Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Altini cizdigim bolum tamamen yalan ! burada ne paylasti neden ceza aldi

Dukan diyetiyle ilgili...
Sebep: Site içinde Reklam İçerikli Konu veya Mesaj Puan : 0

Ben bir site reklami yaptim bu sebepten ceza aldim yazmiyor bakin ! Ben paylasim yaptim ceza verdiler ! Ne cezasi 0 puanlik ne cezasi ? Sadece site kurallari geregi reklam icerikli link paylasamaz bunun uyarisi yapildi ! Ceza baska birseydir uyarilmak baska birsey !

Herkesinde söylediği gibi eğer şurdaki paylaşım ve sizler olmasanız gerçekten bi daha asla girmeyeceğim ama işte..
Iste kendini vazgecilmez saniyor ! Sizler tarafindan Aman canim yapma etme denecek mukemmel ego tatmini ! Biz kolundan tutup zorla soktuk gel cabuk paylasim yap diye ! Yazmaz ise basina silah dayali ! Mazallah biri tetige basiverir ! Madem gelip cok buyuk bir iskence goruyor bu acisina son verdim !

Daha once defalarca yazdim kisiler icinde gecerlidir bu site icinde gecerlidir ! Ne zaman kisi kendini vazgecilmez sanir dunya kendi etrafinda donuyor sanir o an bittigi noktadir ! Bu dedigim gibi site icinde gecerlidir ! Ne zaman ki biz bu siteyi vazgecilmez sanip bu site olmaz ise olmaz dersek sona geldigimiz andir ! Kimsenin kisisel egolarini tatmin etmeye ne bizim zamanimiz yeter ne de biraz naif uyelerimizin gucu gelin duzgunce paylasim yapin yok ben yazmam sadece okurum ben kaptan sorum modundaysaniz kapi surada ! ne siz bizi uzun ne de biz sizi !

Uslubumdandolayi kendimi bir kez daha kiniyorum ! Lakin 10 senedir bu sitenin sahibiyim 10 senedir hep cizgim ve uslubum buydu ! Ne gidene kal dedik ne de kalana git ! Nazinizi burada naif uyelere degil gidip kocaniza yapin !

Duramdim gene !

Keske son bir kac sayfayi degilde 20 sayfa geriye gidip olayin baslangicindan itibaren okusaydiniz !

Yonetici arkadas ne yazmis ne tepki almis bunu neden irdelemiyorsunuz ?

Reklam mesajinda duzeltilme yapildi bu 1. konu ve ortada site olmadigini nereden biliyorsunuz ? Yasemini tanimiyorsunuz ya bu sebepten sordum !

Neyse bana cevap vermeyin ben neyin ne icin yazildigini cok iyi biliyorum !

slm arkadaslar,
dukan diyeti hikayem bir aile hekiminin tavsiyesi ile oldu sonra kitabı aldı okudum yapılabilir mi diye arastırdım sizin yazılarınızı okudum ve denemeye karar verdim.

heycanlıyım umarım sonucunu görürüm 70 kg ile basladım amacım 58 olmak. boyum saten 171 oldugu için baya zayıf olmus olacagım o kiloda:) insallah basarırım..

benim atak devrem 3 gün sürecek bugun ilk günüm
sabah saat 07:30 kahvaltı olarak 1 tane katı yumurta + yagsız peynir (çok az)+buharda pismis hindi eti yetim (ince bir dilim)
su an bir bardak yesil çay içiyorum(seker yok tabi ki:)

öglen hindi eti ve yogurt yiyecegim:)
aksam ızgara et 1 dilim arada açıkırsam agzıma çok az dere otu ve maydonoz atacagım...birde lıght ton balıgını aldım acil durumda içerim
yulaf kepegimide aldım...onu da gün arası yiyecegim süt ile....
tabi ki bol su ve maden suyu......

Türkiye'nin ana problemi her alanda iletişimsizlik. Nedeni ise empati yapamamak. Yani kendimizi karşımızdakinin yerine koyamamak. Forumdaki sorun öyle bir hale geldi ki, herkes kendini haklı görüyor ama karşıdakini dinlemiyor.
Forumun devamı için somut önerilerim şöyle;
1. Konu ile ilgisiz özel yazışmaların genele gönderilmemesi
2. Yeni başlayanların yazışmaların tekrar tekrar aynı noktaya gelmemesi için kitabı okuması
3. Eski başlayanlar zaten paylaşıma çok açıklar ama sorulan mantıklı sorulara cevap verilmeye çalışılması (zorunluluk yok elbette, her soruya cevap vermek her zaman da mümkün değil zaten)
4. Site yönetiminin objektif kalarak, tüm üyelere karşı eşit mesafede durmaya çalışması ve asla hiç bir üyeye polisiye herhangi bir tedbir uygulamaması
(Şimdiye kadar olduğu gibi)
Eğer bu basit dört kurala uyulursa, tartışmalar aynı tadı ile devam eder.
Yoksa benim için de bir çokları gibi forumun sonu gelecek.
Sevgiler

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti-f308/

Bu bölüme açabilirsiniz..

Katılıyorum. İletişimsizlik iki taraflı olur biz bunun faturasının site yönetimine çıkarılmasını haksız buluyoruz.

