Arkadaslar ben 3 yillik evliyim. Babam gecen sene vefat etti ben yurtdisinda yasiyorum. Ve hala bunu kabullenemedim. Dugun videolarimi izleyip izleyip agliyorum. Cunku babamla hic karsilikli oynamamisiz. Dans etmisiz ama 30 saniye falan az yani. Bunlari kafama takmam normal mi kizlar. Hepinizi babanizla dugununuzde oynadiniz mi yada be bileyim dans ettiniz mi merak ediyorum
Babam vefat ettiği için düğünümde bile olamadı.Arkadaslar ben 3 yillik evliyim. Babam gecen sene vefat etti ben yurtdisinda yasiyorum. Ve hala bunu kabullenemedim. Dugun videolarimi izleyip izleyip agliyorum. Cunku babamla hic karsilikli oynamamisiz. Dans etmisiz ama 30 saniye falan az yani. Bunlari kafama takmam normal mi kizlar. Hepinizi babanizla dugununuzde oynadiniz mi yada be bileyim dans ettiniz mi merak ediyorum
Ben babamla dans etmedim . Düğün bitene kadar çok sık salon dışına çıkıp ağlamış. .ben de hava almaya çıktığını düşünmüştüm. Beni isteyerek evlendirmedi, ben istediğim için izin verdi .bu yüzden de çok ağladı .. biraz asiyim :) gece sabaha kadar evimin etrafında dolanmış, vazgeçer de gelir diyeArkadaslar ben 3 yillik evliyim. Babam gecen sene vefat etti ben yurtdisinda yasiyorum. Ve hala bunu kabullenemedim. Dugun videolarimi izleyip izleyip agliyorum. Cunku babamla hic karsilikli oynamamisiz. Dans etmisiz ama 30 saniye falan az yani. Bunlari kafama takmam normal mi kizlar. Hepinizi babanizla dugununuzde oynadiniz mi yada be bileyim dans ettiniz mi merak ediyorum
kız wvlendirriken babalar hüzünlü olırlar oyuzden oynamak istememiştir belki .Allah rahmet eylesinArkadaslar ben 3 yillik evliyim. Babam gecen sene vefat etti ben yurtdisinda yasiyorum. Ve hala bunu kabullenemedim. Dugun videolarimi izleyip izleyip agliyorum. Cunku babamla hic karsilikli oynamamisiz. Dans etmisiz ama 30 saniye falan az yani. Bunlari kafama takmam normal mi kizlar. Hepinizi babanizla dugununuzde oynadiniz mi yada be bileyim dans ettiniz mi merak ediyorum
Amiinkız wvlendirriken babalar hüzünlü olırlar oyuzden oynamak istememiştir belki .Allah rahmet eylesin
ben etmedim. cok da mutluyum. babamı da cok sevmem zaten.Arkadaslar ben 3 yillik evliyim. Babam gecen sene vefat etti ben yurtdisinda yasiyorum. Ve hala bunu kabullenemedim. Dugun videolarimi izleyip izleyip agliyorum. Cunku babamla hic karsilikli oynamamisiz. Dans etmisiz ama 30 saniye falan az yani. Bunlari kafama takmam normal mi kizlar. Hepinizi babanizla dugununuzde oynadiniz mi yada be bileyim dans ettiniz mi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?