Valla bende arkadaşlarımın alay konusuydum, hepsi de maşallah genetik özellikten dolayı çok yerler ama gram almazlardı, onlar 34 ben 40 beden olunca komplexe giriyordumsürekli elimde etiformlar, her gittiğimiz yerde onu yiyemem kilo alırım diye sorun çıkartan ben oluyordum Ben sürekli dietlerle kilo alıp veren birisiydim 4 kiloyu verirdim ardından 2 ay gibi bir sürede + 5 kilo En sonunda arkadaşlarımdan birisi boşuna uğraşıyorsun sen canım, verdiğin kiloları koruyamıyorsun bırak bu işleri diyince kızı boğazlıyacaktım nerdeyse Yaz tatilinden sonra eylül sonu beni görünce verecekleri tepkiyiii çoookk merak ediyorummm ve en güzeli de dukanın sözlerinden çıkmassam bu kiloyu koruyacağımı da biliyorummmmm
yasemincim muhakka orada da kalmamıştır ama eğer varsa bende 2-3 paket isterim eğer mümkünse canım..[/QUOTE
benim dün geldi kıslar yulaf kepeğim....ru-sheım değil ama doğalsan marka aldım bu defa...gurmenette kalmamış diye okumuştum buralarda bi yerde elimde olmasına rağmen 4 paket hemen sipariş etmiştim geldi...
herkese günaydınlarr
ben dün regl oldum ve oruçu bozdum bu sabah oruçsuz sahursuz tartıldığımda; oruçluyken iftara yarım saat kala tartıda gördüğüm rakamla aynı rakamı gördüm...yani kıslar oruçluyken iftara yarım saat yada 1 saat kala tartıdaki rakam doğru rakamdır bilgilendirmek istedim...
ha bu arada gördüğüm rakamı merak edenlere 72.9 du :))))bakalım regl bitince durum ne olacak yazarım....
ysfmir büyük geçmiş olsun.
Benim kız da ayakkabı dolabını üstüne devirdi geçen cuma, aklım çıktı valla. Nasıl çıktık evden nasıl hastaneye gittik bilmiyorum. İyi çok şükür şimdi, küçük bi kesikle atlattık.
Ben bu arada bir ayı devirdim dukanda, toplam kilo kaybım 7.4. Genel halimde çok büyük bir değişiklik yok ama kıyafetlerimin duruşundan inceldiğimi anlayabiliyorum. Eşim de fark etti diyor :) Önümüzdeki ay yeni pantolonlar almak zorunda kalacağım sanırım:)
Geçen aydan aklımda kalanlar :
Genel olarak hep dukana uydum, arada sırada eşimin yediklerinden çok canım çektiyse bir küçük ısırık aldım. Bir tek patates kızartması zorladı beni, hayatta en sevdiğim şeylerden biridir. Ona elimi bile sürmedim, devamı gelir diye korktum. Arada kepek hakkımı sabah harcayıp sonra akşama da kepekli bir şeyler yediğim oldu. En büyük sıkıntıyı atağın sonlarında yiyecek farklı bir şeyler bulamadığımda yaşadım. Onun dışında bir de dışarıda dukansal yemek bulmakta zorluk çektim. Tavuk şiş ve burger king'in tavuklu salatası kurtarıcım oldu. Ataktan sonra en çok kiloyu çok su içtiğim günlerin ertesinde verdim. İstediğim kadar düzenli spor yapamadım. Haftada 1 - 2 yürüyüş anca diyelim. Kaçamaklardan uzak durmak için 60'lara düştüğümde kendime bir ödül öğün sözü verdim. Elim olmayacak bir şeye gittiğinde hep onu düşünüyorum.
Heehehehe sanırım çakalımama bak bıçaklarda güzeldi yani kırmısı kırmısı
Ya ben zaten vazgeçtim puding olayından sen var demiştin ama migrostan almadım bile, işte üşenmesemde gurmenetten jelatin alsam puding işlerine giricem ama ona da üşeniyorum bi üşengeçlik geldi bu aralar, hatta seninle haftasonu konuştuğumuz olayı da bayram tatiline kadar halletmem gerek üfff püffff zaten 57,400'e düşmüşümmmm
günaydın canlarıııımmmm..ayyy bugün sevgi pıtırcığı gibi hissediyorum kendimi.niyeki acaba?
hepiniz iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi.
