Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bence kitabı okumadan bu diyete başlamamalısın:45:

Ama genede bir liste istiyorsan facede dukan diyeti tarifleri grubuna katılıp oradan da notlar bölümünden diyetle ilgili bilgilere ulaşabilirsin

peki çok teşekkür ediyorum o zaman ben kitabı alıyım ondn sonra detaylı başlıyım :34: kolaay gelsin sizede umarım herkez isteği kiloya biran önce kavuşur (:

Hoşgeldin canım, yulaf kepeğini internetten de sipariş verebilirsin , yada yerine buğday kepeğide kullanabilirsin, eski sayfaları döner okursanız komple bir bilgi hazinesi var yeni gelenler için , bence bıkmadan sıkılmadan birinci sayfadan itibaren okuyun derim çünki müthiş bir bilgi ve deneyim hazinesi var en başından şimdiye kadar müthiş tecrübeler var, yeni gelenler için müthiş bir motivasyon sağlayacaktır, sevgilerimle.

saol cnm kesinlikle haklısın ama tlf girdiğim için bu sayfaları bile zor okuyorum onun için sordum fırsat buldukça tamamını okuycağım.... tekrardan teşekkürler ...

.Arkadaşlar merhaba,

Ben 21 günden beri Dukan diyeti yapıyorum. ilk sayfadan itibaren başladım okumaya 535. sayfada artık dedim sonlara bir bakayım.. son zamanlara bakmadığım için aynı kişiler halen yazmaya devam ediyor mu bilmiyorum o yüzden.. ipeksir,ssoleil,kahverengi,dukan,vuvuu,shahdoroba devam ediyorlar mı bilmiyorum ama sesimi duyuyorlarsa eğer 20 günden beri sizleri okumaktayım :)

29temmuz sabahı 94.6 ile başladım dukana. ve atak evremi 7 gün yaptım. bu sürede 3.5 kg vererek atağımı 91.1 ile bitirdim. seyirimi 1+1 olarak yapıyorum 2 haftada 91.1den 88.5 e düştüm. arada bir kaçamak yaptım ve bu bana 89.6 olarak geri döndü. şuan evimden başka yerdeyim o yüzden 3 günden beri tartılamıyorum ve pts akşamına kadarda tartılamayacağım. burada gerçekten insanlar birbirlerine çok güzel destek oluyor ve benimde burda güç aldığım bir gerçekten.. şimdiden herkese teşekkür ediyorum..

NOT: hedefim 58 kg olmaktı ama dukan amca bana 65 kg olursun ancak dedi :97 inşallah diyorum.. herkese sevgiler:80::80:

Öncelikle hoşgeldiniz, sizin gibi kişiler yeni gelen arkadaşlara örnek olsa çok güzel olur bence :21:

.Arkadaşlar merhaba,

Ben 21 günden beri Dukan diyeti yapıyorum. ilk sayfadan itibaren başladım okumaya 535. sayfada artık dedim sonlara bir bakayım.. son zamanlara bakmadığım için aynı kişiler halen yazmaya devam ediyor mu bilmiyorum o yüzden.. ipeksir,ssoleil,kahverengi,dukan,vuvuu,shahdoroba devam ediyorlar mı bilmiyorum ama sesimi duyuyorlarsa eğer 20 günden beri sizleri okumaktayım :)

29temmuz sabahı 94.6 ile başladım dukana. ve atak evremi 7 gün yaptım. bu sürede 3.5 kg vererek atağımı 91.1 ile bitirdim. seyirimi 1+1 olarak yapıyorum 2 haftada 91.1den 88.5 e düştüm. arada bir kaçamak yaptım ve bu bana 89.6 olarak geri döndü. şuan evimden başka yerdeyim o yüzden 3 günden beri tartılamıyorum ve pts akşamına kadarda tartılamayacağım. burada gerçekten insanlar birbirlerine çok güzel destek oluyor ve benimde burda güç aldığım bir gerçekten.. şimdiden herkese teşekkür ediyorum..

