Düğününüze bir ay kala aldatıldığınız öğrenseniz...

Dugunume bir ay kala aldatildigimi ogrensem hemen tum iliskimi keserdim o dugunde olmazdi bikere guven sarsildi mi hep suphe edersin hayatini mahvedersin.Allah kolaylik versin

canım sakın üzülme o zaten senden sorada mutlu olamz çükkü bi ahla yoluna devam edecek çok zor bi karar inanılmaz zor ama bencede ayrıl derim ilerde hamile olacaksın çok birlikte olamayacaksınız ailenin yanona memeleketine gideceksin hangi bir gün güveneceksin o adi insana bencede uzatma belki unutmak zor olur ortada alışkanlıklar vardır ama olsun o da unutamaz birde onda suçluluk duygusu oluşacak sakın devam etme devam edersen yarın bi gün sonu boşanmaya gider ve senin adın evlenmiş boşanmış olur işte erkadaşlar bu yüzden nişanlıyla cinsel anlamda bişeyler yaşamamk lazım çünkü güvenilmiyor inşallah bu arkadaşta yaşamamıştır

o yüzük atılamadığından evvel zamanında sonrasında kafamıza vuruyoruz bi çoğumuz..
Nasıl başlarsa öyle gidiyo bu biline..

Son düzenleme:
Bence tüm büyü bozulmuş
O beyaz gelinlik artık seni mutlu etmiycek içinde acabarlar aslaa evlenmee...
o bu ne der diyede hiç düşünme o yaptığına utansın.
uzakda olmak ne bileyim küs olmak dargın olmak hiç biri geçerli sebep değildir hele hele evleneceği kıza yazık etmiş. demek evlenecek bile olsa aklı hala dışarda. evliliğe hazır değil. yol yakınken dön. allahın sevgili kuluymuşsun ki sana bunu göstermiş. biraz canın yanacak evet ama hayat boyu pişmanlıktan iyidir...

bu erkekler ne kadar bencil ne kötü varlıklar düşündükçe sinirleniyorum gerçekten. bir genç kızın hayallerini daha doğrusu dünyasını ne rahat yıkabiliyolar

canım sözlerine inanmıyorum onun.burda yazılanlara da katılıyorum.hepinize hak veriyorum.kim böyle mutsuz gelin olmak isterki ama çıkmaza girdim kafam çok karışık.

ne yaptin tatlim??? kafani toparlayabildin mi?? daha iyi misin simdi???

temmuzda olacak düğün.bana kızacaksınız haklısınız da.bi arkadaş büyü kaçar demiş evet büyü kaçtı içimde heyecan yok mutsuzum ama bitiremedim.

bu büyü bende neden kaçmadı acaba:))) şaka bir yana bende çok şey yaşadım. ilk önce kaynanam ayırdı bizi ikimizde çok ağladık ama ayrıldık. sonra o başkasıyla beraberdi bende ona inat başkasıyla çıktım ama meğerse birbirimizi kandırmışız çünkü ikimizinde çıktığı kişiler arkadaşlarımızdı. elele tutuşurduk sevgili gibi görünürdük ama arkadaştık sadece. sonra tekrar barıştık eşimle beraberdik ama ailesi sürekli kız istemeye götürüyorlardı (tabi zorla) ve ben başkalarından duyup kahroluyordum. beni arkadaşlarıyla öpüp tatile gidip orada yaptıklarını biliyorum. hiç bir şekilde aşkım azalmadı ona kavuşamadığım her geçen gün arttı. 4,5 senelik sevliyiz hala arada söylerim onalrı gülüp geçeriz.
insanlar hata yaparlar affetmek büyüklüktür. ben eşimi affetmeseydim şimdi çok mutlu olamıyacaktım başkasıyla evlenseydimde hala onu düşünüyor oalcaktım. geçmişi pek fazla önemsememelisiniz önemli olan gelecektir. ya tekrar yaparsa diyede kendinizi kurarsanız hayatı kendinize zehir edersiniz. sadece tedbirlerinizi alırsınız.

"beni arkadaşlarıyla öpüp tatile gidip orada yaptıklarını biliyorum."

yanlış yazmışım pardon beni öpüp, arkadaşlarıyla tatile gidipte orada işlediği haltları kızlarla v.s. demek istemiştim.

hiç bir anne ve baba kızının bır adam tarafından aldatıldıgını bile bile ona git evlen demez..bence anlat onlarında bilmeğe hakları var ilerde sana neden söylemedin demesinler..bır enkaz üstüne bir ev kurulmaz diye düşünüyorum.. ve hiç bir erkek ikinci bir şansı hak etmiyor hele aldatan erkek hiç hak etmiyorr

temmuzda olacak düğün.bana kızacaksınız haklısınız da.bi arkadaş büyü kaçar demiş evet büyü kaçtı içimde heyecan yok mutsuzum ama bitiremedim.

Hayırlısı olsun canım. İnşallah çok mutlu olursunuz.

Arada bir şey atlamadıysam, daha nişan, nikah olmadan, sadece msn ve dışarıda bir görüşme şeklinde kalmıştı eşinin olayı. Umuyorum ki, bu ona çok büyük bir ders olmuş olsun ve sizi bir daha kırmamak için bundan sonra adımlarını çok dikkatli atsın.

kararını vermişsin artık..o zaman mesaj yazıp tavsiyelerde bulunmanın anlamı yok..istersen editorlere söyle de kilitlesinler konunu..verdiğin karar sonrası herkes boş yere yazıp kendini yormasın...senin için de hayırlısı olsun....inşallah pişman olmazsın.....

Son düzenleme:

inşallah pişmam olmam teşekkür ederim.konunun kilitlenmesi için editörlere nasıl haber verildiğini biliyomusunuz.

teşekkürler canım.allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…