valla ben dukanı sağlıklı buluyorum, kendim dukan, taş devri, karatay diyeti karması bi diyet uyguluyorum, diyet dediysem zayıflamak için değil sağlıklı beslenme adına, kilomu korumak için haftada bi protein günü yapıyorum
bundan 10 bin yıl önce hiç bi insan evladı günümüzdeki gibi karbonhidrat tüketmiyodu, çay şekeri zaten hiç yoktu, dolayısıyla şişmanlıkta yoktu, zaten şuan normal bi insanın tükettiği kadar karbonhidrat ve şeker, katkı maddesi genlerimize aykırı, o yüzden kanser bu kadar arttı
hatta bence dukanın her istediğini ye evresinde bile karbonhidrata eskisi gibi dönülmemeli, kontrollü olmalı yinede, sağlık açısından
herkese sağlıklı zayıflamalar:80::80:
bayramda ofisten bir arkadaş ankaraya gidecekmiş hemen yapıştım tabi kentpark avm yi biliyo musun o tarafa gidicek misin falan diyebüyük ihtimalle gidermiş ve benim için rossmana gidip yulaf kepeği soracak, ilgilenen isteyen olursa fazla getirtirim arkadaşlar haberiniz olsun
aynı düşünceleri paylaşıyorum efendim. Bundan sonra benim de hayatımda zaten karbonhidrat yok, onlarsız hayatım daha sağlıklı. Mide sorunu yok, homini gırtlaklık yok, şişkinlikler, mideme oturdu sorunları.. Hayat daha çekilir hale geldi
yasemincim muhakka orada da kalmamıştır ama eğer varsa bende 2-3 paket isterim eğer mümkünse canım..
bunu öğrendiğimiz iyi oldu hihi teşekkür ederiz :))
Günaydın herkese. Oruç dolayısıyla geç uyanıyorum evde olduğum günler.
58.1 gösteriyor tartı.
1200 gramını güçlendirmede vermiş bulunuyorum fazla kilomun.
Dün vuvuunun da gazıyla iyi bir iftar yaptım, bildireyim. Galata kulesinin altında bir yerde balıklı malıklı şöyle güzel bir akşam yemeği yedim arkadaşla.
Üstüne de bi dondurma çaktım.
Tam ödül yemeği gibi olmadı ama kaçamak oldu diyelim, ödül yemeğim için daha bol bi kaçamaklı yemek düşünüyorum. Trüff çikolataları falan
Ödül yemeği için düşüncelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum çünkü ana yemeğimin ne olacağına karar veremedim resmen evlilik hazırlığı gibi hazırlık yapıyorum buna ben, yemeğimin ne olduğuna karar versem gidip en güzelini pişiren restoranı araştırıp orada böyle en ufak lokmasına kadar hazla yemek istiyorum
bunu öğrendiğimiz iyi oldu hihi teşekkür ederiz :))
bu patates kızartması için yapılan yoruma katılıyorum..
Bir kere ağzına sürdün mü devamı geliyor.
İştah dişinin kovuğundadır derdi babaannem, çok doğru.
Tebrikler ve değerlendirmelerinizi, trcrübelerinizi aktardığınız için teşekkürler. :13:
bunu kutlicaz biliyosun dimiiiiiiii
güçlendirmede ödül yemeğini yicez beraber kaçamazsıııınnnnn
ayy canım tebrik ederim valla çok sevindim!!!
çünkü o hissin ne demek olduğunu biliyorum
al benden de o kadar ayol
aynı düşünceleri paylaşıyorum efendim. Bundan sonra benim de hayatımda zaten karbonhidrat yok, onlarsız hayatım daha sağlıklı. Mide sorunu yok, homini gırtlaklık yok, şişkinlikler, mideme oturdu sorunları.. Hayat daha çekilir hale geldi
Canım valla mümkünse ben de isterim 3 kutu falan.
Günaydın herkese. Oruç dolayısıyla geç uyanıyorum evde olduğum günler.
58.1 gösteriyor tartı.
1200 gramını güçlendirmede vermiş bulunuyorum fazla kilomun.
Dün vuvuunun da gazıyla iyi bir iftar yaptım, bildireyim. Galata kulesinin altında bir yerde balıklı malıklı şöyle güzel bir akşam yemeği yedim arkadaşla.
Üstüne de bi dondurma çaktım.
Tam ödül yemeği gibi olmadı ama kaçamak oldu diyelim, ödül yemeğim için daha bol bi kaçamaklı yemek düşünüyorum. Trüff çikolataları falan
Ödül yemeği için düşüncelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum çünkü ana yemeğimin ne olacağına karar veremedim resmen evlilik hazırlığı gibi hazırlık yapıyorum buna ben, yemeğimin ne olduğuna karar versem gidip en güzelini pişiren restoranı araştırıp orada böyle en ufak lokmasına kadar hazla yemek istiyorum
offf afiyet şeker olsun bebemmmm..iyi yapmışsın..herhangi bir artış da olmamıştır sanıyorum şöyle 7-8 gibi tartıldıktan sonra tekrar görüşelim
walla canım ramazanda olmasak ben rakı-balık-meze muhabbetini söylerdim :) ben en çok onu özlemiştim ve kendime 2 kere izin verdim seyirdeyken,2 si de en yakın arkadaşlarımın düğünüydü ve gerçekten keyif almıştım...bunun dışında lahmacun,pide(ıspanaklı ya da kuşbaşılı) ve burger ı çok özlemiştim,bir de deli gibi kumpiri(ben de patates hastasıyım) ramazana girince lahmacun ve pidelerden yedim birkaç kere..burger-kumpir hala yapamadım..burger yapmak da istemiyorum..çünkü onu yedim mi kilo alıcam gibi bir hissim var ama ortaköy kumpiri mutlaka yiyeceğim...ama sen sanırım daha böyle yemek gibi yemek yemeyi düşünüyorsun..
