- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
İşte diyorum, kurban sen olma! :)hahah kafamda canlandı da şimdi yok artık
yönetici asistanıyım ama iş yerinde bana ilgisi olduğunu düşündüğü birisi var bu yüzden çıkmamı istedi çıkmayınca ailesiyle falan geldiler babama anlattılar babam çık dedi gene çıkmayınca en son bunu söyledi"sırf işten çıkmadım diye erkekler için çalıştığımı ima ettiğinden ayrıldım."
bu cümleyi anlamadım ne iş yapıyorsunuz.?
sevgi aşk dedikleri belli bir süre sonra bitiyor.önemli olan saygı bu kadar kararlıysanız unutursunuz tabi ki :) isteyince oluyor biliyorsunuz
yok zaten kız ayrılmışta olabilir benlik bir şey değildir de kendisi ayrılsa da sevmediği bir insanla yani daha acısını atmadan görücü usulü doğru düzgün tanımadığı birisiyle aynı evde yaşayacağı belki de kafasına yeni dank ettiUuunnuuutttuuuurrrrssssuuuunnnnnn :)
şimdi düğün arefesi ayrıldı diye,belkide senin için sanıyorsun kim bilir belki kız bırakdı,onada öle bi laf söylemiştirki evlat acısı gibi koymuşturyenilik iyidir eskiden uzak dur derim.
bir de nişan günü bana s.kt. git dedi ağlattı kuaförde bir de yüzük bakarken kuyumcuda ağlattı.
Bana çok ısrar etti işten çık diye ailesiyle bizim eve geldiler işten çıksın diye en son ben çıkmayınca öyle söyledi
Olabilir erkeklere son dakika dan eder genelde,ne yazık eğer öyleyse o kızda mağdur edildi.yok zaten kız ayrılmışta olabilir benlik bir şey değildir de kendisi ayrılsa da sevmediği bir insanla yani daha acısını atmadan görücü usulü doğru düzgün tanımadığı birisiyle aynı evde yaşayacağı belki de kafasına yeni dank etti
dobra buldum seni cherryKız senden daha akıllı adamın ne mal olduğunu 50 güne anlamış. Sen 7 aydır hala bu ruh hastasını çok matah bir adammış gibi takiptesin.
Bu hikayeden çıkardığım tek şey kızın senden 7*30/50 = 4.2 kat daha akıllı olduğu. Gerisi zaten anlaşılabilir değil hem terk ediyorsun hem takip ediyorsun.
:) bir şey demicem :)Kız senden daha akıllı adamın ne mal olduğunu 50 güne anlamış. Sen 7 aydır hala bu ruh hastasını çok matah bir adammış gibi takiptesin.
Bu hikayeden çıkardığım tek şey kızın senden 7*30/50 = 4.2 kat daha akıllı olduğu. Gerisi zaten anlaşılabilir değil hem terk ediyorsun hem takip ediyorsun.
ayrılık sebebiniz tırt geldi yani erkekler için calıştığını ima etmesinin altında başka kızgınlıklar var bence..Sizi iyce kızdırmk için söylenmiş gibi.bu söze 7 ay ayrı kalmışsınız.Arada cok da sevgi yokmuş o zaman.Yani asıl sebepler ne ayrılıktaki?Ve bu kadar uzun süre barışmamanızdaki asıl sebepler?
yok ondan gelen bir şey yok yani gel barışalım falan demedi banaKız adamı terk edince tekrar sana dönmeye çalışıyor bunda anlamayacak bir şey yok.
Tabiki unutursun neler neler kimler unutulmuyor... ki sizin iliski bu saatten sonra zaten tekrar olsa bile duzgun yurumez yineayrilirsiniz o yuzden kendine zaman ver elbet gececek.Hayırlı cumalar arkadaşlar .
Eski nişanlım düğününe 1 hafta kala ayrılmış.
Bilmeyenler için özet geçeyim.
Ayrılalı 7 ay oldu.
Çok severken deli gibi aşıkken sırf işten çıkmadım diye erkekler için çalıştığımı ima ettiğinden ayrıldım.
Sevgim aşkım çoktu ama bu saygısızlığa girerdi, saygı olmadan evlilik olmazdı.
VE 50 gün sonra görücü usulü nişanlandığını öğrendim(çalıştığı iş yerimdeki arkadaşımdan)
Çok zor oldu benim için günlerce ağladım nişanlandığını duyana kadar.
İnanamadım, senden sonra asla kimseyle evlenmem diyen adamın nişanlandığına inanamadım.
Ama kendimi toparladım.
Geçenlerde babamın yanına özledim diye gelmişti buraya konu açmıştım akşamına da 7 ay sonra en yakın arkadaşı yazmıştı hakkını helal et diye.
3 gün önce ayrıldığını öğrendim. Düğününe 1 hafta vardı.
Ben onunla evlenmeyi tekrar barışmayı falan düşünmüyorum.
Ailem hala onunla evlenmemi istiyordu biliyorsunuz.
İnstagramda engelliydim onu aratınca göremiyordum.
Baktım engelimi kaldırmış.
Kendimi onu takip etmekten alıkoyamıyorum.
Ne oluyor bana onu düşünmek istemiyorum.
Onunla artık yapamam biliyorum şimdi gitsem koşa koşa döner geri ama yapamam.
Biliyorum onu düşünmem bile çok büyük aptallık bana kızmayın.
Ben de kendime çok kızıyorum ama engel olamıyorum.
Ne gelen çiçekler, ne gelen teklifler umrumda.
Hiçbir erkek beni etkilemiyor.
Biraz daha zaman geçse unutur muyum sizce, yoksa onu hiç ama hiç unutamayacak mıyım ?
inşallah canım çok sağolTabiki unutursun neler neler kimler unutulmuyor... ki sizin iliski bu saatten sonra zaten tekrar olsa bile duzgun yurumez yineayrilirsiniz o yuzden kendine zaman ver elbet gececek.
yok ayrılık sebeplerini bilmiyorum bana gelip söylemedi bir şey sadece bu anlattıklarımdan ibaretNeden ayrılmışlar bilgi varmı
Yani senin etkin varmı bu ayrılıkta.
Yada sana gelip seni umutamadım vs vs gibi sözler mi söyledi veya kulağına böyle birşey mi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?