canlar,dukandaşlarım küçük bir tatilden sorunsuz döndüm.hergün sizleri takip ettim yazamasamda ayrı kalamadım valla:126:.bu hafta buradayım sonra daha uzun bir tatile çıkıyorum .bu arada güçlendirme harika gidiyor hergün bir haşlama mısır bile yedim(çok özlemiştim)meyve de yedim:125: sadece ekmek ve pilav ,makarna yemedim.gittiğim her yerin özel yemeği neyse hiç kaçırmadım veeeeeee sadece 100gram fazlam var.yarın pro günü yaparsam hallolur gibi geliyor.bu arada aramıza ne çok arkadaş katıldı bu ara hepsi hoş gelmiş doğru yere .güçlendirmeye geçenler çoğalmış yaklaşanlarda .hadi kızlar gayret ,dukanın neferleri olarak güçlendirmeye koşun :n.dukanla hayat güzelmiş valla.tek tek isim yazmıyorum birilerini atlarım diye.hepinize sonsuz sevgiler sağlıklı dukanlı günler diliyorum.haaa bu arada nice 2000 li sayfalara
canlar,dukandaşlarım küçük bir tatilden sorunsuz döndüm.hergün sizleri takip ettim yazamasamda ayrı kalamadım valla:126:.bu hafta buradayım sonra daha uzun bir tatile çıkıyorum .bu arada güçlendirme harika gidiyor hergün bir haşlama mısır bile yedim(çok özlemiştim)meyve de yedim:125: sadece ekmek ve pilav ,makarna yemedim.gittiğim her yerin özel yemeği neyse hiç kaçırmadım veeeeeee sadece 100gram fazlam var.yarın pro günü yaparsam hallolur gibi geliyor.bu arada aramıza ne çok arkadaş katıldı bu ara hepsi hoş gelmiş doğru yere .güçlendirmeye geçenler çoğalmış yaklaşanlarda .hadi kızlar gayret ,dukanın neferleri olarak güçlendirmeye koşun :n.dukanla hayat güzelmiş valla.tek tek isim yazmıyorum birilerini atlarım diye.hepinize sonsuz sevgiler sağlıklı dukanlı günler diliyorum.haaa bu arada nice 2000 li sayfalara
Kızlar dün itibariyle güçlendirmeye geçmiş bulunmaktayım 80 le başlamıştım 63-62 arası güçlendirmeye geçtim,
Hergün sebze yiyebilmek çok rahatlattı beni, secenekler çoğaldı, bugün hangi birisini yiyeceğimi şaşırdım açıkcası,bügün dükkana inecektim onun için sabah kalkar kalkmaz bir çorba kaş kepekten akıtmalarımı hazırladım, dört tane çıktı ikisini dükkana götürmüştüm içine peynir koyup ama yiyemedim,
Tavuk kavurma yapmıştım onu götürdüm ve de tatlı lor kurabiyelerimden bütün gün fazla bile geldi hepsini yiyemedim, he iki dilim ekmekten de tost yapmıştım onu da yidim ayranla , şimcik eve geldim tavada tavuk yaptım colayla bir meyvem kaldı onuda geç geç yiyeceğim,
Bu arada tavuk kavurmanın tarifini tarifler kısmına ekleyeceğim güzel oluyor ben hiç yağsız denememiştim misafire yaparım hem çok kolay hem çok cabuk oluyor ama yağsız halide beklemediğim kadar güzel oldu bende atak döneminde faydalanabilir düşüncesiyle ekleyim dedim.
Dilerim güçlendirmedede artık kalan kiloları veririm hatta daha fazlasını vermeyi arzuluyorum
Dolu dolu yedi ay sürecek bir güçlendirme dönemi var önümde çünki.
Birde güçlendirmede güzel tarafı istersen arada et ağırlıklı beslenerek kilo kaybını arttırabilirz diye düşündüm o beni güçlendirmeye geçmek için cesaretlendirdi zira artık sıkılmaya başlamıştım.
canım valla aslında bende 2 kutu ruşeyhm yulaf kepeği var hala da herkes bir buğday kepeği furyasına girince fiyatı da çok uygun olunca bi de baktım hediyeli falan alıyım dedimyarın sabah bununla bir krep yapayım o zaman bende yazarım sana nasıl olduğunu
[/QUOTE]Berkminem eli oklavalı güzelim , nerelerdeydin sennnnnnnnnnn , denk gelmemiştin epeydir sana. Oklavan hala duruyor muuuuuu ?
QUOTE=berkmine;20541924]kızına çok üzüldüm.çok geçmiş olsun canım
[/QUOTE]Ha di ya ....... aneneciklerim oklava sendemiydi ,,,, Berkminem affet beni ,, h leri hep karıştırırım da b leride mi karıştırdım ne ettim , valla kızlar yaş 50 ye yaklaştı şunun şurasında 50 ye bir kaç dukan yılı kaldı idare edin artıkın yapacak bişey yok, Öpüyorum hepinizi kocaman kocamannnnnnnnnnnn
oklava ben de hayatım
ve şimdi de çay keyfiEki Görüntüle 242103 gelin ayol gelin hepinize var.demlik biterse yeniden demleriz
canımm ellerine sağlık...ama ama ama o yadaki çatalla ne yicez:18::18:
canımm ellerine sağlık...ama ama ama o yadaki çatalla ne yicez:18::18:
dukan kekiiiiiiii tabisi de
bizimkilere kek yaptım bugün ıslak kek yiyorlar şimdi.sen niye yemiyorsun diyorlar yer miyim?pışıııııkonlar kılo ala dursun ben de vereyım.çok kötüyüm ben ya
hahaah tamam şekerim o zaman oldu...zaten oklavalımızdan çikolatalı pasta falan beklememeliyiz dimi ama:)
ve şimdi de çay keyfi Eki Görüntüle 242103 gelin ayol gelin hepinize var.demlik biterse yeniden demleriz
offff hiç niyetim yokken çay istettin bak.aynı bardaktan bende de var hemen demliycemyanında da dukan kurabiyesi:125:
offff hiç niyetim yokken çay istettin bak.aynı bardaktan bende de var hemen demliycemyanında da dukan kurabiyesi:125:
:)) valla ayıptır sölemesi az önce 10 günlük dukancı eşimle dukan krebi arasına sürülmüş dukanella partisi yaptık...afiyet şeker olsun berkminecim :) çayla kurabiye süper giderr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?