yaseminim ben doğa marka aldım dün; ama onlar bitince bunu da denemek istiyorum.hangi markette buldun?bilinen bir market mi?uzun süredir arıyorum ama nuhun ankara bulamadım hiç
ya arkadaşlar burdaki mesajları okudumda bende kalori diyeti yapıyorum günde 1100 kaloriye istediğimi yiyip içiyorum...sizden fazla bile kilo veriyorum..3 haftada 5 kilo verdim..hergün spor yapıyorum.ama eskidende spor az buz da olsa yapıyordum..fakat sadece simdi bir iki gün arttırdım sporu..dün dondurma yedim.geçen gün irmik helvası...yanii rahatım.siz niye proteinle kafayı bozup kendinize işkence çektiriyorsunuz ..keyfinizden ala sorun mu olur..ben bu diyete gıcık oldum..sürekli aynı şey yemek sinir birşey çünkü..
kendi fikrini söyleyince insanları rahatsız etmek mi oluyor...bence insan duymak istemediği şeyleri duyunca rahatsız olur...yani hergün protein yemeyerekte rahat zayıflancağını söyleyince rahatsız oluyorsa zaten bu diyeti yaparak sinirleriniz baya yıpranmış derim..!
herkes güçlendirmeye geçmiş ne güsel ya çatlıcam kıskançlıktan :)))) hırs yapayım bari.....ben daha yolun yarısındayım ekim sonu kasım başında anca geçerim güçlendirmeye(((yalnız kalcaz buralarda tek başımıza valla
şaka bi yana çook seviniyorum sizleri (yolanda,sadeca,vuvuuu,yasemin,bebelonge vb) görünce örnek alıyorum...darısı başıma ve emek veren herkese....
bence sen şu kalori hesabı ile kafayı bozmuşsun...örnek :100 gr bulgurda 371 kalori var +28 gr tereyağında 206 kalori var + şeker + ceviz...şekeri ve cevizi hesaba katmadan 577 kalori yapıyor....nasıl oluyorda her istediğini yiyebiliyorsun bir porsiyon irmik helvasıyla neredeyse günü kapatıyorsun...biz ise dukan diyeti ile zayıflarken aldığımız bol proteinle kas ve kemik yapımızı koruyoruz..vede en güzeli sınırsız yediğimiz için korkmuyoruz ( aman 1100 kaloriyi aşmayalım elimizde kalori cetveli ve hesap makinası ile gezmeden)zayıflıyoruz ve ve ve son aşamada kalori hesabıyla kafayı bozmadan her istediğimizi yiyiyoruz ve kilo almıyoruz...kısa bir bilgi zayıflarken vucutta önce karbonhidratlar yakılıyor sonra yağlar ve en son protein yani anlayacağın zayıflarken yağlardan kurtuluyoruz proteinin yakılması durumu söz konusu olmuyor çünkü bol protein tüketiyoruz....bence sen kendine eziyet etme (seninkine kısaca 'hüsnü teselli' denir....) sanırım bu saatten sonra seni hüsnü bile şenlendiremez..
ah ne kadar iyi ettin bi bilsenn..bunca salak insana doğruları söyledin..gözümüzü açtın...biz sinir sahibi delilere doğru yolu gösterdin...
sen belki farkında değilsin ama burdaki insanların hemen hemen hepsi dukana hergün dua ediyor..adam sayemizde cennete gidecek...bir yerde görsek elini ayağını öpecez adamın müritleri gibi...herhalde çok proteinle birlikte beynimizi de yedik...
napmaya çalışıyosun umrumuzda değil,sadece gülüyoruz,sinirlenen sensin tatlımm,o yüzden tasını tarağını topla hadi başka forumlara...
merhaba arkadaşlar..
dün kızım küçük kaza atlattı yüzü berbat durumda kafamızda 2 şişlik var akşam acile götürdüm röntgen felan çekildi şükür iyi ..tabi evde dışarı çıkması yasak daha 24 saati dolmadı(
bende durumlar iyi + lara veda ettim ama yarın kg tam net ne çıkacak yazarım..bakalım kaç sayfa kaynatmışsınız..
canımm kıyamam ben ona. senın için sakıncası yoksa kızının ismini ver de ben ona bir nazar duası okuyayım ismiyle.namazdan sonra okuyayım bu akşam
Dukan aktivistlerinin (biz oluyoruz) hayatıma hem renk hem de heyecan kattığını söylemeliyim.
Zaman zaman yaşadığımız zorluklara rağmen birbirimizde güç alarak yaptığımız rejimden kopmuyoruz.
Bazen bana bu ekiple hangi diyeti yapsak zaten başarırmışız gibi geliyor.
