onlar benim icin degismiyor ben de onlar icin degismiyorum elbette. O ortamlarda ben mutfakta oturmayi tercih ediyorum ve de erkeklere servis yapiyorum canimin istedigi gibi bakiyorum herkese de cok eglenceli. Siz de deneyin bence mecbur kalinca

Helal sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…