varya kızlar bu zeynep abla harika biri söylemiycem dedim ama dayanamadım ablam affet beni
dün aradı beni bizim ortak bir eczanemiz var dedi eczaneye senin için birşeyler bırakıyorum al ordan neyse aldım benim için bıraktıklarını akşamda afiyetle yedim.eli bi lezzetli bi lezzetli anlatamam.revaniden tutun kurabiyesine dukan hamburger ekmeğine offf offfff akşam bayram etti midem..
ablaaaaaaa harikasın seeennnn
Canım benim beni düşündüğün için çok teşekkür ederim. Esasında konu ne biliyormusun ben yulaf kepeği ile birşeyler yapıyorum mesela dün dereotlu peynirli tuzlu kek yaptım ve bugün işe getirip kahvaltıda yedim , ama yaptıklarımı sevmiyorum, krebide öyle hiç zevk almıyorum yerken o yüzden istiyorum ki ya senin ya zeynep ablanın yani aramızdan herhangi birinin yaptığı şeylerden yiyeyim ki anlayayım sorun benim yapış tarzımdamı yoksa gerçekten benim yulaf kepeğini sevmememde mi ?
yaaaa çok kıskandım yaaa bu eczaneye bende gelmek istiyorum nerdeyse ben hiç dukan hamburger ekmeği yemedim mesela ]
QUOTE]
koordinatları söylüyorum notu alın hemen
off ya yine 8 şehit var ya.Allah belalarını versin,pislikler ya((
Allah bin türlü belalarını versin hemde(
kutlıycaz tabiiiiiii ama bana öyle geliyor ki sen ödül yemeğine karar verene kadar biz anca birlikte yiycez ilkini
bende ne yesem bilemem ama senin gibi bi korkuyla yaklaşıcağıma eminim, ne kadar garip allahım yaa burda her öğlen hamburger pizza lahmacun pide vs vs yerken şimdi haftada bir korkarak yemekgerçekten dukan iyi bir terbiyeci kim ne derse desin, bu yemeklerin rutinde değil de sadece ödül olarak yenebileceğini kafama yerleştirmiş olması bile çok önemli benim için
yaklaşık bir aydır formunuzu takip ediyorum. Nihayet bugün yazmaya karar verdim.Sizlerin enerjisi benide bu diyete başlamaya ikna etti.
kitabı uzun süre önce aldım.2 kezde okudum...fakat beni motive eden sizler oldunuz...Bugün atakta 7.günüm...hesaplamada 3 gün atak çıktı fakat
ben bir türlü seyire geçemiyorum.Yaklaşık 2.5 kg verdim...sanırım geri almaktan korkuyorum...
Bu arada 68.5 kg la başladığım diyette 66 kg gördüm...sanırım iftara yakın biraz daha eksilir.Benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.Sağlıklı kalın.
yaklaşık bir aydır formunuzu takip ediyorum. Nihayet bugün yazmaya karar verdim.Sizlerin enerjisi benide bu diyete başlamaya ikna etti.
kitabı uzun süre önce aldım.2 kezde okudum...fakat beni motive eden sizler oldunuz...Bugün atakta 7.günüm...hesaplamada 3 gün atak çıktı fakat
ben bir türlü seyire geçemiyorum.Yaklaşık 2.5 kg verdim...sanırım geri almaktan korkuyorum...
Bu arada 68.5 kg la başladığım diyette 66 kg gördüm...sanırım iftara yakın biraz daha eksilir.Benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.Sağlıklı kalın.
kızlar ya migrosa gittim buğday kepeğiyazmışsınız yok dukan kitabı yok bizim ewde merkeze yarım saat carefour da öle oraya gitmek zman alcakhermigrosun bir olması gerekmiyormuuuuuu yaaaaa nerden bulcam şimdi.ben kitapsız baslamıştım ya kabızlıktan acillik oldum mideme vurdu öğür öğür kanamaya kadar gidermiş ne tuvalete çıkabildim ne istifra edebildim fenalaşmışım kitap alayımda doğrusunu yapiiim dedim oda yokkkk offf zaten çorbaydı ilaçtı doktor bozdurdu ne güzel 3 günde 900 gram wermiştim (( migrosta o yok bu yok bende doğanın yulaf ezmesini aldım sütle yoğurtla karıştırılıyooo yada ruşeymm diyosunuz ya bunlar tutmaz dimi buğday kepeğini yerini?????? bide kızlar yaa zahmet olmazsa bana 1yada2 tane iftar menüsü örneği yazarmıısnız bastan başlıcamda (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?