Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oooh oooh afiyetler olsun sadecam

canım saol teşekkrler:) valla benim diyet sonlanmaya yakın gene hareketlendi..kendime bu kadar bakmıyodum valla..adam sıkılmasın die hergün bişi yapıyorum..gerçi şimdiye dek tek yulaf ekmeğini beğendi..onuda 4 günlük yapıyorum dolapta duruyo rahat oluyo...10 günde 3.200 verdi akrabalar falan bizim eve gelip kamp yapmak istiyolar:) işi ticarete döksek kimse gelmez amaaa

valla yakında dukan yemekleri yapan bir yer açarsan şaşırmam.hem zayıflama hem ticaret.ay ne güzel ya akrabaları da dukancı yap çoğalsın dukancılar

valla yakında dukan yemekleri yapan bir yer açarsan şaşırmam.hem zayıflama hem ticaret.ay ne güzel ya akrabaları da dukancı yap çoğalsın dukancılar

ah be berrincim ticaret kolay iş deil..hele hele benim yapabileceğim bişi hiç deil..geçmişte kısa bi deneyimimiz oldu tövbeliyim anlıcağın:)ama yapan olursa gerçekten başarılı olur bu işlerden anlayan...aslında dukan olarak deil ama diet cafe tarzı bişi bence tutma şansı yüksek bi alan..her evde enaz 1 kişi diyette..hele bide dukana uygun yicekler olursa bünyesinde valla köşe olunabilir..:)

[/QUOTE]

50 lere laf etme bakeem.insanın en akıllı olduğu yaşlar hele dukandan sonra saf proteinle süper zeki hatunlar

haklısın valla hayrına yapan olsa biz de hazır ordan alsak herşeyi

ben bi kere pasta yapımında kullanmıştım...çok tatlı bayıcı şekilde..jelatinli pudingi tercih ederim şahsen canım..
mutlunun pudingi:)

hımmm anladım canım.denemeyeyim o zaman.mazallah şeker komasına girerizjelatinli pudinge bakalım o zaman.tercihimiz ondan yana olsun.teşekkür ederim sadecam

Son düzenleme:
benimde şki dşim dolgu 7 dişimde porselen kaplanacak.şuan rejimdeyim ama çorba dışında hiçbirşey yiyemiyorum.ama olsun bırakmayacağım.ben de baharat hastasıyım.kimyon ve acısız bir hayat düşünemiyorum.

nescafeninde lightını senden duyudum valla.ben de normal içtim inşallah rejimi mi etkilemez.bayılırım nescafeye bende alayım light olandan.

ben de buğday kepeği aldım .yulaf kepeğinin nasıl olduğunu bilmiyorsum ama doğalsanın buğday kepeği iri ama nuh'un ankaranın buğday kepeği daha unumsu.ama onu daha açmadım.isterseniz markette bir inceleyin.
darısı benim başıma bende 10 kilo aldım.hepside duruyor.

Hanımlarrrrrr,oku oku geçmişi bitiremedim,gözden kaçırdığım mesaj var ise affola Maşallah canım Hepsini Dukanla mı verdin ne kadar süredir Dukanlasın,harikasınnnnnnnnnnn
Harikasınnnnnnn İnşallah ben de senin gibi atabilirim
80 de bişimi hııhhhh kolaylıklar dilerim cnm emininm kısa zamanda istediğin kiloya ineceksin:) dukanı sevmeyen 150 kilo olsunn:)
Ayyyyy,inşallah canım yaaaa Dukan'ı seviyorummmmm

Maşallah ya,ben de sizleri göremeyince gerçekten hep 50-60 kilo aralığında sanıyordum bu topikteki arkadaşları,inşallah biz de Onlar gibi oluruz sağlıkla
Canım benim,sağol.Vuvuu'cum 24 kiloyu 6.5 ayda verdim kalori sayımı,müsli ve Amerikan Kalp Vakfı diyeti ile dönüşümlü olarak.Finali Dukanla yapacağıma inandım,şu anda atakta 4. günüm,2 günüm kaldı seyre geçmeme

harika ellerinize sağlıkk
Çok teşekkür ederim canım
ellerine sağlık birtanem.olmaz mı o kiloda; hatta daha fazla olup şimdi çıtır olan arkadaşlarımız var
Canım,canlarım çok teşekkür ederim hepimize,İnanılmaz motive oldu sözleriniz İnşallah biz de Dukanist çıtırlardan oluruz Berrin'cim

ay kızlar önemli haberi yazmayı unuttum .bu gün diyetteki ikinci günümde 73800 ile başladım bugün 71600 .(diş yaptırdığım iiçin sadece dukan çorbaları ile beslendim)
çok moralim yerindeeee

ay kızlar önemli haberi yazmayı unuttum .bu gün diyetteki ikinci günümde 73800 ile başladım bugün 71600 .(diş yaptırdığım iiçin sadece dukan çorbaları ile beslendim)
çok moralim yerindeeee

tebrikler cnmmbu vesileyle dişler yapılana kadar senin mide küçülmüş olur şanslısın :)

inşallah tatlım.hadi bakalım moralin de yükseldi yorumlardan sonra; artık tam gaz devam edersin diyete

ben de buğday kepeği aldım .yulaf kepeğinin nasıl olduğunu bilmiyorsum ama doğalsanın buğday kepeği iri ama nuh'un ankaranın buğday kepeği daha unumsu.ama onu daha açmadım.isterseniz markette bir inceleyin.

nuhun ankarayı çok merak ediyorum;ama hiçbir markette bulamadım.ben de doğa marka kepek aldım migrostan.begendim valla güzel krep oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…