NOT: hedefim 58 kg olmaktı ama dukan amca bana 65 kg olursun ancak dedi :97 inşallah diyorum.. herkese sevgiler:80::80:

hoş geldin canım unutma dukan amca ne diyorsa o valla çok iyi biliyo işi.65 diyosa kabullen ve mutlu ol .önemli olan kiloyu vermekden çok korumak tabii hadikolay gelsin sana ve yeni başlayanlara.:71:

Öncelikle hoşgeldiniz, sizin gibi kişiler yeni gelen arkadaşlara örnek olsa çok güzel olur bence :21:
Teşekkür ederim. Hoşbulduk aynı zamanda :) evet ilk sayfalardan beri süregelen bir sorun bu geçmiş sayfalara bakmadan yahut kitaba da bir göz gezdirmeden sorular sorulması. aynı sorular defalarca kez soruluyor. Aynı soruları bir daha duymamak dileğiyle :61:

dediğim gibi son sayfaları okumadığımdan henüz ki çoook yolum var daha 535. sayfadan günümüze şimdilik soru sormuyorum ben. fakat desteklerinizi bekliyorum. bu benim başladığım kaçıncı diyet ben bile bilmiyorum. fakat ilk defa bu kadar uzun süre bozmadan,istikrarla devam ettim. bugün işyerinde beni bu diyete başladığımdan beri görmeyen biri " gittikçe şişmanlıyorsunnn dikkat et biraz" dedi. halbu ki o görmediğinden bu yana 5 kg vermiş bulunuyorum :19: sinir oldum yahu... halbu ki her gün çalıştığım kişiler bile değişikliği farkederken böyle birşey duymak cidden sinir etti beni :47:

funda ablacım tavukları buğday ya da yulaf kepeğine bulayıp.fırın veya tavada kızartabilirsin.genelde öyle yapıyoruz.hazır hiç tüketmedik:34:

berrincim sağol diğer arkadaşlar da aynısını söyledi, 5 yaşında bir oğlum var sadece nugget ve köfte yiyor et olarak ona sık sık alırım ve eşim de hep söylenir yedirme çocuğa böyle şeyler diye, artık schnitzelleri kendim yaparım:39:

.Arkadaşlar merhaba,

hoşgeldin canım ben 99 iken 7 gün çıkmıştı geçen ay dün yine yaptım testi bu sefer 6 gün çıktı atak, ben de baş sayfaları okuyorum bilgiler deneyimler motivasyon destek harika burada, kolay zayıflamalar hepimize...:66:

hoş geldin canım unutma dukan amca ne diyorsa o valla çok iyi biliyo işi.65 diyosa kabullen ve mutlu ol .önemli olan kiloyu vermekden çok korumak tabii hadikolay gelsin sana ve yeni başlayanlara.:71:

Çok teşekkür ederim :42: sizi şuan müsait oldukça okuduğum 500. sayfalardan biliyorum. eskilerden birilerini tekrar görmek güzel bir duygu. bu arada evet bencede dukan amca ne diyorsa doğru diyor. eh zaten önce ben bir 80lerden kurtulayım zaten 65 i öpüp başıma koyacağım :)

Teşekkür ederim. Hoşbulduk aynı zamanda :) evet ilk sayfalardan beri süregelen bir sorun bu geçmiş sayfalara bakmadan yahut kitaba da bir göz gezdirmeden sorular sorulması. aynı sorular defalarca kez soruluyor. Aynı soruları bir daha duymamak dileğiyle :61:

dediğim gibi son sayfaları okumadığımdan henüz ki çoook yolum var daha 535. sayfadan günümüze şimdilik soru sormuyorum ben. fakat desteklerinizi bekliyorum. bu benim başladığım kaçıncı diyet ben bile bilmiyorum. fakat ilk defa bu kadar uzun süre bozmadan,istikrarla devam ettim. bugün işyerinde beni bu diyete başladığımdan beri görmeyen biri " gittikçe şişmanlıyorsunnn dikkat et biraz" dedi. halbu ki o görmediğinden bu yana 5 kg vermiş bulunuyorum :19: sinir oldum yahu... halbu ki her gün çalıştığım kişiler bile değişikliği farkederken böyle birşey duymak cidden sinir etti beni :47:

Bence kıskançlıklarından öyle demişlerdir cnm.Bazı insanları anlamak gerçekten zor:41:

berrincim sağol diğer arkadaşlar da aynısını söyledi, 5 yaşında bir oğlum var sadece nugget ve köfte yiyor et olarak ona sık sık alırım ve eşim de hep söylenir yedirme çocuğa böyle şeyler diye, artık schnitzelleri kendim yaparım:39:

ne güzel ablacım Allah bağışlasın.:71:Evet dışardan aldıklarımızda katkı maddesi çok ;yağ oranları yüksek.o yüzden kendimiz yaparsak daha iyi olur:42:

Son düzenleme:
tebrikler sevgili emine:46:
sağol berrinciğim darısı seyir dönemine.
Hanımlar ızgara köfte, sucuk,sosis ve salama izin var mı?Sevgiler..
sucuğu ben herzaman evde kendim yaparım sende seviyorsanyapabilirsin. dukanada uygun.
kıymaya bol sarmısak dövüp ekle.bol kimyon ,toz biber azcık biber salçası,tuz,istersen 1 yumurtada kırabilirsin.yumurta ile cıvık olursa ki olmaz dukan usulu yulaf veya buğday kepeğinden azcık koyarsın.afiyetolsun.
tatlandırmak amaçlı olursa yasak değil ama meyve sayılacak kadar tüketmemelisin.kitabın yok sanırım .öyleyse işin zor sık sık aklın karışacak.
canım kitabım var ama daha yeni seyir bölümünü bitirebildm.benim ufaklıktan sıra gelmiyor.her boş vakitte azcık okuyom azcıkta sizlerin yanına takılmaya çalışıyom.bana moral oluyorsunuz.kitabı okurken sık sık bırakmak zorunda kaldığım için okuduğumunda pek hayrı olmuyor.dönüp dönüp okumam lazım heralde.

İftarda kendime dukana göre ziyafet verdim:16: 500 gr balık yanında salata ve tatlı olarakta kakaolu kek yaptım(dukana göre) üzerine dukatella sürdüm aynı çikolatalı pasta gibi oldu ya:56: şu dukanı keşke nişan döneminde keşfetseydim.Denemediğim diyet kalmadı ama sonuç hep hüsran:14::14: Neyse 6 ay sonra düğünüm var ve şimdiden istediğim gibi oldum :16: gerçi bir kaç kilo daha versem tam fıstık olurum:1::1: Güçlendirmeye geçmeme az kaldı artık güçlendirme de veririm kalanları da
Tarifleri deneyen ve yazan tüm dukancılar ellerinize sağlık efem:71::71:
desene fıstık gibi bir gelin olucan.
mrb arkadaşlar bende yeni bir dukancı olarak aranıza katıldım (tabi kabul ederseniz) kendimi tanıtmam gerekirse diyarbakırda öğretmen evli 1 çocuklu bayanım kendi çabalarımla 9 ayda 20 kilo verdim şuan 71 kiloyum enson 68i gördüm ama geri aldım neys kısacası kitabı aldım okudum yulaf kepegimide sipariş ettim özel günümde oldugum için bir kaç gün geçmesini bekliycem 13 kilo daha vermem gerekiyor umarım yardımlarınızı esirgemezsin benide aranıza alırsınız
gel şekerim.bende 4 gün oldu başlayalı.seyir ve güçlendirmede beraberiz demek.
iyi geceler hanımlar, bende aranıza yeni katıldım dilerim herkes istediği kiloya ulaşır:71::71: sizlerin bir kaç yorumunu okuduktan sonra kitabı almaya karar verdim kitap bugün geldi ama ben kepek yulafı bulamadım bunun için başka bir seçeneğimiz varmı ne yaptınız bulamadığınızda....
buğday kepeği.ben ondan aldım.heleki nuhun ankaranın ki süper.

bende dün akşam dukan amcaya sordum bana ideal kilodasın dedi ama benim boyuma göre 57-58 olmam gerekiyor kitaptada diyorki ulaştıgınız en yüksek kiloyu kaydediyor vücut diyor onunla ilgili sanırım yani bana diyorki sen bu zamana kadar çok diyet yapmışsın aşırı kilo almışsın şuan bu kilodaysan en ideali senin için bu diyor ama ben 42 beden giyiyorum hala sağdan soldan yağ fışkırıyor :) bide 20 kilo verpte beni uzun süre görenler dyorki sen nekadar gençleşmişsin diyor acayip mutlu oluyorum bu arada 29 yaşındaydım gerçekten 90 kiloyken 35 yaşında falan gösteriyodum

hoşgeldin canım ben 99 iken 7 gün çıkmıştı geçen ay dün yine yaptım testi bu sefer 6 gün çıktı atak, ben de baş sayfaları okuyorum bilgiler deneyimler motivasyon destek harika burada, kolay zayıflamalar hepimize...:66:

hoşbulduk :) sizinle kilolarımızda yakın. banada dukan amca 7 gün demişti dinledimde velhasıl sözünü :)
hedeflerimizde yakın buna çok sevindim :46: birlikte güzeller yollar katetmek dileğiyle inşallahhh.. hep destek tam destek :79:

Canım benim hiç kimse anasının karnından dukancı doğmadı, bizde sora sora okuya okuya öğrendik ama sen böyle 1500 lü sayfaları geçince o defalarca sorulan soruların ne kadar bizim canımızı sıktığını, birkaç arkadaşımızın ceza aldığını (ki bence haksız yere) göreceksin ve bize hak vericeksin...Sorun olursa sor seve seve cevaplarız hepimiz, o kilo almışsın diyen arkadaşın da seni kıskandığı için öyle demiştir :1: takma sen onu dukana devam, bir ay sonra birdaha görsün seni o zaman ne kadar zayıflamışsın der :1:

Canım benim hiç kimse anasının karnından dukancı doğmadı, bizde sora sora okuya okuya öğrendik ama sen böyle 1500 lü sayfaları geçince o defalarca sorulan soruların ne kadar bizim canımızı sıktığını, birkaç arkadaşımızın ceza aldığını (ki bence haksız yere) göreceksin ve bize hak vericeksin...Sorun olursa sor seve seve cevaplarız hepimiz, o kilo almışsın diyen arkadaşın da seni kıskandığı için öyle demiştir :1: takma sen onu dukana devam, bir ay sonra birdaha görsün seni o zaman ne kadar zayıflamışsın der :1:

evet hepimiz zamanla okuyarak öğrendik,doğru. biliyorum buradakilerin ne kadar destek olduklarınıııı zaten diyeti güzel kılan ve motivasyona en güzel etken burası.

zaten kararlıyım,motivasyonum yüksekkkk. başarıcazzzz.. :8:

kızlar dukatelle tarifini bulamıyorum.lütfen yazınnn
Çikolatayı bitter severim ben.o nedenle dr otkerın yağı azaltılmış kakaosunun bir paketini(2 pakette satılıyor) 2 tatlı kaşığı süt tozu , 5-6 yemek kaşığı süt koyup ve tatlandırıcı koyup göz kararı kıvamını kendim ayarlıyorum.Sonra 4-5 saat derin dondurucuda bekletip buzdolabına koyuyorum.Yani tadı tamamen senin damak zevkine bağlı.Zaten yaptığında tadarsın ona göre şekerini falan ayarlarsın tatlım

heheheh kıskandım siziii vallaaa bilmiyorummmmmm :63:

ya şaka bi yana bu ekmekler kekler vs olmadan diyetin kaçamaklara daha açık ve sıkıcı olduğunu bildiğimden herkes yiyebilsin istiyorum böyle şeyler
aynen canım valla bende aynısını düşünüyorum inanki yok böyle bir diyet ya hiç kendimi diyette gibi hissetmiyorum ben benim şu an dolapta kurabiyem var ekmeğim var revanim var tavuklu dolmam var birde dukan usulü kıymalı ıspanaklı böreğim var seçenek çok olunca gözümde hiçbir şeye kaymıyor

ne güzel ablacım Allah bağışlasın.:71:Evet dışardan aldıklarımızda katkı maddesi çok ;yağ oranları yüksek.o yüzden kendimiz yaparsak saha iyi olur:42:

amin canım hepimizinkileri inşallah...

hoşbulduk :) sizinle kilolarımızda yakın. banada dukan amca 7 gün demişti dinledimde velhasıl sözünü :)
hedeflerimizde yakın buna çok sevindim :46: birlikte güzeller yollar katetmek dileğiyle inşallahhh.. hep destek tam destek :79:

zaten yeni gelen arkadaşlara hemen bakıyorum kilolar yakın mı diye:))) ben de sevindim canım ayrıca o densize canını hiç sıkma hasetliğinden öyle demiştir. herşey çok güzel olacak birlikte inanıyorum buna:29:

Back
X