Hepinize çok teşekkürler..
yok balım valla bizim evin yakınında bi marketten aldım bilindik büyük bi market değil, e bu buğday kepeğininde mi çeşitleri oluyor allaa allaaa şu diyeti bitircez gidicez hala doğru yulaf kepeğini buğday kepeğini bulamıycaz ya ona yanıyorum
ilginç bi kişilksin ama burda sana yardımcı olamayız..ruh ve sinir hastalıkları topiği varsa oraya git..yoksada sen aç kendi kendine konuş..geçen sefer la havle dedik boşverdik ama sen ısrarla sana bunları yazmaya zorluyosun bizi..hadi canım allah versin şifanı inşallahhh
asla gitmicez biyere merak etme cnm..zaten istesemde gidemem benim komple işim bitene kadar herkes korumaya geçmiş olur...yol o kadar uzun yani:)
hahaaah
ya çok geçmiş olsun canım...kıyamam berbat bişidir o bilirim..allah kazadan beladan korusun bebişlerimizi
ya sen nası bi meleksin berrincim ya
sizsiniz valla melekdukanın melekleri seviyorum hepinizi
ilginç bi kişilksin ama burda sana yardımcı olamayız..ruh ve sinir hastalıkları topiği varsa oraya git..yoksada sen aç kendi kendine konuş..geçen sefer la havle dedik boşverdik ama sen ısrarla sana bunları yazmaya zorluyosun bizi..hadi canım allah versin şifanı inşallahhh
asla gitmicez biyere merak etme cnm..zaten istesemde gidemem benim komple işim bitene kadar herkes korumaya geçmiş olur...yol o kadar uzun yani:)
hahaaah
ya çok geçmiş olsun canım...kıyamam berbat bişidir o bilirim..allah kazadan beladan korusun bebişlerimizi
ya sen nası bi meleksin berrincim ya
aynen doktorcum bende senin gibi düşünüyorum...bazen söylemeyi düşündüğüm şeyeri burda okuyunca işte diyorum aynı frekanstayız...iyiki varsınız kızlarrr
benim anlamadığım birşey var ben burda kimseyle dalaşmaya gelmedim.sadece kendi fikrimi söyledim.bende sürekli diyet araştıran biriyim..yeni yeni tercihler yollar..bana bu şekilde git başka konuya yorum yap sanane sen karışma diye verdiğiniz tavırlar beni çok üzdü..ben fikrimi söylerken kaba olduğumu düşünmüyorum..ama öyle ise üzürdilerim..sanırım ruh hastası tabirine kadar çirkefleştiğiniz ise başka hiçbirşey demiyorum..sizin için insanları aşağılamak çok kolay başka birşey demiyorum!!
benim anlamadığım birşey var ben burda kimseyle dalaşmaya gelmedim.sadece kendi fikrimi söyledim.bende sürekli diyet araştıran biriyim..yeni yeni tercihler yollar..bana bu şekilde git başka konuya yorum yap sanane sen karışma diye verdiğiniz tavırlar beni çok üzdü..ben fikrimi söylerken kaba olduğumu düşünmüyorum..ama öyle ise üzürdilerim..sanırım ruh hastası tabirine kadar çirkefleştiğiniz ise başka hiçbirşey demiyorum..sizin için insanları aşağılamak çok kolay başka birşey demiyorum!!
valla varmış baksana çeşitleri ben doğa marka aldım migrostan.dün gece krep yaptım.tadı da gayet güzel oldu.sadece buğday kepeği kullandım.bakalım sen nuhun ankaradan memnun kalacak mısın?
sanırım bizleri eleştirmeden önce kendi yazdıklarını tekrar okumalısın, diğer arkadaşlarında dediği gibi biz 1100 kalori diyet topiğine giripte "kalori saymaktan nefret ediyorummmmmm, yediğim herşeyin kalorisini toplamaktan nefret ediyorummmmmm hesap makinasız hesap yapamamaktan nefret ediyorummmmm" yazıyor muyuz?
Yukarda adres çubuğunun üzerine bak Dukan Diyeti Deneyimleriniz yazıyor Dukan Diyetini Deneyemeyenleriniz değil o yüzden hazır bizden de hoşlanmamışken hiç zaman kaybetme buralarda bence farklı topiklerde takıl
bir yorumuma bukadar araştırma yaparak eleştiri yapmışsan sinirlerine sen bir bak...ben buraya düşmanca değil gayet düşünerek yorum yazdım..kalori hesabıyla kilo veremeyseydim bende başlayacaktım dukana ..hatta kitabını aldım...sanırım eleştiriyi hazmedemeyip insanları aşağılamak sizlerin genel anlayışı size iyi günler dilerim ...egonuzu işallah daha normal şeylerle tatmin edersiniz.
yaz ne olacak ..senden mi nefret ediyorum demişim .ona bakarsan diet yapmayıda sevmiyorum hiç bir dietide sevmiyorum...ne alaka.siz direk beni aşağılamaya kalkıyorsunuz..ona bakarsan burasıda paylaşım yeri ..duygularımı söyledim gayet güzel aşağıladınız" ruh hastası topiğine git"....çok teşekkür ediyorum...evet duygularımı paylaşmamalıydım..çünkü insanlar böyle aşağılayabilirdi doğru
merhaba arkadaşlar..
dün kızım küçük kaza atlattı yüzü berbat durumda kafamızda 2 şişlik var akşam acile götürdüm röntgen felan çekildi şükür iyi ..tabi evde dışarı çıkması yasak daha 24 saati dolmadı(
bende durumlar iyi + lara veda ettim ama yarın kg tam net ne çıkacak yazarım..bakalım kaç sayfa kaynatmışsınız..
kızına çok üzüldüm.çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?