oooh oooh afiyetler olsun sadecam
canım saol teşekkrler:) valla benim diyet sonlanmaya yakın gene hareketlendi..kendime bu kadar bakmıyodum valla..adam sıkılmasın die hergün bişi yapıyorum..gerçi şimdiye dek tek yulaf ekmeğini beğendi..onuda 4 günlük yapıyorum dolapta duruyo rahat oluyo...10 günde 3.200 verdi akrabalar falan bizim eve gelip kamp yapmak istiyolar:) işi ticarete döksek kimse gelmez amaaa
valla yakında dukan yemekleri yapan bir yer açarsan şaşırmam. hem zayıflama hem ticaret.ay ne güzel ya akrabaları da dukancı yap çoğalsın dukancılar
kızlar aranızda light puding alıp yapan var mı?
[/QUOTE]Ha di ya ....... aneneciklerim oklava sendemiydi ,,,, Berkminem affet beni ,, h leri hep karıştırırım da b leride mi karıştırdım ne ettim , valla kızlar yaş 50 ye yaklaştı şunun şurasında 50 ye bir kaç dukan yılı kaldı idare edin artıkın yapacak bişey yok, Öpüyorum hepinizi kocaman kocamannnnnnnnnnnn
oklava ben de hayatım
ah be berrincim ticaret kolay iş deil..hele hele benim yapabileceğim bişi hiç deil..geçmişte kısa bi deneyimimiz oldu tövbeliyim anlıcağın:)ama yapan olursa gerçekten başarılı olur bu işlerden anlayan...aslında dukan olarak deil ama diet cafe tarzı bişi bence tutma şansı yüksek bi alan..her evde enaz 1 kişi diyette..hele bide dukana uygun yicekler olursa bünyesinde valla köşe olunabilir..:)
ben bi kere pasta yapımında kullanmıştım...çok tatlı bayıcı şekilde..jelatinli pudingi tercih ederim şahsen canım..
mutlunun pudingi:)
:)) valla ayıptır sölemesi az önce 10 günlük dukancı eşimle dukan krebi arasına sürülmüş dukanella partisi yaptık...afiyet şeker olsun berkminecim :) çayla kurabiye süper giderr
istetirim ben öyle .ama dua et dukan dışı şeyler istetmiyorum.hep sağlıklı bak hadi sen de demle valla iç çayını yorgunluğumu aldı
paylaşınca daha güzel tabiii.afiyet olsun size
benimde şki dşim dolgu 7 dişimde porselen kaplanacak.şuan rejimdeyim ama çorba dışında hiçbirşey yiyemiyorum.ama olsun bırakmayacağım.ben de baharat hastasıyım.kimyon ve acısız bir hayat düşünemiyorum.geçmiş olsun tatlımdiş çok zor oluyor ya.annem de geçenlerde 2 dişini birden çektirmek zorunda kaldı kadıncağız hala düzelemedi.agrısı var çekilen yerde.valla ben de baharat hastası olduğum için sevinmiştim bunu okuyunca kıtapta.
oyy berriniiim ben e dün akşam türk kahvem bittiği için coffee crown'un light nescafesinden aldım onu içtim, canım ellerine sağlık.. :))))
canııım giremedim ben siteye sbaha kadar. Sahurda da baktım ama ı-ıh
canım bebeeem kıyamam keşke dun yanımda olsaydın da yapsaydım sana bır turk kahvesi.bakım yuzunden dun bir suru yazdığım şey gittı.bu kahve mesajı da son mesajdı sanırım
dünkü dyurumu yeniden yapayım be dukanın güzelleriMigroslara doğa nın buğday kepeği gelmiş 300gr 3,75 almak isteyenler varsa bilginize efenim bugün tekrar gıttım baktım kapış kapış alıyordu hatunlar kasiyeri görecektiniz neye kullanıyorlar acaba bunlar bunu der gibi bakıyordu. zira savaşta gıbı kadınlar stok ediyordu.raflardakı dıger urunlerın kutuları yıkılmıştı
darısı benim başıma bende 10 kilo aldım.hepside duruyor.Canım teşekkür ederim...evet doğumda aldığım 18 kilo gitti nihayettt....
Eşim evet çok mutlu oluyor ben zayıfladıkça..
Çünkü kilolu olmamı istemiyor...
