Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar dukan diyeti kitabını sipariş ettim insallah yarı elimde olacak..ama su an regl yim o yüzde hafta içi biter bitmez başlamak istiyorum.çok sabırsız ve çok heyecanlıyım çok diyet yaptım ama bundan o kadar ümitliyimki içimde çok güzel bir his var b sefer olacak galiba vermem gerek 10 kilo var ve sizlerinde desteğiyle bunu başarmak istiyorum

ablacım teşekkür ederim.ooooh ellerine sağlık.ben ekmek niyetine 48 inci sayfada paylaştığım tuzlu keki yiyorumtok tutuyor.sen de ondan yap istersen.

buraya kopyaladım senin için

canımsın çok teşekkürler bir dahakine bunu yaparım artık

atak evresinden sonra ki evrede neler yapıcaz lüfen yardımcı olun kitap hemnüz elime geçmedi kargoda ama ben diyete başladım :)

canım atak bititnce bir gün sebze artı protein bir gün saf protein şeklinde gidiyorsun ilk sayfaya bi göz at istersen

Sevgili Kazen;
Görüyorsun ki şu bir kaç saat içinde biz problemi çözmeye çalışırken bir kaç yeni arkadaş aramıza katıldı ve diyeti çok ufak bi google araştırması ile edinebilecekleri bilgileri bize soruyolar şu anda.. iki sayfa geriden gelseler bu konuyla ilgili bi problem çözmeye çalıştığımızı, sadece bir sayfa geriye gitseler az önce ilk yeni gelen arkadaşın sormuş olduğu benzer bi soruya cevap verildiğini görecekler..çok değil sadece 1 sayfa,buranın olayını anlamak için 2350 sayfa okunmasını beklemiyorum sadece son 1-2 sayfa ya bu çok zor olmamalı bence..bilmem durumun neden kaynaklandığını anlatabiliyo muyum?

not: yeni gelen arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın şu an konu içi çözmeye çalıştığımız bi problem var ve sizin üzerinizden örnekleme yaptım aslında bugün bu saatte gelişiniz çok hoş oldu durumun izahı için..hepiniz hoşgeldiniz,sevgiler

ikinci evreyi ideal kiloya ulaşana kadar mı yapıyoruz
evet canım dukanın önerdiği ideal kilona göre yapıyorsun,sonra güçlendirmeye geçiyorsun...

Hoşgeldin canım dukanla hızlı bir şekilde kilolarına veda edeceksin tabi kaçamak yapmamak kaydıyla, ben yaklaşık 1.5 ay civarında 8 kilo verdim inşallah sende hedefine bir an önce ulaşırsın...

Canim hosbulduk valla agzindan ball damliyor..

Hoşgeldin canım dukanla hızlı bir şekilde kilolarına veda edeceksin tabi kaçamak yapmamak kaydıyla, ben yaklaşık 1.5 ay civarında 8 kilo verdim inşallah sende hedefine bir an önce ulaşırsın...[/QUOTE]

aminnn ya bende o günleri görebilecek miyim acaba ama bu sefer çok kararlıyım neden mutsuz olmama sebep olan kilolarımla hala beraber geziyorum ki atıyım şunları da bir rahatlıyım

Samimiyetle düşündüklerimi "ağzına geleni yazmak" olarak nitelendirdiğinize inanamıyorum. Üstelik benim yaptığım sizin yaptığınız gibi azarlama değil eleştiri tadındaydı. Sanıyorum eleştiriye açık bir platformda değiliz.
Bundan sonra hiç yorum yapmayıp sadece okuyacağım arkadaşlar. Gerçi belki de ceza alıp onu da yapamayacağım ama buradaki sistemi anlayabilmiş değilim.

selam

ben dukan testını yaptım ve ideal kılo 77 cıktı.

7 gun atak evresı cıktı ve toplamda 2.78 gr vermem gerektıgı belırtılmıs

237 gun seyır cıkmıs ve toplamda 31.02 kılo vermem gerektıgı belırtılmıs

338 gun guclendırme cıkmıs

sımdı ben bu seyırde 237 gun boyunca yanı 5.5.2012 ye kadar 7p+7ps mı devam edeceğim yoksa atak bıttı dıye seyırde 237 gun boyunca ps mı yapacagım orasını anlayamadım.

kıtap bı gelseydı cozulecek tum dugumler :)

Çok beğendim.

hiç birşey sölemeye gerek bile yok gerçekten süper ötesi sizi ayakta alkışlıyorum

