Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Az önce kargocudan aldım kitabı ve kafamda yağ bakımı elimde Dukan Diyeti başladım okumaya.
Yulaf kepeğini almak için akşamüstü çarşıya çıkacağım,inşallah bulurum.Aktarlara,fırınlara ve marketlere bakacağım.Bir de blog gördüm -link vermek uygun değil sanırım o yüzden yazamıyorum- Dukan Diyeti için yemek tarifleri toplamış bir bayan.Alışveriş dönüşü akşama tariflerden deneyeceğim.

Çok farklı yemekler mi pişirmeliyiz?Yoksa tavuk,balık vs yağsız teflon tavada pişirsek de olur mu?

Ne tür yemekler yapıyorsunuz merak ettim...

berrin çok saol canımm ya.aslında annem bunlara para werdiğim için kızıyo oyuzden gizli alcaktım ama madem bulamıyorum artık kargoya söylemenin zamanı geldi demektirrrr

[
sevgili beberongo zaten oklavayı hakettiğimi düşündüğüm için burdayım...kendiliğimden seyire geçemiyorum bari dayak zoruyla olsun dedim.Berrin lütfen ne gerekiyorsa yap...
bu arada ideal kilom 58...boyum hepi topu 1.55...15 yaşında bir oğlum...sadrazam gibi bir kocam...43 de yaşım var.
QUOTE][/QUOTE]

[/QUOTE]

ablacım diyeyim size o zaman.7 gün atak beberongonun dediği gibi uzun ve vücudunuz sebzeyle alacağınız sudan mahrum kalmış.en azından bu akşam sebze yerseniz iyi olur.gerekli müdahaleyi beberongom (ben ona bebeeem diyorum)yapmış zaten.lütfen bu akşam sebze yiyin.aramıza hoşgeldiniz ablacım

Son düzenleme:
berrin çok saol canımm ya.aslında annem bunlara para werdiğim için kızıyo oyuzden gizli alcaktım ama madem bulamıyorum artık kargoya söylemenin zamanı geldi demektirrrr

rica ederim birtanem ben de valla bizimkilerden gizli yaptığım için diyeti anlıyorum seni.onlar da kızıyor.onlar biyerlere kaçınca alıyorum ben de bunları.stok yapıp saklıyorumnapiim valla yoksa onlara kalsa yedirmezler bunları.diyet filan yaptırmazlar

Berrincim söz bu akşam iftarda ps yapacağım.İlginize teşekkür ederim.Ben yulaf kepeği bulamadığım için ilk günden beri migrostan aldığım buğday kepeğini yemekteyim.Bana göre oldukçada güzel bir tadı var.Birde bir arkadaşımız Nuhu ankara buğday kapeğini nerden aldınız demişti oda carrefourlarda var.

aramıza hoşgeldiniz burada tariflerimizi paylaştığımız bölüm var isterseniz oradan tariflerimize ulaşabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

ablacım rica ederim.ben de buğday kepeğine döndüm.migrostan aldım.nuhun ankara için de carrefour a bakarız artık elimizdekiler bitince.haber verdiğin için teşekkür ederim ablacım.

Berrincim kekin çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım....

Zeynepabla bende istiyorum yağmura yaptıklarından :))

İstanbul anadolu yakasında kimler oturuyor acep ???????????

efenim sevgili ablacım saygılar sevgiler ama akşam iftarda sebze yenmezse valla gelir zorla pişiririm, evinizi işgal ederim
ablacım hem oruç tutuyosun hem 7 gün atak.. Böbreciklerin noluyo.. Yazık değil mi onlara?
tariflerin sayfasını biliyo musun? Orada bir sürü sebze yemeği paylaştım ben son günlerde. Bir sürü dukanistin sebze tarifini bulabilirsin orada. Alternatif olur. Ben en son ton balıklı kabak lokmaları paylaştım, henüz deneyemedim ama ilgimi çekmişti mısır unuyla beşamel sos da yapmayı düşünüyorum hatta üstlerine.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

teşekkür ederim ablacım umarım tadı da güzeldir oruçlu olduğum için bakamadım ama akşam deniyip söyliycem hemen fikrimi

merhaba arkadaşlar..kızımın durumundna dolayı topiği tam takip edemiyorum..
bugün çok seivçliyim..+2200 olmuştum ve bu sabah itibariyle hepsi gitti..60.2 yim yine..bu ay kio veremedim ..hastalıktı regldi şehir dışıydı ama aldıklaırm gitti..asıl seviçli olma sebebim güçlendirmeye tam uydum dünden bugüne -700 gitti..sabah 2 dilim tam buğday ekmeğimi ara öğün meyvamı normal yemeğimi yedim durum budur..şimdilik çıkmam gerek ..hepinizi öpüyorum..

avrupada oturuyorum ama ömrüm anadoluda geçiyo :)))
yoksaaaa gün mü var anadoluda? Dukan diyeti takipçilerinin altın günü
altın günü olmaz da kek günü olur börek günü olur, her gelen bir altın yerine bi dukan tarifi getirir
öyle bloglar var hanımların, yemeklerini değerlendirmeleri için değişik tarifler yapıp gün gibi toplanıp tariflerini paylaşıp yorum yapıyolar. :)))
sonra da bu hafta sıra şundaydı şunları yapmıştı, tarifini de alıntılıyorum deyip tarif sahibinin blogundan alıntılıyor.
sofraların fotoğrafları falan, offf.. mutfağa koşucam sanırım

harika bir haber bu sevgili ysfmir(hep sakaleyn diyesim gelio) kızın da umarım daha iyi olur da tekrar sohbetimize katılırsın.biz de seni çooook öpüyoruz.kendine dikkat et.

hayır yolandam freee derken hani böyle kendi başınasın ve güçlüsün ya, hani işinin ve şimdiye kadar eşinle ayrı olmanın zorluğunu yaşadığın halde kendi başına ayakta duruyorusun ya hani böyle ılık ılık bişiy kaplar ya içini sıcak kumlardan serin sulara atlar gibi işte öyle bir şey

aneeee alıcılar çıktı ben kaçıyımzeynep abla ve ben anadolu yakasındayız canım.

Bu diyet zaten herkese uygun değil. Dr. Dukan'ın kitabında da yazdığı bir şey var, eğer yapamayacaksan hiç başlama.. :)

Aslında bu diyeti mantıksız buluyorsanız, bu sayfayı okumayabilirsiniz. Burada yazan herkes en az sizin kadar akıllı ve bilgili.. Ayrıca kalori hesabıyla diyet yapmanın ne kadar yanlış olduğunu artık bütün başarılı diyetisyenler itiraf ediyorlar.

Sonuç: Hangi diyeti yaparsanız yapın, günde en az 50-60 gram protein almalısınız.. Yoksa saçlarınızdan, kaslarından ve aminoasitlerinizden kaybedersiniz. Bu da yaşlanmak demek.. :)

Herkese iyi kilo vermeler..

Son düzenleme:

Mechartemisia siteden tanıdığım biri olsan sana sazan diycektim ama tanışmıyoruz henüz arkadaşımız onu tepki olsun diye yazmıştı, yoksa elettra da has dukancıdır yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…