Bu sebepten kıskanmaktan çok mutlu oluyor
Maşallah canımnev kardeş olmaz olur mu? ben 106,8 ile başladım. bugün 92 günüm ve kilom 84,9. daha çok kilosu olanlar sanırım ya sıkılıyorlar yada boş veriyorlar. burda çabalayan sadece 3-5 kilo fazlası olanlar gibi duruyor. ama öyle değil....ne zaman ki biz şişkocuklar da normale yakın ineceğiz o zaman bol bol yazacağız burda emin ol....kolay gelsin sana aramıza hoş gelmişsin.
Harikasınnnnnnngünaydın dukancılar, bugün 92 günüm ve ben 21,9 kg atmış bulunmaktayım. dukan amcamı seviyorum. mac donalds reklamı gibi oldu ama işte bunu seviyorummmmm....bayramda 82 olmayı hedeflemiştim. yakalayabilecekmiyim merak ediyorum. hepinize kolay gelsin.
Ayyyyy,inşallah canım yaaaa80 de bişimi hııhhhhkolaylıklar dilerim cnm emininm kısa zamanda istediğin kiloya ineceksin:) dukanı sevmeyen 150 kilo olsunn:)
Maşallah ya,ben de sizleri göremeyince gerçekten hep 50-60 kilo aralığında sanıyordum bu topikteki arkadaşları,inşallah biz de Onlar gibi oluruz sağlıklaolmazmı canım ya bende 81.5 ile başladım 56. günüm bugün ve 72.5 kg.dahada çok verenler var .. 50 li kilolarda olan arkadaşlar dukanda prof olmuşlar artık... ben yrd.doç görüyorum kendimi ...yeni başlayanlar asistan daha:)))
Canım benim,sağol.Vuvuu'cum 24 kiloyu 6.5 ayda verdim kalori sayımı,müsli ve Amerikan Kalp Vakfı diyeti ile dönüşümlü olarak.Finali Dukanla yapacağıma inandım,şu anda atakta 4. günüm,2 günüm kaldı seyre geçmemesüpersinnnn...ellerine sağlık...yalnız o 24 kiloyu dukanla mı verdin,eğer öyleyse bunca zamandır niye kendini esirgedin bizden :)
walla sen bakma bu çıtırlar da 15-20 kilo vererek böyle çıtır oldu :))) ama asıl motivasyon kaynağımız tabiiki sizlersiniz..
Allah kolaylık versin...
Çok teşekkür ederim canımharika ellerinize sağlıkk
Canım,canlarım çok teşekkür ederim hepimize,İnanılmaz motive oldu sözlerinizellerine sağlık birtanem.olmaz mı o kiloda; hatta daha fazla olup şimdi çıtır olan arkadaşlarımız var
valla tickerına nazar boncuğu takıcam berkminem
içiyorum içiyorum ,saol ya banada iyi geldi
ay kızlar önemli haberi yazmayı unuttum .bu gün diyetteki ikinci günümde 73800 ile başladım bugün 71600 .(diş yaptırdığım iiçin sadece dukan çorbaları ile beslendim)
çok moralim yerindeeee
Hanımlarrrrrr,oku oku geçmişi bitiremedim,gözden kaçırdığım mesaj var ise affolaMaşallah canım Hepsini Dukanla mı verdin ne kadar süredir Dukanlasın,harikasınnnnnnnnnnn
Harikasınnnnnnnİnşallah ben de senin gibi atabilirim
Ayyyyy,inşallah canım yaaaaDukan'ı seviyorummmmm
Maşallah ya,ben de sizleri göremeyince gerçekten hep 50-60 kilo aralığında sanıyordum bu topikteki arkadaşları,inşallah biz de Onlar gibi oluruz sağlıkla
Canım benim,sağol.Vuvuu'cum 24 kiloyu 6.5 ayda verdim kalori sayımı,müsli ve Amerikan Kalp Vakfı diyeti ile dönüşümlü olarak.Finali Dukanla yapacağıma inandım,şu anda atakta 4. günüm,2 günüm kaldı seyre geçmeme
Çok teşekkür ederim canımCanım,canlarım çok teşekkür ederim hepimize,İnanılmaz motive oldu sözleriniz İnşallah biz de Dukanist çıtırlardan oluruz Berrin'cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?