Canımın içi motive ettik de fazla mı ettik acaba?
Senin canına kastın mı var?
7 günlük atak da ne demek?
İftarda hemen sebze yemelisin.. Lütfen sağlığına zarar verme.
Böyle yaparsan berrin seni döver söyleyeyim. Oklavayı biliyosundur. :)
ideal kilon kaç çıktı?
Boyun kaç mesela?
Hoşgeldin ama, dukanın sözlerine sadık kalmadan olmaz bak endişelendim şimdi :)
ben de çekinerek güçlendirmeyi yerine getirmeye çalışıyorum bana bile kızıyolar oruç tutuyosun sebzeni, yemeğini niye az yiyosun diye düşün. Sen atağını 2 katına çıkarıyosun, çok ayıp valla
[/QUOTE][
sevgili beberongo zaten oklavayı hakettiğimi düşündüğüm için burdayım...kendiliğimden seyire geçemiyorum bari dayak zoruyla olsun dedim.Berrin lütfen ne gerekiyorsa yap...
bu arada ideal kilom 58...boyum hepi topu 1.55...15 yaşında bir oğlum...sadrazam gibi bir kocam...43 de yaşım var.
QUOTE]
berrin çok saol canımm ya.aslında annem bunlara para werdiğim için kızıyo oyuzden gizli alcaktım ama madem bulamıyorum artık kargoya söylemenin zamanı geldi demektirrrr
hoşgeldin tatlımatağı uzatmana gerek yoktu bu kadar. keşke 3 ya da 4 gün yapsaydın ;ama zaten son günündeymişsin.yarın seyire geçiyorsun o zaman. hadi bakalım sebzelerle daha da kolay olacak diyetin.beberongonun dediği gibi bu akşam sebze ye biraz.sen de sağlıkla kal.iyi zayıflamalar
Az önce kargocudan aldım kitabı ve kafamda yağ bakımı elimde Dukan Diyeti başladım okumaya.
Yulaf kepeğini almak için akşamüstü çarşıya çıkacağım,inşallah bulurum.Aktarlara,fırınlara ve marketlere bakacağım.Bir de blog gördüm -link vermek uygun değil sanırım o yüzden yazamıyorum- Dukan Diyeti için yemek tarifleri toplamış bir bayan.Alışveriş dönüşü akşama tariflerden deneyeceğim.
Çok farklı yemekler mi pişirmeliyiz?Yoksa tavuk,balık vs yağsız teflon tavada pişirsek de olur mu?
Ne tür yemekler yapıyorsunuz merak ettim...
Berrincim söz bu akşam iftarda ps yapacağım.İlginize teşekkür ederim.Ben yulaf kepeği bulamadığım için ilk günden beri migrostan aldığım buğday kepeğini yemekteyim.Bana göre oldukçada güzel bir tadı var.Birde bir arkadaşımız Nuhu ankara buğday kapeğini nerden aldınız demişti oda carrefourlarda var.
sevgili beberongo zaten oklavayı hakettiğimi düşündüğüm için burdayım...kendiliğimden seyire geçemiyorum bari dayak zoruyla olsun dedim.Berrin lütfen ne gerekiyorsa yap...
bu arada ideal kilom 58...boyum hepi topu 1.55...15 yaşında bir oğlum...sadrazam gibi bir kocam...43 de yaşım var.
Berrincim kekin çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım....
Zeynepabla bende istiyorum yağmura yaptıklarından :))
İstanbul anadolu yakasında kimler oturuyor acep ???????????
merhaba arkadaşlar..kızımın durumundna dolayı topiği tam takip edemiyorum..
bugün çok seivçliyim..+2200 olmuştum ve bu sabah itibariyle hepsi gitti..60.2 yim yine..bu ay kio veremedim ..hastalıktı regldi şehir dışıydı ama aldıklaırm gitti..asıl seviçli olma sebebim güçlendirmeye tam uydum dünden bugüne -700 gitti..sabah 2 dilim tam buğday ekmeğimi ara öğün meyvamı normal yemeğimi yedim durum budur..şimdilik çıkmam gerek ..hepinizi öpüyorum..
geçmiş olsun...sağsalim gidin sağsalim dönün inşallah...
çok sağol canım amin
yaaa ne güzel geliyorsun demekki buralarabizimkiler de dişlerini yaptıracaklar bayram sonu diyorlar ama annem dişsiz duramıyorum diyor.biz de ankara yapacağız.ama s.bolu da olursam sen de müsaıt olursan görüşelim
tamam canım inşallah çok isterim
günaydın kızlar,
saf pro işe yaradı bgün yeniden ellileri gördüm eksi bir kg ile .. benimle beraber ellileri görenler 57 leri gördü ama ben hala ellidokuza indim diye seviniyorum.. :43
free derken?sanırım çocuksuz olmamı kastettin.
oyy demek s. boluya gidiyorsun hemi de uzun yok şöferi.. şoofferr sofer. ben ehliyeti aldım kimlik olarak kullanıyorum ne yazık ki kendimize bi araba alamadığımız müddetçe de farketmicek. ama araba alma hevesim yok eskisi gibi masrafı çok bea
bu arada annen anjiyo olmuş geçmiş olsun en kısa zamanda atlatır inşalla. hem aktif hem dinamik hemi de uzun yol şöferi kardeşim yaa. bende buradan çıkınca sapıtıyorum izmire gittim sapıttım resmen neyseki yine ellileri gördüm bu sabah. artık 2/0 yapacam karar verdim. dün saf P yaptım salı-perşembe saf p yapacam kalan günler güçlendirme şeetçem böyle sonuç alırım snıyorum. ordular hedefiniz 55 kiloo
Hah sonunda kafama uygun biri.... Valla ben de aylardır diyorum ama hep olumsuz cevaplar alıyorum buradakilerden.... Tutturmuşlar tavuk dur proteindir. Haklısın kafayı bozmuşlar. Bence sen en iyisi hiç bunlara takılma... Anlamazlar seni ,anlatamazsın. Git başka güzel bi site bul kendine keyfini çıkar tatlım.
Bu diyet zaten herkese uygun değil. Dr. Dukan'ın kitabında da yazdığı bir şey var, eğer yapamayacaksan hiç başlama.. :)
Aslında bu diyeti mantıksız buluyorsunuz, bu sayfayı okumayabilirsiniz. Burada yazan herkes en az sizin kadar akıllı ve bilgili.. Ayrıca kalori hesabıyla diyet yapmanın ne kadar yanlış olduğunu artık bütün başarılı diyetisyenler itiraf ediyorlar.
Sonuç: Hangi diyeti yaparsanız yapın, günde en az 50-60 gram protein almalısınız.. Yoksa saçlarınızdan, kaslarından ve aminoasitlerinizden kaybedersiniz. Bu da yaşlanmak demek.. :)
Herkese iyi kilo vermeler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?