arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için.aldatmadım diye yeminler ediyo bildiğim gibi değilmiş bişey olmamış bişey hissetmemiş.tutuştu tabi.ben heyecanla onun gelmesini beklerken onun yaptığına bak.sadece 2 ay ayrı kaldık.2 ayın içinde de nerdeyse 15 günde bir ben gittim o geldi.araya başkasını sığdırmış.elimden gelse de ikisini de boğsam.yüzüğü çıkardım verdim.sıra ailemle konuşmada çok üzülecekler herkes laf söz edecek.düğün öncesi heyecanlı,mutlu olmam gerekirken şu düştüğüm duruma bak.
canım sözlerine inanmıyorum onun.burda yazılanlara da katılıyorum.hepinize hak veriyorum.kim böyle mutsuz gelin olmak isterki ama çıkmaza girdim kafam çok karışık.
temmuzda olacak düğün.bana kızacaksınız haklısınız da.bi arkadaş büyü kaçar demiş evet büyü kaçtı içimde heyecan yok mutsuzum ama bitiremedim.
temmuzda olacak düğün.bana kızacaksınız haklısınız da.bi arkadaş büyü kaçar demiş evet büyü kaçtı içimde heyecan yok mutsuzum ama bitiremedim.
kararını vermişsin artık..o zaman mesaj yazıp tavsiyelerde bulunmanın anlamı yok..istersen editorlere söyle de kilitlesinler konunu..verdiğin karar sonrası herkes boş yere yazıp kendini yormasın...senin için de hayırlısı olsun....inşallah pişman olmazsın.....
Hayırlısı olsun canım. İnşallah çok mutlu olursunuz.
Arada bir şey atlamadıysam, daha nişan, nikah olmadan, sadece msn ve dışarıda bir görüşme şeklinde kalmıştı eşinin olayı. Umuyorum ki, bu ona çok büyük bir ders olmuş olsun ve sizi bir daha kırmamak için bundan sonra adımlarını çok dikkatli atsın.
inşallah pişmam olmam teşekkür ederim.konunun kilitlenmesi için editörlere nasıl haber verildiğini biliyomusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?