yağmırrımmmmmmm hemşommm canımmmmmm
kızz bayramda sinop'a gitcem köyünden istediğin bişey var mı getirem sana
canımsın hemşom yaaa gel sarılıyım sana
ımmmmm bi düşüneyim sana listeyi atarım olur mu
canlarım ben geldim hepinizi çok özledim de yahu sayfalar almış başını gitmiş ben bu arayı nasıl kapatcem yaav canlarım umarım herkes iyidir bende iyiyim kilom aç karına 63.4 tok karınla 64.3 ramazan çok güzel gidiyor ben böle kolay veremiyodum anlıycanız ramazan beni eritiyor valla umarım ramazandan sonra geri gelmez bu kilolar yulikaaam kocişi getirdinmi ablamm bırakmadın oralarda inş sizin kilo durumları nasıl
sitede ölüm sessizliği var bende yatıyorum
:82:
asıl ben senin bu freee hallerine hastayım yolandam. ya ben buradan kovsanız gitmem. birkaç gün giremeyince şaftım kayıyo ne yiyeceğimi sapıtıyorum. hele güçlendirmede sudan çıkmış balığa döndüm. şundan dolayı çok sık giremiyorum. annem babam geldiler annem bugün anjiyo oldu. şu an ablamdalar ama düne kadar bendeydiyler. ben de sık sık ablama gidiyorum yalnız bırakmamak için. önümüzdeki salı da s.boluya gidicez hep birlikte. bu cuma eşim kendi memleketine gidiyor. o daha sonra bize katılacak. ben ilk defa uzun yol şoförlüğü yapıcam yanımda eşim olmadan bizim ora yakın sayılır eşim 4,5 saatte gidiyordu ama benim 5-6 saati bulur gibi geliyor. hem biraz stresliyim hem hazırlık yapmam lazım.
çocuk konusunda söylediklerin beni çok mutlu etti. onları doğru düzgün yetiştiricez diye canımız çıkıyo. büyük oğlan ergen psikolojisine girdi bile. barut fıçısı gibi mübarek o da sadrazam soyundan anlayacağın. herbiri güzel ahlaklı olsunlar doğru düzgün insan olsunlar diye dua ediyorum. herkesin evladı hayırlı evlat olsun inşallah.
At att hemşom nolcak yaaa
Sen hiç gittin mi köye bakıyımmm ???
geçmiş olsun.çocuklar düşe kalka büyüyor .allah beterinden esirgesin.merhaba arkadaşlar..
dün kızım küçük kaza atlattı yüzü berbat durumda kafamızda 2 şişlik var akşam acile götürdüm röntgen felan çekildi şükür iyi ..tabi evde dışarı çıkması yasak daha 24 saati dolmadı(
bende durumlar iyi + lara veda ettim ama yarın kg tam net ne çıkacak yazarım..bakalım kaç sayfa kaynatmışsınız..
sapmam sapmam ama şu pudingide çok canım istiyor.walla süper gidiyorsun, tebrikleeeerhadi bakalım yan yola sapmak yok
geçmiş olsun...sağsalim gidin sağsalim dönün inşallah...
sadecaaaam, ay sonuna sanırım birlikte geçeceyuk güçlendirmeye....ben de bu sabah nurtopu gibi 63,2 gördüüüüm...heralde 62 li bişilerle ya da 61 i ucundan görmüş olur muyum ki o zamanaaa??? bayram tatili 9 gün olursa antakyaya kayınvalidemlere gideceğizz...eee malum antakya mutfağı, güçlendirmeye geçmiş olmak istiyorum o yüzdeeeennn...
bu arada unutmadan ysfmir çok çok geçmiş olsun, Allah bi daha kimseye kaza bela vermesin inşallah...
vuvuşuuuuuummm gördüm seni
günaydın kızlar,
saf pro işe yaradı bgün yeniden ellileri gördüm eksi bir kg ile .. benimle beraber ellileri görenler 57 leri gördü ama ben hala ellidokuza indim diye seviniyorum..
hoşgeldin zeynep abla bizi boşluyorsun ama bozuluyorum heee...
kocişi getirdim evet ama şimdi de ev dandini sayesinde sanki yeni evlenmiş gibi oldum alışması yine zaman alıcak sabrediyorum sanırım
bu arada 102 gelen eşim bu sabah 97 kg geldi. atak matak filanda yapmadı sadece düzenli kahvaltı yapıyor yemeklerini düzenli yiyor bol da su içiyormuş umarım kg vermesi devam eder pek dukana yanaşmıyor bende zorlamıyorum
evet canım biz dukan yaparken öldük.
öteki dünyadan bildiriyoruz zaten :86::86::86:
free derken?sanırım çocuksuz olmamı kastettin.
oyy demek s. boluya gidiyorsun hemi de uzun yok şöferi.. şoofferr sofer. ben ehliyeti aldım kimlik olarak kullanıyorum ne yazık ki kendimize bi araba alamadığımız müddetçe de farketmicek. ama araba alma hevesim yok eskisi gibi masrafı çok bea
bu arada annen anjiyo olmuş geçmiş olsun en kısa zamanda atlatır inşalla. hem aktif hem dinamik hemi de uzun yol şöferi kardeşim yaa. bende buradan çıkınca sapıtıyorum izmire gittim sapıttım resmen neyseki yine ellileri gördüm bu sabah. artık 2/0 yapacam karar verdim. dün saf P yaptım salı-perşembe saf p yapacam kalan günler güçlendirme şeetçem böyle sonuç alırım snıyorum. ordular hedefiniz 55 kiloo
kızlarr -400 g daha.
geçmiş olsun.çocuklar düşe kalka büyüyor .allah beterinden esirgesin.
sapmam sapmam ama şu pudingide çok canım istiyor.
sende ev usulu yapılanın tarifi varmı?hazır olanlar çok şekerli diye yorum yapılmış.
ben de bekliyordum yağmurum ne zaman gördüm seni gördüm seni filan yazacak diye...canım benim...
yemekler için de afiyet olsun...ne güzel yapmış zeynep abla,kıskandım ama seni değil..ben de yakın olsaydım ben de bırakırdım sana bişeyler...bir de violet bacıma bırakırdım,yerdi o da güzel güzel...
aslında son zamanlar bana bişeyler bırakılsada iyi olur hani,birşey yapmaya fırsat bulamıyorum ramazan yüzünden..hala revaniyi ve mustlu muhallebisini deneyemedim mesela
neyse herkeslere günaydınnnnhepinizi öpüyorum kojamann
dukan diyetinde büğün 3 günüm ve acayip kabızlık çekiyorum.sizler neler yapıyosunuz bu durumlarda.
bayramda ofisten bir arkadaş ankaraya gidecekmiş hemen yapıştım tabi kentpark avm yi biliyo musun o tarafa gidicek misin falan diyebüyük ihtimalle gidermiş ve benim için rossmana gidip yulaf kepeği soracak, ilgilenen isteyen olursa fazla getirtirim arkadaşlar haberiniz olsun
dukan diyetinde büğün 3 günüm ve acayip kabızlık çekiyorum.sizler neler yapıyosunuz bu durumlarda.
bayramda ofisten bir arkadaş ankaraya gidecekmiş hemen yapıştım tabi kentpark avm yi biliyo musun o tarafa gidicek misin falan diyebüyük ihtimalle gidermiş ve benim için rossmana gidip yulaf kepeği soracak, ilgilenen isteyen olursa fazla getirtirim arkadaşlar haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?