- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
hafta sonu gittim ailemin yanına.konuşamadan geldim.zaten kimseyle konuşamıyorum ağzımı açınca boğazım düğümleniyo.
Tüh tüh tüh...4 yıl öncesi kıyılan resmi nikah,giydiğim gelinlik,gelen davetliler,takılanlar vs,2 si sağ 2 si rahmetli 4 çocuk sonrası düğünüm olmadığı,daha doğrusu düğün istemediğim için gerçekte evli olmadığımı öğreniyorum... Oysa ben düğün yapmak yerine yurt dışında güzel bir balayı ile akıllıca davrandığımızı sanıyordum....
Evlendikten sonra sıkıntı yaşaman aileni daha çok üzer.çevremiz nikah oldunu biliyor keşke bilmeslerdi.ailem küçük bi ilçede oturuyo.insanlar dedikodu arıyo zaten.babam kalp hastası.offf böyle düşündükçe ona daha da gıcık oluyorum.o kızı da boğasım geliyo.
aileme anlatıp düğünü iptal ettirmeyi düşünüyorum.bir de boşanma tabi.şuan çok sinirliyim.aklımdan neler geçiyo da yapamam.[/QUOTE
yazınızın devamını okumadım o yüzden fikriniz değişti mi bilemiyorum ama bi avukata mutlaka danışın boşanma değil de "evliliğin iptali" şeklinde dava açabilirsiniz sanırsam. böylece boşanmış değil hiç evlenmemişiniz gibi olur resmi kayıtlarda...
ailemin yanına gittiğimde annem bana aldıklarını gösterdi yatak örtüsü filan.o kadar heveslilerdiki bişey söyleyemedim.karşı taraf ayrılığa yanaşmıyor bırakamazmış, düğün olacakmış.en son ertelemede karar kıldık.davetiyeler dağıtılmamıştı allahtan. yorumlarınız için teşekkür ediyorum.ben yazarım buraya arada.
nedense size dogru tavsiye verildigi zaman
evlilik iptali gibisinden
yada yureklendirildigi zaman
cevap vermiorsunuz
sanirim siz cevreyi bahane edip
bile bile aldatan nisanlinizla beraber devam etmeye
karar verdiniz
eger oyleyse umarim pisman olmazsiniz
olurda hakli olarak evlilik iptali icin basvuru yaparsaniz
yada bosanirsaniz (ikisi ayni seye geliyo) sonucta bekar yazilacak
kimliginizde sizin icin en iyisi oldugunu dusunuorum
tabii siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?