Merhaba,

Topiğinizin adı Dukan Diyeti Deneyimlerimiz, sizlerin bu topiği açma nedeniniz nedir? Deneyim ve bilgilerinizi paylaşmak değil midir? Bilgiler paylaşıldıkça yazılı bir kural olmasına gerek olmaksızın, sizin deneyimlerinizden faydalanmak isteyenler sorular sorar, vereceğiniz cevapları merakla bekler, sizlerde bu diyete tümüyle hakim olmadan önce bilenlerden öğrenmek için can atmadınız, sorular sormadınız mı? Aynı sorular defalarca sorulmuş tekrar tekrar cevaplanmıştır belki, cevap verme mecburiyetimiz yok diyorsunuz, birkaç sayfa geriden okusalar konuya hakim olacaklar diyorsunuz, cevap vermemizi gerektiren yazılı bir kural mı var diyorsunuz, peki bizlerin yani yöneticilerin sizleri sitenin işleyişi kuralları hakkında bilgilendirme mecburiyetimizin olmadığını yazan kurala rağmen defalarca topiklerinize gelip uyarmamızı, sitede topik açma, mesaj yazma, fotoğraf vb. materyal ekleme,site kuralları vs. konularda bilgilendirme topikleri açmamıza rağmen sizleri bıkmadan, usanmadan özelden veya topiklerden bilgilendirmemizi nasıl değerlendirirsiniz.Ki bir çoğunuz üye olduğunuzda mutlaka birimizden birimize şu konuda yardım eder misiniz demişsinizdir, biz sizlere tepki gösterdik mi?

Lütfen hanımlar infaz ederken önce bir elinizi vicdanınıza koyun, başka linkler niye ceza almıyor deniyor, başka linkleri kötü içerikle bildirmek yerine arkadaşınızın verdiği linki savunmak için kullanmanız ne derece doğru, linkleri şikayet ettinizde uyarı almadılar mı? Kaldı ki arkadaşınız önce sizlerle paylaşmak yerine Kazen bey'e ulaşsaydı, böyle bir projem var diyerek paylaşımda bulunsaydı daha etik olmaz mıydı?

Kuralların herkes için olduğunu belirtmişsiniz, biz sizlere kurallara rağmen müsamaha gösterdik, geyik bölümü veya sohbet etmek amaçlı açılan topiklerin dışında konu dışı mesaj yazmak yasaktır, burası deneyimlerin paylaşıldığı topikse evde iş yapıp yorulduğunuzu, işyerinde arkadaşınızla yaşadığınız sorunu yazamazsınız, hanginize bu tür yorumları için konu dışı mesaj uyarısı yapıldı, sadece deneyimlerinizi paylaşsaydınız, üyelerin sizlere defalarca aynı soruları sormasına ve sizlerin verdiği cevapları kaçırmalarına sebep olmazdınız.

Şimdi bir kez daha düşünmenizi rica ediyorum, topikte yazılan bazı yazılara direk ceza vermek yerine topiğinizde tatlı dille uyardık, sizin üyeleri bunaldığınız için azarlarcasına verdiğiniz cevapları, konu dışı mesajlarınızı görmezden geldik toparlanırlar dedik hata mı ettik?

Su konuda hemfikir olamiyoruz, 10-15 sayfa geriye gidip katherina isimli uyeye verilen cevaplar sonrasinda editorumuzun uyarisini ve ona verilen cevaplari okumanizi rica ediyorum. Bu baslikta 100-200 cevabi olan bu ise cok once kollari sivayip artik ben bu iste iyiyim sorun sorularinizin cevabi bende modunda olan ve kendini vazgecilmez sanan kisilere tepki verdim onlarda gereken cevabi aldi. Her biri suclamalari farkli tarafindan alip isitip isitip buraya yazmis. Once kendi usluplarina bakip sonra beni elestirecekler ! Madem bu diyeti bende yapiyorum "ben sizin ordu yolculugunuzu ne merak ediyorum ne de arabanizi kimin kullandigi merak ediyorum" bunlar benim umrumda degil ! Varsa samimi arkadaslariniz yazarsiniz ozelden ama bu baslikta bunlari okumak istemiyorum ! (Nasil uslup kaba degil mi simdi geri donun editorumuze verilen cevaplara katherine isimli ueyeye verilen cevaplara bir bakin sonra bana kaba derken yeniden dusunun)

Saksmavisi gene sana cevap vermis gibi oldum ama okudugunu anlayan anladigini yaziya en guzel doken sensin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…