Dugununuzde babaniz

Bu düşünceniz sağlıklı değil

Acınızı yaşayın ama yıllar önceki düğünde oynamamışız diye değil de birlikte şunu bunu yaptık diye düşünün

Bakın düğününüzde varmış bir başka konuda ilkokul 2 deki çocuğun babası vefat etmiş

Ya da daha bebekken vefat edenler var sizinki düğünde varmış

Düğünde oynamanın ne önemi var ki

Babam da oynamamıştır benim düğünümde dans da etmedik hiç eksikliği de aklıma gelmez

babanızla güzel anılarınızı yad edin kendinizi strese sokmayın

Babam genç kızlığımı görmedi
Okuduğumu, çalıştığımı görmedi
Hayal meyal kokusunu hatırlıyorum
Evlendiğimi de görmedi...
Cümlesine Allah rahmet eylesin...

Benim babam ben evlenmeden 1 sene once vefat etti. Esimle hic tanistiramadim babami. Oynamak filan neyse de, baba evinden cikarken babamin elini opemedim ya o cok koyuyor. Hala babasinin elini open gelin gorsem icim cız eder...

Babam vefat ettiği için düğünümde bile olamadı.

Ben babamla dans etmedim . Düğün bitene kadar çok sık salon dışına çıkıp ağlamış. .ben de hava almaya çıktığını düşünmüştüm. Beni isteyerek evlendirmedi, ben istediğim için izin verdi .bu yüzden de çok ağladı .. biraz asiyim :) gece sabaha kadar evimin etrafında dolanmış, vazgeçer de gelir diye sonradan öğrendim, bilseydim koşar giderdim . Babamla birbirimizi çok seviyoruz, bu ayrılık bizi çok yordu. Tek kiziydim ve 20 yaşındaydım. 27 den önce vermem diyordu ,kısmet ! Çok fotoğrafımız var ama .... Çoğunda da ağlıyoruz benim için fotoğraf danstan daha önemli .zaten düğünüme gelmesine şükrediyorum, gelmez sanıyordum .

Herkesin kendine buyuk derdi ve suan inanin derdimi kucumsedim Allah hepimize sabir versin. Babasina cok bagli bi kiz evlat olarak kafama cok sey taktim olur olmaz seyler ama suan goruyorum ki .. neyse .. Rabbim sabirlar versin bizlere ve annelerimize.. onlarida basimizdan eksik etmesin

kız wvlendirriken babalar hüzünlü olırlar oyuzden oynamak istememiştir belki .Allah rahmet eylesin

Başınız dağolsun. Nurlar içinde yatsın. Soruya gelince. Hayır düğünümde karşılıklı oynamadık. Dans da etmedik. Buna takılmayın.

20 yasindan beri babasizim,babasiz evlendim. Dert etmedim. Karsilikli oynamamis olabiliriz buyuk bir eksiklik degil. Ilkokula basladim yanimdaydi, liseyi bitirdim yanimdaydi. Ilk defa araba kullandim yanimdaydi. Ilk kez icki sofrasina beraber oturduk. Cok guzel anilarimiz var,yeterli bunlar napayim. Dugunde karsilikli oynamayivereyim nolacak

ben de babamı 54 yaşında aniden kaybettim. kusura bakmayın da bu kadar saçma sapan şey hiç aklıma gelmedi. o kadar yaşanmamışlık varken tutup düğünde karşılıklı oynamadığımı düşünecek kadar gamsız olmadım. mesela oğlumun yürüdüğünü, konuştuğunu, kardeşlerimin hayal ederek beklediği mezuniyetlerini görmesini isterdim. kırgınlıklarımız, birbirimize kızdığımız günlerin hayatımızda olmamasını isterdim.

Şanslısın.Düğününde baban yaşıyomuş ve dans edebildiniz.Benim babam iki yıl önce vefat etti 4 ay sonra düğünüm var.Benim öyle bi anım bile olamayacak.

Ne mutlu size ki babanızla geçirdiğimiz mutlu yıllarınız var.
Babasını erken yaşta kaybedenleri geçtim, babası olup da baba sevgisini şefkatini görmeyip baba şiddetini yaşayan o kadar çok kişi var ki?

Baba konusunda acaip hasasım bir filmde veya reklamda dugusal bir sahne geçtiğinde hemen gözlerim sulanır ,bence seninkide gayet insani bir davranış

ben etmedim. cok da mutluyum. babamı da cok sevmem zaten.

Benim babam evlenmemi bile göremedi.

Ben babamı doğru düzgün hatırlamıyorum bile, keşke düğünümde olsaydı diye her gün içim cız eder, yıllar geçmiş ama sırf bu sebepten düğün videomu izlemiyorum, çünkü bana sarılan bir babam yok orda.
Çok şanslısınız. O anıların tadını çıkarın, şükredin.

Ben de dans ettim babamla düğünümde. Videoya da alınmış o sahne ve babamın bana bir bakışı var ki aşkla, ne zaman aklıma gelse duygulanıyorum.

Şanslıyız biz, hiç yaşayamayanlar ne yapsın

Allah bütün ölmüşlerimize rahmet eylesin. Babasını kaybeden arkadaşların başı sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…