Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar,
saf pro işe yaradı bgün yeniden ellileri gördüm eksi bir kg ile .. benimle beraber ellileri görenler 57 leri gördü ama ben hala ellidokuza indim diye seviniyorum..

hoşgeldin zeynep abla bizi boşluyorsun ama bozuluyorum heee...
kocişi getirdim evet ama şimdi de ev dandini sayesinde sanki yeni evlenmiş gibi oldum alışması yine zaman alıcak sabrediyorum sanırım
bu arada 102 gelen eşim bu sabah 97 kg geldi. atak matak filanda yapmadı sadece düzenli kahvaltı yapıyor yemeklerini düzenli yiyor bol da su içiyormuş umarım kg vermesi devam eder pek dukana yanaşmıyor bende zorlamıyorum

sitede ölüm sessizliği var bende yatıyorum

:82:

evet canım biz dukan yaparken öldük.
öteki dünyadan bildiriyoruz zaten :86::86::86:

free derken? sanırım çocuksuz olmamı kastettin.
oyy demek s. boluya gidiyorsun hemi de uzun yok şöferi.. şoofferr sofer. ben ehliyeti aldım kimlik olarak kullanıyorum ne yazık ki kendimize bi araba alamadığımız müddetçe de farketmicek. ama araba alma hevesim yok eskisi gibi masrafı çok bea
bu arada annen anjiyo olmuş geçmiş olsun en kısa zamanda atlatır inşalla. hem aktif hem dinamik hemi de uzun yol şöferi kardeşim yaa. bende buradan çıkınca sapıtıyorum izmire gittim sapıttım resmen neyseki yine ellileri gördüm bu sabah. artık 2/0 yapacam karar verdim. dün saf P yaptım salı-perşembe saf p yapacam kalan günler güçlendirme şeetçem böyle sonuç alırım snıyorum. ordular hedefiniz 55 kiloo

varya kızlar bu zeynep abla harika biri söylemiycem dedim ama dayanamadım ablam affet beni
dün aradı beni bizim ortak bir eczanemiz var dedi eczaneye senin için birşeyler bırakıyorum al ordan neyse aldım benim için bıraktıklarını akşamda afiyetle yedim.eli bi lezzetli bi lezzetli anlatamam.revaniden tutun kurabiyesine dukan hamburger ekmeğine offf offfff akşam bayram etti midem..

ablaaaaaaa harikasın seeennnn

valla ben dukanı sağlıklı buluyorum, kendim dukan, taş devri, karatay diyeti karması bi diyet uyguluyorum, diyet dediysem zayıflamak için değil sağlıklı beslenme adına, kilomu korumak için haftada bi protein günü yapıyorum

bundan 10 bin yıl önce hiç bi insan evladı günümüzdeki gibi karbonhidrat tüketmiyodu, çay şekeri zaten hiç yoktu, dolayısıyla şişmanlıkta yoktu, zaten şuan normal bi insanın tükettiği kadar karbonhidrat ve şeker, katkı maddesi genlerimize aykırı, o yüzden kanser bu kadar arttı

hatta bence dukanın her istediğini ye evresinde bile karbonhidrata eskisi gibi dönülmemeli, kontrollü olmalı yinede, sağlık açısından

herkese sağlıklı zayıflamalar
:80::80:

Son düzenleme:
kızlarr -400 g daha.
geçmiş olsun.çocuklar düşe kalka büyüyor .allah beterinden esirgesin.
sapmam sapmam ama şu pudingide çok canım istiyor.
sende ev usulu yapılanın tarifi varmı?hazır olanlar çok şekerli diye yorum yapılmış.

vuvuşuuuuuummm gördüm seni

ben de bekliyordum yağmurum ne zaman gördüm seni gördüm seni filan yazacak diye...canım benim...
yemekler için de afiyet olsun...ne güzel yapmış zeynep abla,kıskandım ama seni değil..ben de yakın olsaydım ben de bırakırdım sana bişeyler...bir de violet bacıma bırakırdım,yerdi o da güzel güzel...
aslında son zamanlar bana bişeyler bırakılsada iyi olur hani,birşey yapmaya fırsat bulamıyorum ramazan yüzünden..hala revaniyi ve mustlu muhallebisini deneyemedim mesela
neyse herkeslere günaydınnnn hepinizi öpüyorum kojamann

Canımmm evet yaa biz seninle Haziran sonunda 59 lara birlikte geçmiştik ama Temmuzda benim için ancak tatilde aldıkları geri vermek sonra yine 59 ları görür müyüm stresiyle falan geçt ancak Ağustos'ta düzene girdim, ama ben yine de diyet düzenini çok fazla bozmamaya çalıştım, tatil sonrası bi 5 gün yumruk yaptım sonra 5/5 e geçtim ve hala da ona devam ediyorum, senin baya bir seyir güçlendirme falan karışık oldu neyse sende 50 li rakamlara geldiysen gerisi de gelicektir sonuçta

canım bizim tarifler topiğimizde herbişey var...muhallebi olarak sana mustlu'nun jelatinli muhallebisini(en masum bu gibi) ve benim daha önceki sayfalarda yazdığım orjinal dukan muhallebisini (ssoleil muhallebisi diye yazar) tavsiye ederim..ikisi de çok güzel..kaçıncı sayfa olduklkarını bilmiyorum maalesef...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-14.html#post19793664
Bu arada ben tatlıyı çok seven biri olarak hazır light pudingleri de çok seviyorum...ilk başlarda hep onlardan yedim minik minikj kaselerler..sadesini tarçınlı,kakaolusunu h.cevizli yiyordum...sen de tatlıya düşkünsen seversin muhtemelen..en azından üşendiğim zamanlarda light puding ve carte dor light dondurma çare oluyorlar..

