Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

2 gündür çığırıyorum zeynebim ablam senin migroslara yulaf kepeği değil ama buğday kepeği gelmişnasılsın bu arada? iyisin değil mi ablam?

yaseminim ben doğa marka aldım dün; ama onlar bitince bunu da denemek istiyorum.hangi markette buldun?bilinen bir market mi?uzun süredir arıyorum ama nuhun ankara bulamadım hiç

yok balım valla bizim evin yakınında bi marketten aldım bilindik büyük bi market değil, e bu buğday kepeğininde mi çeşitleri oluyor allaa allaaa şu diyeti bitircez gidicez hala doğru yulaf kepeğini buğday kepeğini bulamıycaz ya ona yanıyorum

ilginç bi kişilksin ama burda sana yardımcı olamayız..ruh ve sinir hastalıkları topiği varsa oraya git..yoksada sen aç kendi kendine konuş..geçen sefer la havle dedik boşverdik ama sen ısrarla sana bunları yazmaya zorluyosun bizi..hadi canım allah versin şifanı inşallahhh

asla gitmicez biyere merak etme cnm..zaten istesemde gidemem benim komple işim bitene kadar herkes korumaya geçmiş olur...yol o kadar uzun yani:)

hahaaah

ya çok geçmiş olsun canım...kıyamam berbat bişidir o bilirim..allah kazadan beladan korusun bebişlerimizi
canımm kıyamam ben ona. senın için sakıncası yoksa kızının ismini ver de ben ona bir nazar duası okuyayım ismiyle.namazdan sonra okuyayım bu akşam

ya sen nası bi meleksin berrincim ya

aynen doktorcum bende senin gibi düşünüyorum...bazen söylemeyi düşündüğüm şeyeri burda okuyunca işte diyorum aynı frekanstayız...iyiki varsınız kızlarrr

busonolsun da geçmiş kızlar güçlendirmeye ay bir de ben katılabilsem aranıza.az kaldı dayanıyorumgelicem gelicem bekleyin beni

canlarım ben geldim hepinizi çok özledim de yahu sayfalar almış başını gitmiş ben bu arayı nasıl kapatcem yaav canlarım umarım herkes iyidir bende iyiyim kilom aç karına 63.4 tok karınla 64.3 ramazan çok güzel gidiyor ben böle kolay veremiyodum anlıycanız ramazan beni eritiyor valla umarım ramazandan sonra geri gelmez bu kilolar yulikaaam kocişi getirdinmi ablamm bırakmadın oralarda inş sizin kilo durumları nasıl

valla varmış baksana çeşitleri ben doğa marka aldım migrostan.dün gece krep yaptım.tadı da gayet güzel oldu.sadece buğday kepeği kullandım.bakalım sen nuhun ankaradan memnun kalacak mısın?

Son düzenleme:
benim anlamadığım birşey var ben burda kimseyle dalaşmaya gelmedim.sadece kendi fikrimi söyledim.bende sürekli diyet araştıran biriyim..yeni yeni tercihler yollar..bana bu şekilde git başka konuya yorum yap sanane sen karışma diye verdiğiniz tavırlar beni çok üzdü..ben fikrimi söylerken kaba olduğumu düşünmüyorum..ama öyle ise üzürdilerim..sanırım ruh hastası tabirine kadar çirkefleştiğiniz ise başka hiçbirşey demiyorum..sizin için insanları aşağılamak çok kolay başka birşey demiyorum!!

bir yorumuma bukadar araştırma yaparak eleştiri yapmışsan sinirlerine sen bir bak...ben buraya düşmanca değil gayet düşünerek yorum yazdım..kalori hesabıyla kilo veremeyseydim bende başlayacaktım dukana ..hatta kitabını aldım...sanırım eleştiriyi hazmedemeyip insanları aşağılamak sizlerin genel anlayışı size iyi günler dilerim ...egonuzu işallah daha normal şeylerle tatmin edersiniz.

sanırım bizleri eleştirmeden önce kendi yazdıklarını tekrar okumalısın, diğer arkadaşlarında dediği gibi biz 1100 kalori diyet topiğine giripte "kalori saymaktan nefret ediyorummmmmm, yediğim herşeyin kalorisini toplamaktan nefret ediyorummmmmm hesap makinasız hesap yapamamaktan nefret ediyorummmmm" yazıyor muyuz?

