Düğünün ertesi günü kapındayım :/

merak ettim burdaki kızların hıc kuzenleri halası teyzesi sormadımı nasıl gecti kız o iş diye :))
Ben zaten uc ay yapamadim.
Soran da olmadi. Kayinvalidem hic acmaz zaten boyle seyler. Esin anlatmistir deme cunku esim bu konularda benden daha ketumdur, kimseye sir vermez.
Benim de kardesim evlendi, geline sormak aklimin ucundan bile gecmedi.
Bence nolursa olsun, artik su devirde boyle seyler sorulmasi ayip. Tabi kendisi anlatirsa onu bilemicem.

bence bosa sinir yapmıssın benimde abim olsa belki abime degil ama geline sorardım nasıl yaptınız diye oldumu diye

ya zaten ben çok zorlandım bi de üstüne sorunca insan daha çok kasılıyor. bence bu olayları eşinin dışında kimse bilmemeli yani benim için mahremiyet önemli

bu adetler bana komık geliyo normal yani takılmıyroum o kadar kızmak neden
Kızılmasının sebebi insanların özeline karışılması..Dediğim gibi bunlar özel konulardır ve eşler arasında kalmalıdır..Tabi ki 2 kadın cinsellikle ilgili konuşabilir..Ama şöyle olur aklına takılan bir soru vardır gelinin yada vajinismus problemi falan vardır, eğer ki gelin açarsa konuyu bununla ilgili konuşulabilir..Fakat gelin birşey demeden karşı tarafın,ne yaptınız,ilişkiye girdiniz mi,kan geldi mi,gelmedi mi,ne oldu anlat hadi tarzında şeyler söylemesi çok ayıptır ve seviyesizliktir..İşte insanların tepki vermesinin sebebi de bu..Tabi herkesin düşüncesi farklı sen rahatsız olmazsın kendi düşüncendir..Ama ben kendi adıma rahatsız oluyorum ve bence olunmalıdırda zaten normali bu yani...

Son düzenleme:
sormadı tabi kimse, sorulur mu hiç....yani bize ve eşimin tarafına çok ters ve mahrem konu bunlar.... en basta kayınvalıdem bu konular hakkında cok katı ve tasvıp etmeyen bırı....

çok mahrem konular hiç kımseyi ilgilendirmez eskidenmiş o sormalar nasıl olacaklar şimdi herkes herşeyi biliyorbilmeyende netten bakar öğrenır eltiniz buyuk bi fesatlık içinde bıraz zorlasa çatlıycak kıvamda bence bundan sonra yüzeysel konular dışında fazlaca sohbete girmeyin

bu arada 12 yıllık evliyim ozamanda bıle kımse sormadı soran olsa yapamıyıoz gel öğretiver derdim herhalde

Çok cahilce
çok saçma
çok aptalca bir şey
birde kapıya geliyorlarmış
saçmalığa gel
bu ne yaaa
onlara ne sizin özelinizden
herkes haddini bilmesi
benim sözlüm doğulu
ben sormuştum böyle adet varmı diye
çarşaf gösteriyorlarmış
brada biri konu açmıştı
saçmalama biz o kadar CAHİL bir aile değiliz dedi

bazı kadın aile büyükleri!! nin kendi dünyaları ölçüsünde saçma espri anlayışları olabiliyor ve bunu gereksizce sürdürebiliyor,iş ciddiye varana kadar.Ti Allam yaa demekten başka bir şey de gelmiyor içimden

en uygun kelime bu sanırım CAHİLLİKTEN başka bir şey değil

bizde bi yenge var dügün gececi uyumuslar tabi cok yorulmuslar sabah bi olmus kaynana tıktıkıtk adam demis hadikalk bakalım kız demis dur simdi olmaz vs vs onun anlatmasıyla yazıyorum 2 şap şap bi tokat bana diyo yaptık o sekılde demisti :))

limoncu28 herkez bagzen .... ne kadar ciddiye alınmalı acaba tartışmaya girmek için..fingirdek ,temiz değil... ne kadar hakaret etmeniz lazım , yaftalamanız lazım kınamak için ?? ''kınamıyorum'' daha ne diyecektin ki dilinin kemiği yok sanırım çok terbiyesizsin bu forumda evli olmayıp bakire olmayan birsürü kişi var ve o kişilerin hepsine bu lafların gidiyor

konuyla ilgili olarak bence eltiniz sapık çok ilgili böyle şeylerle

eee herkez kendinden sorumlu bu beni ilgilendirmez ben kendi görüsümü savunurum cok bilmislige gerke yok sen o sekılde al ben bu sekılde

Öncelikle derdini güzelce dile döktüğün için teşekkür ederim, bazıları imla-noktalama demeden hunharca yazıyor bir şey anlamıyorum

Tabi ki haklısın, başlarım böyle adetine. Çok vıcık bir eltiniz varmış. Bence eşiniz terslesin yalnız olmadığını bilsin, bir daha böyle ukala ukala konuşmasın. Çünkü siz ne derseniz deyin kendisinde elti olmanın verdiği bir ego var o yüzden işine gelmeyeni dinlemeyecektir ya da cahilce cevaplar verecektir. Siz de sinirinizin tavana zıpladığıyla kalırsınız.
Gerekirse biz kk toplanıp sokağın başında nöbet tutup sokmayız o eltiyi. Kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim
Şimdiden mutluluklar dilerim

merak ettim burdaki kızların hıc kuzenleri halası teyzesi sormadımı nasıl gecti kız o iş diye :))
Ayşe Hanım siz de bir karar verin ama. Hem kocanızdan yakınıyorsunuz bu konuda, hem de burada meraklıyı oynuyorsunuz. Hangisi sizsiniz?

bu elti millet ne diye sokarlar burunlarini herseye allah allah hayret birsey ona neymiski merakli gerci kayinvalidem bendende istemisti o bana sordugun an bende ayni hizla cvp verdim seninki nerde once ben bakayim dedim o ne demekse agzimdan cikani ben bile anlamadim kimene yahuuuu herseye maydanoz olmayi seven elti kayinvalide gorumceleri sevmiyorummmmm

Ayşe Hanım siz de bir karar verin ama. Hem kocanızdan yakınıyorsunuz bu konuda, hem de burada meraklıyı oynuyorsunuz. Hangisi sizsiniz?
yoo ben kendi görüsümü yazdım burda konu uzadıda uzadı carsaf muhabbeinde benimde abim olsa geline sorardım burdaklıler baska görüste

adımı degistirdim o yüzden kendi adımla msj yazanlar ceza alır arkadaslar kasti yapıysounuz dige rsayfada modaretör uyardı ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…