12 günlük iznim bitti döndüm ama kimsecikler kalmamış ya eskilerden ...aaaa nolmuş buraya böyleee....nereye gittiler acaba bilen varmı?
sadeca,zeynep abla,vuvuuu,berrin,fluger,saksmavisi,bebelengo,yasemin,gülümseee.. adını hatırlayamadığım varsa affola nerdesiniz yahuu...
günaydıın..ben de 7 gün atak yaptım ve 4 kilo verdim 1+1 e başladım dün..rusheim yulaf kepeği real marketlerde var bulamayanlar için.....
Walla ben İzmir.de yaşıyorum.Sadece 2 yerde satılıyormuş.Birincisinde dün yoktu,diğer yere bugün gidip alacağım.Tlf ettim sordum,kilosu 8,5 tl dediler.
ben de dahil olmak üzere bazı kişilere verdikleri cevaplar yüzünden kazenle tartışma sonucu toptan göç ettiler buralardan....
akşam yemeğinde menemen yedim çok süper gitti valla, yanında da sarımsaklı domates soslu patlıcan kızartma, ay nasıl hoşuma gitti anlatamam kızlar, acayip özlemişim patlıcan kızartmayı. Bir dahaki sebze günümde kıymalı bamya yapıcağım, hımmmm...)
Aslında islim kebabını da denemek istiyorum ama bir türlü fırsatım olmadı, deneyen var mı acaba aranızda???
bizzati gözlerimle gördüm rusheimin bütün ürünleri vardı yulaf kepeği kalmamıştı çok talep olduğundan gelicek dediler sadece buğday kepeği aldım bende 1.75 liraydı int den yulaf kepeğini 5.5 liraya almıştım realde daha ucuzdu sanırım...Cnm ya real hariç heryere baktım orada varmi gercekten fiyatını yazarmisim
Ben de İzmir de yaşıyorum. Mavişehir Egeparkta Naturel'den alıyorum yulaf kepeğini. Ru-sheim 500 gr.8.5 lira. Sen ne tarafta oturuyosun.
Hadi ya, ben hafta içi tatil günün vardır diye düşünmüştüm, moralini bozmak istemem ama gerçekten zor olsa gerek. İnsan hiç olmazsa haftada bir gün istediği saatte kalkıp istediği gibi bir gün geçirmek ister. Neyse sezon bitince acısını çıkartırsın artık bol bol.
Tiyatro da sahne arkasında mısın?
Aranıza bugün katıldım. Herkese merhaba.
Benim atakta 7.günüm ve bugün regl oldum. iki üç gündür kilo verimi durdu (tabi regl döneminden kaynaklanıyo)Yarın seyir evresine geçiyorum. Kitabı güçlendirme evresinin sonuna kadar okudum. Forumu da geriye dönüp dönüp okuyorum.
günaydıın..ben de 7 gün atak yaptım ve 4 kilo verdim 1+1 e başladım dün..rusheim yulaf kepeği real marketlerde var bulamayanlar için.....
arkadaşım bende 2 haftadır yapıyorum azımlıde oldugumu dusunuyorum net 2,5 kılo verdım ama azımle devam edıyorum ınanıyorum olacak( 26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?