Düğünün ertesi günü kapındayım :/

Keske bu kadar yuz vermeseydin, tepene cikar inmez sonra.
Ben olsam gider kayinvalidemle konusurum. Bak x abla boyle diyor, ben bunu asla kabul etmiyorum derdim.
Bence sen yavas yavas da mesafe koy esinin tarafindan bu tur insanlara

valla kuzenlerim evlendi bizdee sorulur annem halamlar aradı sabah 1 de napıyosunuz diye annesi soramaz cünkü ayıptır mantıgıyla sonucta ille kötü niyet degil simdi belki kız yapamadı korktu yada cekindi en azından birine sorabilir yani krem vs gibi bilgileri gecen arkadas evlendi dügün sabahı kız evine kahvaltıya gittiler sabah 10 da yenegsi hemen sordu tabi naptınız balayındamı yapıcanız yoksa dün yaptınızmı diye kızde yaptık dei-mis biraz agrılı oldu ama ne var bunda yani bu kadar büyüttünüz

Off birkim toz bezi mi yarildim gulmekten
oda biseymi kaynanan bana yapmadı cünkü ben istanbuldayım o baska sehirde kaynımın gelin yatagıne ne koymuslar biliyomusunuz 2 metre naylon hani badana yaparken gererlerya sanki her yer kan olucak komik yani :)) ama yatak batmasın maksat temiz kadın ya benim kaynanan

görümceler balayında eşime telefon açıp sormuşlardı. nefret ederim böyle densizlikten balayını diken üstünde geçirdim eşimle tartıştık hatta. ne kadar saçma ya insanların bir özel hayatı var..

İyi bak en azından müstakbel eşin bu konuda saygılıymış onlara ne demiş. HALA bu tarz şeyleri normal gören erkekler var. Sana sahip çıkması güzel bir şey. Olayın amacı kan varmı yokmu olduğuna bakmaktır ki buda kimseyi değil sadece seni ilgilendirir.. İlk günden böyle bir şeye izin verirsen tependen inmezler ben sana diyim

Kurban kesicekler sanki mubarek

2 metre naylon mu? savaş çıkıcağını düşündüler galiba

Olay kapris yapmak değil,mahremiyetin gizli tutulması aslında..Böyle şeyleri deşifre etmek ayıptır..Bunlar karı koca arasında olan özel şeylerdir.İnsanların cinsel hayatları kimseyi ilgilendirmez ve bunun hakkında kimseye açıklama yapmak zorunda değil insanlar..Gelin bakire veya değil bu kimi ilgilendirir? Adam sevmiş evlenmiş..İnsanlara açıklama yapmak zorunda değil ki ya..Gün konusuna gelincede ben almayayım alanada mani olmayayım işimde gücümde mutluyum ben..Ayrıca sende bence uzak dur günlerden hep o günlerdeki bazı cahil teyzelerin çıkarttığı icatlar çünkü bunlar :)

Hayır yenge atlayamaz, kız bir sıkıntısı varsa anlatabilir eğer istiyorsa ona kimsenin lafı olamaz zaten. Size sorulursa da cevaplayın zaten ne var ne yok diye o kimsenin umrunda değil ki? Ama düşünün neden bağlanıyor o kuşak falan diye fikir belirtirseniz, sizden daha fazla düşünen birileri vardır. Bunda da bir sorun yok.

bu adetler bana komık geliyo normal yani takılmıyroum o kadar kızmak neden

ne iğrenç insanlar var ben kendimi dusunuyorum erkek kardesimi arar mıydım diye boyle bir şey aklımın ucundan dahi geçmez

esimin halasına gene onların tarafında o cardat dantelli bohcaya konup üstüne cicek koyulup sabahı kaynanay götürülür görümcesi kaynanasındna önce atlamsı hani bakıyım bakıyım diyee kızan ne bilsin zannediyo litrelerce kan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…