Düğününe 1 hafta kala ayrılmış

"sırf işten çıkmadım diye erkekler için çalıştığımı ima ettiğinden ayrıldım."

bu cümleyi anlamadım ne iş yapıyorsunuz.?
sevgi aşk dedikleri belli bir süre sonra bitiyor.önemli olan saygı bu kadar kararlıysanız unutursunuz tabi ki :) isteyince oluyor biliyorsunuz

yönetici asistanıyım ama iş yerinde bana ilgisi olduğunu düşündüğü birisi var bu yüzden çıkmamı istedi çıkmayınca ailesiyle falan geldiler babama anlattılar babam çık dedi gene çıkmayınca en son bunu söyledi
unutup yeniden aşık olmak için dua ediyorum çok istiyorum inşallah

Uuunnuuutttuuuurrrrssssuuuunnnnnn :)
şimdi düğün arefesi ayrıldı diye,belkide senin için sanıyorsun kim bilir belki kız bırakdı,onada öle bi laf söylemiştirki evlat acısı gibi koymuştur yenilik iyidir eskiden uzak dur derim.

yok zaten kız ayrılmışta olabilir benlik bir şey değildir de kendisi ayrılsa da sevmediği bir insanla yani daha acısını atmadan görücü usulü doğru düzgün tanımadığı birisiyle aynı evde yaşayacağı belki de kafasına yeni dank etti

Evladım adam dövmüş sövmüş ağlatmış sen neden bu adama inatla yapışıyorsun takip ediyorsun?? Adam ruh hastası!!!!

Kız senden daha akıllı adamın ne mal olduğunu 50 güne anlamış. Sen 7 aydır hala bu ruh hastasını çok matah bir adammış gibi takiptesin.

Bu hikayeden çıkardığım tek şey kızın senden 7*30/50 = 4.2 kat daha akıllı olduğu. Gerisi zaten anlaşılabilir değil hem terk ediyorsun hem takip ediyorsun.

Olabilir erkeklere son dakika dan eder genelde,ne yazık eğer öyleyse o kızda mağdur edildi.

dobra buldum seni cherry

:) bir şey demicem :)

Adam 2 ay geçmeden nişanlanmış nasıl barışacaklardı?

Tabiki unutursun neler neler kimler unutulmuyor... ki sizin iliski bu saatten sonra zaten tekrar olsa bile duzgun yurumez yineayrilirsiniz o yuzden kendine zaman ver elbet gececek.

Neden ayrılmışlar bilgi varmı
Yani senin etkin varmı bu ayrılıkta.
Yada sana gelip seni umutamadım vs vs gibi sözler mi söyledi veya kulağına böyle birşey mi geldi

Neden ayrılmışlar bilgi varmı
Yani senin etkin varmı bu ayrılıkta.
Yada sana gelip seni umutamadım vs vs gibi sözler mi söyledi veya kulağına böyle birşey mi geldi
yok ayrılık sebeplerini bilmiyorum bana gelip söylemedi bir şey sadece bu anlattıklarımdan ibaret

Beni yemeyin konu sahibesi, eğer ki adam umrunuz olmasaydı buraya bu konuyu açmazdınız.
Bu konunun asıl başlığı 'ayrılmış, enegli de kaldırmış, adam bana döner mi, nasıl davranayım?' Bu adam arayıp sorsa siz bu adama dönersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…