- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Bunun nışantaşıyla,bebekle alakası yok ki..Ben emirganda oturuyorum bebeğe yakın ama evlilik öncesi cinselliğe karşıyım meselakınamıyorum sadeve istemem diyroum cünkü bell yani normal semtlerd eoturuyoruz memur insnalarız diyin nişantasında bebekte degiliz o kadar modern görüslü olmak ta istemem aynı sey kızım icinde gecerli ben nasıl yapmadım anlıma kara sürmedin kızımında sürmesini istmem her zmana derim bı kız ünivertede mesela cocuklarla bulusmalar evlerde kalmalar lisede okuldna kacıp bulusmalar hep ne demeli benim ailem bunu duysan bana ne tepki verir kızarmı kızarsa bu yanlıstır bu kadar basıt
tamamda baban ablana kırmızı kurdele takmadımı yada ablan biriyle iliski yasasa baban normal mi karsılıycaktı bnece abartıyosunuz yani herkez ister kız oglan kız almak merak etmis sormustur kaynanası gurur duymus ki aramıs
tamamda iste burda kızın iyi niyeti önemli mesela maksat kan degil ici temiz olsun simdi ne kızlar var orayı yapmıyo ama adamla neler yapıyo hani simdi 1 kere olmustur kız bidaha yapmamıstır pisman olmustur olur ama daha önce normal bi sekılde cinsel hayat yasayıpta ben oglumla evle-nmesini şstememBunun nışantaşıyla,bebekle alakası yok ki..Ben emirganda oturuyorum bebeğe yakın ama evlilik öncesi cinselliğe karşıyım meselaSemtle bunun alakası yok ki..Ben kendi adıma karşıyım,kendim yaşamadım evlilik öncesi ama bu bana kimseyi küçük görme,kınama yada ben temizim bunu yaşayanlar pis deme hakkını vermiyor..İlerde oğlum olursa da bakire olmayan bir kızlada evlenebilir benim için sorun yok..Saygılı ve iyi niyetli bir kızsa bakire olmasa ne farkeder? İnsanları ona göre ayırmak sizce doğru mu?
Neyse artık konuyu dağıtmayalım,Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..Ama burda konu sahibine yapılan şey çok yanlış..Yeni gelinin evine düğün ertesi cümbür cemaat gelinmez..Ayrıca gelininde damadında cinsel hayatı sadece ikisini ilgilendirir..Kimseye özellerini anlatmak zorunda değiller ve bu çok ayıp birşey..Eltinin böyle birşeyi söylemesi terbiyesizlik...Bana öyle akrabalar gelicek ve ne oldu dün gece nasıldı diye soracaklar ben kapıdan kovardım..Ne böyle özel birşeyi başkasına sorarım ne de kendime sordururum...tamamda iste burda kızın iyi niyeti önemli mesela maksat kan degil ici temiz olsun simdi ne kızlar var orayı yapmıyo ama adamla neler yapıyo hani simdi 1 kere olmustur kız bidaha yapmamıstır pisman olmustur olur ama daha önce normal bi sekılde cinsel hayat yasayıpta ben oglumla evle-nmesini şstemem
kovamazsın canım ya hemen ne derler ooo bu kızda var bisey kaynana dese kızım neden bu kadar cekınıyosun diye cemkirse esinede anne tarafından sormak lazım basına gelse öyle bi yaparsın kı yerine dus :))Neyse artık konuyu dağıtmayalım,Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..Ama burda konu sahibine yapılan şey çok yanlış..Yeni gelinin evine düğün ertesi cümbür cemaat gelinmez..Ayrıca gelininde damadında cinsel hayatı sadece ikisini ilgilendirir..Kimseye özellerini anlatmak zorunda değiller ve bu çok ayıp birşey..Eltinin böyle birşeyi söylemesi terbiyesizlik...Bana öyle akrabalar gelicek ve ne oldu dün gece nasıldı diye soracaklar ben kapıdan kovardım..Ne böyle özel birşeyi başkasına sorarım ne de kendime sordururum...
Benim kayınvalidem bu tarz muhabbetleri asla sevmez..Saygılı ve haddini bilen bir insandır çok şükür..Allah cahillerin eline düşürmesin insanı gerçekten sinir hastası yaparlar yoksa..Ama kayınvalidem o tarz bir insan olsaydıda ben yinede kovardım..İstediğini düşünebilir hakkımda kendisi bilir..Eğer ki kocamla seviştiğim geceyi anlatmıyorum ve özelimi paylaşmıyorum diye benden şüphe edecekse etsin,kendi kendini yesin içinde ki şüpheyle :) Böyle şeyler sormak doğru değildir,insanın mahremiyeti kimi ilgilendirir?kovamazsın canım ya hemen ne derler ooo bu kızda var bisey kaynana dese kızım neden bu kadar cekınıyosun diye cemkirse esinede anne tarafından sormak lazım basına gelse öyle bi yaparsın kı yerine dus :))
sana sormaz ogluna sormustr yaniBenim kayınvalidem bu tarz muhabbetleri asla sevmez..Saygılı ve haddini bilen bir insandır çok şükür..Allah cahillerin eline düşürmesin insanı gerçekten sinir hastası yaparlar yoksa..Ama kayınvalidem o tarz bir insan olsaydıda ben yinede kovardım..İstediğini düşünebilir hakkımda kendisi bilir..Eğer ki kocamla seviştiğim geceyi anlatmıyorum ve özelimi paylaşmıyorum diye benden şüphe edecekse etsin,kendi kendini yesin içinde ki şüpheyle :) Böyle şeyler sormak doğru değildir,insanın mahremiyeti kimi ilgilendirir?
Yok onada sormaz :) Çünkü öyle seviyesizlik yapacak bir insan değil kendisi..Kızmış,dulmuş,bakire değilmiş böyle şeylerle ilgilenmez..Karşısındaki insan kültürlü mü,eğitimli mi,saygılı mı,temiz kalpli mi onlarla ilgilenir..O yüzden kendisini kendi annem gibi çok seviyorum,aynı kafada olduğumuz içinde iyi anlaşıyoruz :) Çarşaf,kan,insanların bedenleri ve cinsel hayatları gibi gereksiz muhabbetler yapmıyoruz..s
sana sormaz ogluna sormustr yani
rezillik ya vallahi rezıllıkbana bi bez vermişlerdi toz bezi yapmıştım.o bezin amacını ise buraya açılan bi konuda öğrendim.şok olmuştum.veren dış kapının dış mandalıydı lazım olur demişti hakikaten iyi toz alırdı o bez
hayır bilmiyorum ki bezin amacını ağzının payını vereyimrezillik ya vallahi rezıllık
mesela lisede kızalr sigara icer kı benim annem babamda icerdi ben asla özenmezdim hatta 1 2 kısı iste sen ergensin nasıl icmezsin haha dalga gecme durumlarına girdiler ben dedim sana kendimi ispatlıcam diye sigara icmem cigerlerimi kimse icin karartamam asıl siz kendinizi bisey zannediyosnz 16 yasında sigara icmek neymis dedim konu kapandı bidaha diyemediler
bos derslerde bilardoya kacarlardı benim evim okula yakındı bende eve gider takılır gelirdim yani bagzı seyleri cocuga kücükken ögreticeksin ailem yanımda olmayabilir ben ailesi kaldım diye neden herseyi yapabilme gücüne sahip olıyım ki
esimle 3 sene cıktık 2 sene sonra elimi tuturdum beni öptü oda dügün gececi bagzı seyler zamanında ysanamalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?