Düğününe 1 hafta kala ayrılmış

Belki yeni bir erkeğin seni etkilemesi için sana küfür etmesi, sana bağırması, milletin yanında seni küçük düşürmesi, sinirlendiği zaman ağzından çıkanı kulağının duymaması falan lazımdır? Yanılıyor muyum? Umarım yanılıyorumdur.

Kendinize zaman verin....

Simdi kafaniz belli ki cok karisik yapacaginiz bir hata tum hayatinizi etkiler.
2soz 2nisan ... 2evlilik diye gider bu boyle
Gecinilmesi zor bir adam.

Asik olmak evlenmek icin yeterli bir sebep degil.

Sadece çalışmanız ayrılığa kadar gidiyorsa onda saygı da yok sevgi de. Kendine mahkum edecek baskı kuracak belli. Hem unutmak istiyorum diyorsunuz hem de instagramda takip ediyorum diyorsunuz bu şekilde nasıl unutacaksınız. Bütün ilginizi kesin ve zamana bırakın. İlerde iyi ki ayrılmışım diyeceksiniz. Hayırlısı olsun.

Kendinize zaman verin....

Simdi kafaniz belli ki cok karisik yapacaginiz bir hata tum hayatinizi etkiler.
2soz 2nisan ... 2evlilik diye gider bu boyle
Gecinilmesi zor bir adam.

Asik olmak evlenmek icin yeterli bir sebep degil.
Haklısın saygı olmadan evlilikler yürümüyor

Allah razı olsun umarım öyle derim

seni sevse koşa koşa gelirdi. ayrıca kızla ayrılmış olması senin yerine başkasını koyduğu gerçeğini değiştirmez. engeli kaldırdı diye ergenler gibi ümitlenmek nedir ya

seni sevse koşa koşa gelirdi. ayrıca kızla ayrılmış olması senin yerine başkasını koyduğu gerçeğini değiştirmez. engeli kaldırdı diye ergenler gibi ümitlenmek nedir ya
ümitlenmedim ya öyle bir boşluk işte zaten şimdi de ben engelledim onu her yerden

kesinlikle yanılıyorsun

benimde başıma benzer durum geldi..ilk aşkımı ilk duygularımı onda tattım.ayrıldıktan 6 ay sonra anca kendime gelbildim.senin de dediğin gibi durmadan onu takip etmekten çok yorulmuştum.istemsizce her telefonu elime almamda direk sosyal medya hesabına bakardım..hatta çivi çiviyi söker sözünü denedim hiç işe yaramadı..içinde ki masum meleğin katili olmak zorundasın..en azından mantık kadınısın duygularının sen ele geçirmesine izin vermemşsin..:)hiç bir şey devamlı alıcı değidir..her şeyin bir sonu vardır..sevmeninde,nefretinde,hatırlamanında..

Boşuna okudum yav,konu hortlamış. Ben düğününe bir hafta kalan terkedilen kıza üzüldüm. Konu sahibinin eski nişanlısı çok adi bir insanmış.

unutman için en iyi sebep senden snra baskasıyla nişanlanmıs olması, bunu düşünebilirsin. Hem senden snra evlenmem diyenleri de cok takma benim eski sevgilimde aynısını diyodu üzerime 2 kez evlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…