canımsın..seviyorum seni..

ay düşünceli sey yerim valla canım revanisi harikaydı bildiğin revani diğerinden bir farkı yok.dukan ekmeğini bi ben beceremedim sanırım yada yanlış yaptığım birşeyler var.ramazandan sonra tekrar deniycem.bu dukan bana yapmadığım şeyleri yaptırmaya başladı valla.annem sen pek bi hamarat oldun bakıyorumda sende birşeyler var sanki diye ti ye alıyoyok anne desemde annem hayatımda biri var ve onunla evleneceğim için mutfak işlerine giriştiğimi sanıyo

ayyy keşke hepimiz yakın olsak birbirimize.tarifleri topiğe değil toplanıp birbirimize anlatırdık hatta nasıl olmuş diye tattırırdık:)

bütün bildiğimiz ünlü "tv, köşe yazarı doktorları" ünlü diyetisyenler kb yoksul diyetlere karşı, nefretle karşı hatta çünkü, akan para kesiliyo, yıllarca kalori hesabı yap, az ye sık ye diyetini savundular ama artık bu diyetlerin tahtı sallanıyo, artık insanlar bi kitap alıyo 10 lira 15 lira verip (dukan, karatay, taşdevri kitapları) ve zayıflıyorlar, diyetisyenler işsiz kalcak, zayıflama merkezleri kapancak, yani diyet sektörüne akan tonlarca para kesilcek, bu insanlar insanların mutsuzluğundan ve çaresizliğinden para kazanıyordu, sürekli kazanmak içinde asla hedefe ulaşmalarına ve hedefte kalmalarına izin vermiyolardı bence

Son düzenleme:
dukan diyetinde büğün 3 günüm ve acayip kabızlık çekiyorum.sizler neler yapıyosunuz bu durumlarda.

gamzecim ben sütü çok tüketiyorum.arada sırada da light kola içiyorum.kızlar goji berry kullanıyorlar ve bitki çaylarından faydalanıyorlar.yulaf ve buğday kepeği de önemli.ben 2 gündür buğday kepeği sayesinde tuvaletten çıkmıyorum neredeyse

bayramda ofisten bir arkadaş ankaraya gidecekmiş hemen yapıştım tabi kentpark avm yi biliyo musun o tarafa gidicek misin falan diye büyük ihtimalle gidermiş ve benim için rossmana gidip yulaf kepeği soracak, ilgilenen isteyen olursa fazla getirtirim arkadaşlar haberiniz olsun

işte bu habere sevindim hemşocummm haberimiz olsun

hihihi evdekiler gitti ben de mutfağa koştum .değişik birşeyler deniyorum:82: sürpriz güzel birşey çıkarsa ortaya paylaşıcam sizlerle

dukan diyetinde büğün 3 günüm ve acayip kabızlık çekiyorum.sizler neler yapıyosunuz bu durumlarda.

Arkadaşım ve diğer kabızlık çeken arkadaşlar bunlar defalarca yazıldı ama ben son kez yazıyor ve kk ya olan görevimi yerine getiriyorum :)

en etkili yöntem sabahları 1 kaşık gojiberry üzerine ılık-sıcak su...ve sonra bir bardak ılık-sıcak süte yulaf kepeği karıştırıp yemek..bu gerçekten çare...ben kepeğimin bir kısmını bunun için ayırdım hep tüm rejim boyunca..1-2 tatlı kaşığı koyuyordum süte sabahları..sütle yemek yoğurtla yemekten daha etkili y.kepeğini...
hergün bitki çayı iç...kendin bitkilerden yapsan daha iyi ama yapamıyorsan doğadanınkileri kullan,özellikle kayısılı form çayı işe yarıyor..yeşil çay,5'i bir yerde,vs. içebilirsin...ben günde 2-3 bardak bitki çayı içiyordum,şimdi ramazanda 1 bardak filan içebiliyorum akşamları..
Bir de miden ve bağırsakların sağlamsa bol bol acı ye..ben küçük acı biber turşularından yedim hep..
ben diyetten önce 3 günde bir filan çıkardım..bu diyeti yaparken bu yukarda saydıklarımla günde 2 defa çıkar oldum..
şuanda ramazan olmasına rağmen ve çok fazla kepek tüketememe rağmen günde 1 kere kesin çıkıyorum
hızlı kilo vermek için kabızlık sorununu muhakka çözmeniz gerekiyor arkadaşlar...en fazla 2 günde bir normal..daha seyrekse çareler arayın derim ben..

yasemincim muhakka orada da kalmamıştır ama eğer varsa bende 2-3 paket isterim eğer mümkünse canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…