hayat senin ve cok kısa,hayırlı olanı sececegıne emınım,içimden bır ses evlenecek dıyor,bakalım...
yapacağınız şuanda en acilinden evlilik iptalidir.umarım en az hasarla atlatırsınız bu durumu
arkadaşım sizin hayal dünyanızda evlilik nasıl bişey bilmiyorum.. nişanlı olduğunuz için leyla leyla nikah yapıldı mı insan direk evlenmiş sanıyor olabilirsiniz..
türk kültüründe esas olan düğündür.. nikahı zaten tayin için erkenden yapmışlar..
şimdi bu kızcağız ayrılsa, boşanmış olmayacak.. sizin nişanlınızdan ayrılmanızla onun ayrılması arasında bir fark yok.. idrak edemediyseniz, daha geniş tanımlamalarda bulunabilirim..
arkadaşım sizin hayal dünyanızda evlilik nasıl bişey bilmiyorum.. nişanlı olduğunuz için leyla leyla nikah yapıldı mı insan direk evlenmiş sanıyor olabilirsiniz..
türk kültüründe esas olan düğündür.. nikahı zaten tayin için erkenden yapmışlar..
şimdi bu kızcağız ayrılsa, boşanmış olmayacak.. sizin nişanlınızdan ayrılmanızla onun ayrılması arasında bir fark yok.. idrak edemediyseniz, daha geniş tanımlamalarda bulunabilirim..
yaklaşık 3 yıldır süren bi ilişkim var 2 ay önce nişanlandık.tayin için nikahımız oldu.1 ay sonra düğünümüz var ev tutuldu eşyalar alındı... meğer yaklaşık 5 ay önce aldatılmışım.uzaktaydı o zaman msnde görüşmüşler 1 defada dışarda biyerde oturmuşlar.başlamadan bitmiş gibi olmuş ama bu aldattığı gerçeğini değiştirmiyor malesef.şimdi neyapacam bilmiyorum.gelinlik diktiriyodum yarın son provasıydı gidemedim tabi...
eğer ona güvenip evlenmeyi seçersen içinin içini yiyeceği, 10 dakika eve geç kalsa kafanda senaryolar üreteceğin, sürekli eşinin telefonunu ve ceplerini karıştırdığın için kendi gözünde bile piskopat olarak değerlendirildiğin bir hayat seni bekliyor. ayrıca bunları yaptığın için kıskanç bir paranoyak olacaksın kocanın gözünde (sanki sebebi kendisi değilmiş gibi) . ilk zamanlar suçuluk hissederek bişey demeyecek ama daha sonra onu boğduğunu dayanamadığını onu kötü şeyler yapmaya senin zorladığını söyleyecek. bunları düşün derim. tecrübeyle sabittir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?