Düğününe 1 hafta kala ayrılmış

Bence üzülme onun için
2 söz 2 nişan atmış, bir iki deneme daha yapar
Olmadı sana döner
Sen nasılsa affedersin...
Diğer kızlar akıllı çıkmış ama...
Ama sen "Bu kadar insan neden terk etti?" diye düşünmez affedersin...
Yorumlarından belli....
Sonra da buraya konu açar durursun..

Ama tabi ki temennim inşallah affetmezsin yönünde....

He canım he
Aslında kullanmak istememiştir
Aslında kötü biri değil
Şeye benziyor bu: "Kocam beni döver ama aslında iyi biri"
"Kocam beni aldatıyor ama aslında çok iyi"
MissCherryBlossom a katılıyorum
Sen asıl sorunu sorsana bize: Bana geri döner mi sizce? diye sorsana

Bence git hemen yalvar affettir kendini... İşten de çık kölesi ol..
Bu devirde böyle erkek bulunmaz
Baksana hem iyi bir insanmış (!)
Hem de sen çok üzülüyorsun durumuna, yazık

Kıyma bence bu ilişkiye...
Hatta ver nosunu ben arayıp üşüyenprenses seni alacakmış diyim...

Kız anlamış demek ki ne olduğunu. 1 hafta kala kimse cesaret edemez kolay kolay ayrılmaya. Yalnız kalınca da size yanaşmaya çalışıyor sanırım. Aman sakın hata yapayım deme. hatırlıyorum eski konularına baktım da adam sana hayvasın demiş, nişan günü s.. git demiş, işyerinde ki erkekler için orada çalışıyorsun demiş. Daha nasıl bir iğrençlikler yapması gerekiyordu ki ondan soğuman nefret etmen için?

yorum yaparken biraz dikkatli olun eleştirilere asla bir şey demem ama saçmalıklara oppp orda duracaksın
Git yalvar ne ya yalvarmama gerek yok bir selam yazmama bakar bana geri döner mi derdinde değilim sadece kafam karışık gelirse aşkıma yenik düşersem diye korkumdan yazdım bir de nasıl unutabilirim diye işten çıkacak olsam o lafı duymadan evime ailesiyle işten çık diye yalvarmaya gelmeden çıkardım

sevgili yap

Allah korusun
böyle dengesizle ne yapacaksın, çok seviyorum ölüyorum laflarına da kanmayın çok basit söylüyor erkekler hal ve hareketleri hissettirmeliydi ki sizi yarı yolda hiç uğruna bırakan adama gübvenmeyin

sevgilin olursa bırakmayı yavaş yavaş bırakırsın

Şimdi birisi var öğretmen ve atandığı için yaşadığım şehirde yalnız yaşıyor aslında mantıken olabilir benimle sevgili olmak istiyor hiçbir şey hissetmediğim için aslında ona da zarar vermek istemediğimden kabul etmedim ama belki sevebilirim kabul etsem hem unutmam daha kolay olur ama ya olmazsa o kişiye de haksızlık etmek istemiyorum

Mantıkla duygu karşı karşıyaysa, mantığını dinlemelisin..

Bu olayı bir başkası yaşasa, sen duysan, böyle erkeğe bir daha sakın aldanma, unut gitsin derdin eminim.

Ama işte insan kendi yaşayınca, duyguları çok ağır basıyor bazen. Mantıklı olan cevabı sen de biliyorsun, ama duygularına yenilmekten korkuyorsun..

Hepimiz böyleyiz. Olaya dahil değilken, dışardan gayet objektif yorumlar yapıyoruz, duyguyu karıştırmadan, mantık açısından bakıyoruz, tavsiye veriyoruz. Ama işin içine biz girdiğimizde, duygularımız girdiğince, kendimize göre mantıklı olanı da, insanların verdiği tavsiyelerdeki mantıklı düşünceleri de , doğru olduğunu bilsek de uygulayamıyoruz..

Bol mantık ve duygu kelimeli mesaj olmuş, şimdi fark ettim

Mesela ben, kazık atan arkadaşlara karşı düşüncem bellidir, o arkadaş sıfatlı insanlar derhal silinmelidir. Ama kendim yaşayınca, ne silebiliyorum, ne yaşananları unutabiliyorum. Kendime eziyet çektiriyorum.

Aşkta da durum böyle bence..

kesinlikle bu en mantıklı ve duygulu cevap olmuş

Sizin bir konunuz bir konunuzu tutmuyor kusura bakmayın bir konuda engeli kaldırmış demişsiniz başka yerde de o sormuş niye beni takip ediyorsun diye sizde resimlerin herkese açık ondan demişsin açık bile olsa bakmazsan zaten görmezsin. Yine o konuda hiç görüşmediğinizi söylerken ve niye takip ettiğini sana sorduğu halde, karşılaştık sarıldı falan demişsin burda öyle birşeyden bahsetmiyorsun bence o kızdan da ayrıldığını sanmıyorum hangi insan eşyası alınmışken, nikah günü belliyken, davetiyeler herşey ayrılsın yani buraya beklentinizi yazmış olmayasanız hadi ayrıldı diyelim zaten sürekli takip halindesiniz çıkmaya başladığından ayrıldığından haberdarsınız dönsün istiyorsunuz başka açıklaması da yok şimdi de eski sevgilimin suçu oldğunu sanmam kız ayrılmıştır diyorsunuz bir de size o kadar kötülük yapan biri bu insan hemen temize çıkarın siz.

nasıl kişileri karıştırdınız galiba

Biz ayrıldığımızdan beri hiç konuşmadık ki nerde demişim bana niye takip ediyorsun dedi diye ben de demişim herkese açık sarılmışız falan lütfen orayı bana bulur musunuz hangi konum dejavu_one

denemeden bilemezsin, kalbimiz maalesef bizi en çok üzen ve düşüren organımızdır
mantıken dene ama birşeyler hissetmeden ok ilerleme hızlıca
ama zamanın size iyi geleceğini şimdi sevgili yapsanızda birkaç hafta görüşmeden brşey hissdemyeceğinizi düşünüyorum
birkaç hafta kendin için onun için dene

Nişan atmış biri olarak aman öloyum bitiyom diyen biri olarak 1 sene geçti vee cokkk mutluyummm tavsiyemm sosyal hayata katıl engelle onuu engel ol kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…