Güzel paylaşımlar dilerim

nolmuş böyle forumda üzüldüm ya sabah sabah bende sevinçle girmiştim foruma yıllar sonra 59 rakamını gördüm diye...:26:

bugün başladım kahvaltı gayet rahat geçti yulaf galetası doyurucu
ama bazen dalgınlığıma geliyor başka şeylere elim gidiyor

mrb fiyonacım.59ları görmen çok güzel bir haber.tebrik ederim canım

teşekkür ederimmm :)))) erkek arkadaşımda başladı gecen hafta başında... ilk önyargılıydı ama şimdi oda bu kadar kolay kilo verdiği için çooookkkk mutlu :) buradan aldığım bilgileri kimi zaman onunla paylaşıyorum aklına yattıkça iyice hırsla devam ediyor

yazdıklarına katılıyorum canım.geçti gitti .sorun yaşamak değil destek amaçlı bir aradayız.
güçlendirme bana uzak geliyor demişsin o gün geldiğinde şaşacaksın inan.bende bu diyete 25 mart gibi başlamıştım şu an güçlendirmedeyim toplam 14 kilo verdim.ben umutsuz vakaydım .ne yapsam kilo veremiyor aksine alıyordum.hayat boyu bu sorunun bittiğini düşünüyorum sana ve diğer arkadaşlarada mutlu sonlar diliyorum.

teşekkürler arkadaş ayrı ayrı yazmak gereksiz tüm yazdıklarına katılıyorum.ayrıca ilave etmek istediğim bi detay daha var burası kadınlara ait birtopik sanıyordum .????

beğen butonumuz olsaydı tam yeriydi.berkmine bu yazıyı beğendi

hoşbulduk, ilginize çok teşekkürler...
dün itibariyle atak dönemimi bitirmiş bulunmaktayım:) bugün uzunca bir seyir evresine girdim ve sizin önerinizi dinledim ve tartıldım=109,8
umarım sizlerin de desteğiyle hepbirlikte kurtulacağız bu fazlalıklardan.
ayrıca diğer marka (marka vermeli miyim bilemedim) bulgur gibi olan kepek gerçekten çok farklı lezzet olarak.
görüşmek üzere, sevgiler...

ben de aynı senin başladığın durumdaydım yavaş da olsa veriyorum bugün -300 daha oldu şükür.Umarım çabucak geçer seyir, teşekkür ederim.

arkadaşlar benim işyerime yakın bir fırın var sahibine kaç kez haber bıraktım en sonunda bu sabah görüştüm yulaf kepeği sordum var abla kg 1.5 lira demez mi ama dedim ezme ya da buğday kep. değil... tamam abla yulaf kepeği bu dedi aldım 2 kg ama hiç içime sinmedi bu kadar yırtınıp aradığımız şeyi iki adım yerde bulduğumdan mı bilmiyorum görüntüsü aynı nuhun ankaranın kepeğine benziyor...

hiçbirimiz kepek eksperi değiliz ama banda pek inandırıcı gelmedi.buğday olması daha olası gibi hani bütün fırınlarda o bulunur ya.neyse yanılıyor olalım dikkatle dene.

Sana kesinlikle katılıyorum..ve başından beri yönetime gayet güzel bir üslupla gerçekleri anlatmaya çalışan,son derece duyarlı olan saksmavisi arkadaşıma da..ve kesinlikle seaborne arkadaşıma da...ve mustlu arkadaşıma da...çok güzel anlatmışlar durumu...
evet fazla özel muhabbetler yapılmış olabilir...hatta ben de fazlasıyla yaptım,bu konuda da kişiye özel olmadıkça yönetimden bir uyarı gelmesi gayet doğal olabilirdi..ama bu şekilde olması birçok kişiyi çok rencide etti ve küstürdü..üstelik saksmavisinin dediği gibi bu muhabbetler burada biraz olsun dönmese böyle arkadaşlıklar kurulmaz ve eski olan,güçlendirmeye geçmiş olan bizler yeni topiğe gideriz ve burada zaten cevap verecebilecek pek kimse kalmaz...
aslında çok kötü olan şu ki şuanda bile bunları yazarken acaba atılırmıyım korkusu içerisindeyim,bu nasıl bir site..eleştiriye,yoruma açık bir platform değil...insanlara "hoşlanmazsam,kafamı bozarsanız atarım sizi" tavrı ne kadar nahoş...haa bu atılma korkum da neden..kk sız kalmaktan mı ?KESİNLİKLE HAYIR...burada çok güzel çok özel iletişimler var ve birçok arkadaşımın mail adresi,telefonu vs. bende yok ve o arkadaşlarımla irtibatı koparmak istemediğim için korkarım..zaten kk nın sırrı bu,iletişim,yardımlaşma,dayanışma...yoksa gerçekten tadı kaçtı...eminim bizlerin tadının kaçmış olması site yönetimini hiç ilgilendirmez ve site asla boş kalmaz,bir sürü insan doluşur yeniden...ama en azından hissettiklerimizi de söylemeliyiz değil mi...
beni üzen bir diğer konu da,eski arkadaşlarımızdan bazısının bu konu hiç olmamış gibi davranmaları..ufak da olsa,olumlu ya da olumsuz hiç yorum yapmamamarı...açıkçası yasemin arkadaşımızın gidişi de ( sitesinin reklamı konusunda uyarı alabilir,bence de bu doğru ama devamı kötü gelişti gerçekten) mustlu hocamızın,ya da başka bazı arkadaşlarımızın aldığı bazı cevaplar da beni gerçekten üzdü(orduya gidişinizden ,arabayı kimin kullandığından banane vs..vs..) bunlara yorum yazmadan en azından ben duramazdım...

cino arkadaşıma da katılmadan edemeyeceğim ayrıca...

sevgiler saygılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…