Yukarda adres çubuğunun üzerine bak Dukan Diyeti Deneyimleriniz yazıyor Dukan Diyetini Deneyemeyenleriniz değil o yüzden hazır bizden de hoşlanmamışken hiç zaman kaybetme buralarda bence farklı topiklerde takıl

pes valla bizi çileden çıkaran yorumlar yapan sensin ama çirkef olan biziz...burda kimseye durduk yere kimse bişi demiyo...sen normal insan gibi deseydinki madem niyetin iyiydi..arkadaşlar ben bu diyetten bişi anlamadım bana saçma geliyo bana uymadı ben onun yerine şunu şunu yapıyorum ve çokta başarılı sonuçlar aldım...aklınızda olsun tavsiye ederim gibi cümleler kursaydın bizde teşekkür eder memnunuz veya deiliz derdik...olaya direk bu diyeti aşağılayarak hatta olayı ırkcılığa ulusculuğa getirerek çarpıtan sensin...geçmişte yazdıklarını bida oku..bende hayatım boyu birsürü şey denedim ve başaramadım..hayatımda ilk kes dukanla nerdeyse 30 kilo verdim ve kimse bunu yadsıyamaz...benim amacım faydasını görüdğüm başardığım bi zayıflama yolunu insanlara açıklamak ve onlarında başarabileceklerini göstermekti..senin amacın nedir anlayamadım?????????????????????

valla varmış baksana çeşitleri ben doğa marka aldım migrostan.dün gece krep yaptım.tadı da gayet güzel oldu.sadece buğday kepeği kullandım.bakalım sen nuhun ankaradan memnun kalacak mısın?

canım valla aslında bende 2 kutu ruşeyhm yulaf kepeği var hala da herkes bir buğday kepeği furyasına girince fiyatı da çok uygun olunca bi de baktım hediyeli falan alıyım dedim yarın sabah bununla bir krep yapayım o zaman bende yazarım sana nasıl olduğunu

yaz ne olacak ..senden mi nefret ediyorum demişim .ona bakarsan diet yapmayıda sevmiyorum hiç bir dietide sevmiyorum...ne alaka.siz direk beni aşağılamaya kalkıyorsunuz..ona bakarsan burasıda paylaşım yeri ..duygularımı söyledim gayet güzel aşağıladınız" ruh hastası topiğine git"....çok teşekkür ediyorum...evet duygularımı paylaşmamalıydım..çünkü insanlar böyle aşağılayabilirdi doğru

araştırma derken???????neyi araştırdım yada sen ne anladın???evet haklsıın senin gibi birinin gelip asabımı bozmasına izin verdiğim için kendimi affetmicem...senin gibi bilip bilmeden insanların neler yaşadığı hakkında fikri olmadan genelleme yaparakmı tatmin olmalıyım...üzgünüm hiç bana göre deil...

pekiiiii burası paylaşım yeri evet ama içinde konu konu ayrılıyor , burası da dukan diyeti yapanların kilo verenlerin belki veremeyenlerin fikir alışverişi yaptığı deneyimlerini yazdığı bi topik ben 3 aydır falan üyeyim hep böyle şeyler oldu yani, sormak istediklerimi sordum soru soranlara cevap verdim vs, peki sen bu topiğe böyle şeyler yazarak ne anlatmak istiyorsun, fransızlardan dukandan diyetten nefret ediyorsun eee sonuç, bunu yazma amacın ne ya da sana nasıl bir cevap verilmesini bekliyorsun, açıklarsan sana da yardımcı olalım

kızına çok üzüldüm.çok geçmiş olsun canım

Berkminem eli oklavalı güzelim , nerelerdeydin sennnnnnnnnnn , denk gelmemiştin epeydir sana. Oklavan hala duruyor muuuuuu ?

QUOTE=berkmine;20541924]kızına çok üzüldüm.çok geçmiş olsun canım[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…