- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Ben zaten uc ay yapamadim.merak ettim burdaki kızların hıc kuzenleri halası teyzesi sormadımı nasıl gecti kız o iş diye :))
bence bosa sinir yapmıssın benimde abim olsa belki abime degil ama geline sorardım nasıl yaptınız diye oldumu diye
Kızılmasının sebebi insanların özeline karışılması..Dediğim gibi bunlar özel konulardır ve eşler arasında kalmalıdır..Tabi ki 2 kadın cinsellikle ilgili konuşabilir..Ama şöyle olur aklına takılan bir soru vardır gelinin yada vajinismus problemi falan vardır, eğer ki gelin açarsa konuyu bununla ilgili konuşulabilir..Fakat gelin birşey demeden karşı tarafın,ne yaptınız,ilişkiye girdiniz mi,kan geldi mi,gelmedi mi,ne oldu anlat hadi tarzında şeyler söylemesi çok ayıptır ve seviyesizliktir..İşte insanların tepki vermesinin sebebi de bu..Tabi herkesin düşüncesi farklı sen rahatsız olmazsın kendi düşüncendir..Ama ben kendi adıma rahatsız oluyorum ve bence olunmalıdırda zaten normali bu yani...bu adetler bana komık geliyo normal yani takılmıyroum o kadar kızmak neden
en uygun kelime bu sanırım CAHİLLİKTEN başka bir şey değilÇok cahilce
çok saçma
çok aptalca bir şey
birde kapıya geliyorlarmış
saçmalığa gel
bu ne yaaa
onlara ne sizin özelinizden
herkes haddini bilmesi
benim sözlüm doğulu
ben sormuştum böyle adet varmı diye
çarşaf gösteriyorlarmış
brada biri konu açmıştı
saçmalama biz o kadar CAHİL bir aile değiliz dedi
eee herkez kendinden sorumlu bu beni ilgilendirmez ben kendi görüsümü savunurum cok bilmislige gerke yok sen o sekılde al ben bu sekıldelimoncu28 herkez bagzen .... ne kadar ciddiye alınmalı acaba tartışmaya girmek için..fingirdek ,temiz değil... ne kadar hakaret etmeniz lazım , yaftalamanız lazım kınamak için ?? ''kınamıyorum'' daha ne diyecektin ki dilinin kemiği yok sanırım çok terbiyesizsin bu forumda evli olmayıp bakire olmayan birsürü kişi var ve o kişilerin hepsine bu lafların gidiyor
konuyla ilgili olarak bence eltiniz sapık çok ilgili böyle şeylerle
Ayşe Hanım siz de bir karar verin ama. Hem kocanızdan yakınıyorsunuz bu konuda, hem de burada meraklıyı oynuyorsunuz. Hangisi sizsiniz?merak ettim burdaki kızların hıc kuzenleri halası teyzesi sormadımı nasıl gecti kız o iş diye :))
yoo ben kendi görüsümü yazdım burda konu uzadıda uzadı carsaf muhabbeinde benimde abim olsa geline sorardım burdaklıler baska görüsteAyşe Hanım siz de bir karar verin ama. Hem kocanızdan yakınıyorsunuz bu konuda, hem de burada meraklıyı oynuyorsunuz. Hangisi sizsiniz?
haklısınız kendi düşünceniz ben de fingirdek temiz değil diyenleri hafif,oynak kadınlar olduğunu düşünüyorum iyi akşamlareee herkez kendinden sorumlu bu beni ilgilendirmez ben kendi görüsümü savunurum cok bilmislige gerke yok sen o sekılde al ben bu sekılde
farklı yorumlarım farklı yerlerince cımbızla alarak yorum yapma istersen senınde oglun olsun sende onlardan al gelin olarakhaklısınız kendi düşünceniz ben de fingirdek temiz değil diyenleri hafif,oynak kadınlar olduğunu düşünüyorum iyi akşamlar
olur alayım sizi oğluma evliyseniz tuh kaçırdık :)farklı yorumlarım farklı yerlerince cımbızla alarak yorum yapma istersen senınde oglun olsun sende onlardan al gelin olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?