http://www.dukandiet.com/
verdiğim adresteki anketi doldurursanız atak seyir güçlendirme evrelerinizi tarihleriyle birlikte( kaç gün sürecek kaç kilo vereceksiniz) hesaplayabilirsiniz
valla artık ben de öyle düşünmeye başladım ama Dukan'ın sitesindeki testte 50.4 çıkmıştım.belki de kalanlar güçlendirmede gidecektir ne dersin?yumruğu da atıp geçeyim şu güçlendirmeye.3.evreye bir adım atayım artık.
serenawoodsen epeydir gözükmüyordun hoşgeldindukan diyetini bırakmadın inşallah.Nasıl gidiyor diyetin?kilo verme durumun nasıl?
valla tatlım seyirdeyken ödül yemeğinin hayalini kuruyorsun ama güçlendirmedeyken kilo alırmıyım korkusuyla ödül vermek istemiyorsunyani bende böyle olmuştu,hatta gece 12 de spor yapmıştım başlangıçta çoğu zaman ya ekmeği ya da meyveyi unutuyorsun ama benim korkum güçlendirmeden sonra koruma evresine 4. aşamaya geçince ve dukanın ilkelerine uysam da kilo alırmıyım korkusu...yeme krizlerim oluyor çünkü :18: kimisi aldım kimileri almadım demiş,aramızdada o aşamaya geçen kişi yok sanırım neyse onuda deneyip görecez zamanla
çok teşekkür ederim canım hemen uyguluyorum şimdi
ewet ya at yumruğu ve gel aramıza.güçlendirmede çoğalalım artık paylaşacak şeyimiz olsun.mesela ben bugün bir dilim börek yedim sabah ne görücem tartıda korkuyla bekliyorum.:18:
kızlar bi de ben tarifler bölümüne fransızca dukan usulü profiterol tarifi yıpıştırıcam.. Fransızca bilenler yardımlarını esirgemesinler lütfeen...
İlgilendiğin için teşekkür ederim... Bol bol kaçamak yapıyorum dukan diyetini hatim ettim resmen ama nedense kaçamaksız günlerim çok seyrek oluyor. Kaçamak dediğimde sebze, kaşar peyniri falan ya da dondurma.. Ekmekte pizzada pek gözüm yok ama dondurma ve sebzeye dayanamıyorum bi de karpuza... O yüzden en azından meyve mevsimi geçinceye kadar güçlendirme gibi idare edicem. Portakal muz mandalina pek sevmem zaten..
Bu arada ben gene internette dukan dukan diye aranırken dukanın tatlı tarifleriyle dolu bi kitabıyla karşılaştım ama malesef ki fransızca içerisinde lokum tarifi bile varÇevirebilecek olan varsa aranızda tarifleri yazmaktan memnuniyet duyarım.
Pasta için de bir öneri dukan kitapta yulaf kepeksiz mısır nişastasıyla pandispanya tarifi vermiş;
4 yumurta
4 kaşık tatlandırıcı
limon aroması
40 gr nişasta
yumurtaların beyaz ve sarılarını ayırıyoruz sarılarıyla tatlandırıcıyı çırpıyoruz nişasta ve aromayı ekliyoruz .Beyazları kapartıyoruz bezekarışımı yumurta beyazlarına ekliyoruz 180 C de20 dk pişiriyoruz.
hadi kızlar uykuya.hepinize sevgiler dukanlı rüyalar _li sabahlar
evet berkminecim oklava olmasa zaten herkes kaçamak peşinde.ben de yarından itibaren 4 gün atak (yumruk) yapıp güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum .Takıldım kaldım 53 te; aylardır inemedim.bugun dukanın egzersizlerine de başladım bakalım neler olacak?
rica ederim.
berrincim sana yumrukta kolay gelsin canım inşallah istediğin sonuca ulaşırsın merakla bekliyorum sonucu
kek yaptım kendime ben de tarçınlı limon aromalı güzel oldu ama yumurtasız ekmek tarifim tutmadı kek güzel kabarıyor da ekemk olunca altı üstü ikiye ayrılıyor tam kabarmıyor sanırım kekte önceden yumurtayı çırpıyoruz ya tatlandırıcı ile o kabartıyor bir dahaki ekmek yapışımda yumurtalı yapıp önceden çırpıcam bakalım nasıl olacak
tuzlu kek
8 KAŞIK BUĞDAY KEPEĞİ
3 KAŞIK YULAF EZMESİ
2-2,5 KAŞIK LOR PEYNİRİ
1 PAKET TOZ MAYA
3 ÇAY BARDAĞI SÜT
2 YUMURTA
1 KAŞIK YOĞURT
BUĞDAY KEPEKLERİNİ SÜTLE VE MAYA İLE ISLATIP 20 DK BEKLETİYORUZ
ARDINDAN YULAF EZMESİNİ ,LOR PEYNİRİNİ VE YOĞURDU EKLEYİP KARIŞTIRIYORUZ.EN SON ALARK DA YUMURTALARI İLAVE EDİP İSTER ELİMİZLE İSTER TAHTA BİR KAŞIKLA KARIŞTIRIP YAĞLAYIP PEÇETEYLE FAZLASINI ALDIĞIMIZ DİLİMLENEBİLEN KEK KALIBINA DÖKÜYORUZ.180-200 DERECEDE NORMAL KEK PİŞİRİR GİBİ PİŞİRİYORUZ.DAKİKASINI YAZMADIM HER FIRIN FARKLI DERECEDE PİŞİRİYOR BENİMKİ 30-35 DK DA PİŞTİ
Eki Görüntüle 242267 Eki Görüntüle 242268 Eki Görüntüle 242269 Eki Görüntüle 242270
AFİYET OLSUN.TADI KONUSUNDA AKŞAM YORUM YAPARIM
offf ne zormuş bu ya canım senin hedef ne kaç kilo kaç zamanda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?