Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ah inşallah canım ya... Canım boy kaç senin? 57 mi hedef kg?[/QUOTE]

boy 1.55 maalesef üstüne bide 78 kilo eh düşün artık.çok şükür 5 küsüründen kurtuldum.darısı geri kalanına.dukan bana 57.7 dedide ben 57 diyorum ama inan şu an 67 de razıyım yani :))) seninde 8 günde 3 kg bence süper hayatım daha ne olsun, azimle devam ediyoruz vazgeçmek yok...

Benimde boy 1,72 zamanında 58 kg idim ozamanlar kortizon kullandım bu hale geldim bir daha 65 i bile göremedim. hedefte 60 dedim ama boyuma göre 65 olsamda yeter bana inşallah. Hep beraber verelim kiloları

Ah inşallah canım ya... Canım boy kaç senin? 57 mi hedef kg?

boy 1.55 maalesef üstüne bide 78 kilo eh düşün artık.çok şükür 5 küsüründen kurtuldum.darısı geri kalanına.dukan bana 57.7 dedide ben 57 diyorum ama inan şu an 67 de razıyım yani :))) seninde 8 günde 3 kg bence süper hayatım daha ne olsun, azimle devam ediyoruz vazgeçmek yok...[/QUOTE]

5 küsürde çok güzel Aynen benim 65 razı olmam gibi desene senin durumda... benim boy 172 ama manken olacak değilim yani 65 olsam daha ne isterim
kesinlikle vazgeçmek yok birbirimize destek olacağız

Selam arkadaşlar,
Ben de Dukan Diyeti'ne 02.09.11 tarihinde 81,50 Kg.ile başladım. 7 gün atak uyguladım. Bugün itibariyle 78 Kg.ı gördüm. Ancak regl olacağımdan şişliklerde olabilir. Yürüyüşü hiç yapamadım, bel fıtığı hastasıyım ve yazık ki şu ara akut dönem. Daha iyi hisettiğimde mutlaka yürüyeceğim. Diyeti yaparken hiç zorlanmıyorum ve hiç kaçamak yapmadım. Her gün sabah 2 kaşık yulaf kepeği ile (Atakta 1,5 kaşıktı) 1 yumurta light süt ve peynirle krep yapıyorum. Eğer ps günü ise yanında salatalık, domates, maydanoz, vs. de yiyorum. Öğlenler fırın tavuk akşamları da fırın balık. Standart bunları yiyorum. Aralarda da eğer ps günü ise çeşitli sebzeler değilse az yağlı peynir, light süt, ya da yoğurt tüketiyorum. Her gün en az 2-2,5 lt.su içiyorum. Bu çok önemli. Protein ile beslendiğinizde böbrek ve karaciğerdeki atıkları temizlemek ve aşırı kalsiyumlu gıda alımı nedeniyle böbrek taşına neden olmaması açısından. Tek zorlandığım nokta meyve yiyememek zira meyve çok severim.

Şimdilik bu kadar gelişmeleri yazmaya devam ederim.

Herkese başarılar, sevgiler.

Benimde boy 1,72 zamanında 58 kg idim ozamanlar kortizon kullandım bu hale geldim bir daha 65 i bile göremedim. hedefte 60 dedim ama boyuma göre 65 olsamda yeter bana inşallah. Hep beraber verelim kiloları

canim senin yine masallah boyun var kilon boyuna göre asiri görünmüyordur. benim de var olan göbegimin üstüne bide sezeryandan kalan kilolarim kalinca kocamaaan bi göbegim oldu bu diyet son diyetimiz olur insallah, bi daha diyet miyet yapmayiz.

[/QUOTE=]

5 küsürde çok güzel Aynen benim 65 razı olmam gibi desene senin durumda... benim boy 172 ama manken olacak değilim yani 65 olsam daha ne isterim
kesinlikle vazgeçmek yok birbirimize destek olacağız

aynen dediğin gibi,biz azada razıyız ama çoğada yok demeyiz yani :)))
maşşallah boyun gayet uzun bana kalırsa 65 le bile zaten manken gibi olursun

Hoşgeldin aramıza, umarım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın desendesen..)

Bende 6 gunde 3.5 kiloyla devam ediyorum

Süper valla, daha ne olsun, bakalım ay sonunda ne kadar vermiş olacaksın...

Tebrikler valla, kırılma noktasını geçmişsin, ben de şu an orda takıldım kaldım, inş. ben de en kısa zamanda inerim...

valla islim kebabı konusunda uzman oldum artık.tüm ramazan tüm misafirlere fiks menü islim kebabı yaptım ama zor ugraştırıyor.

Normal zamanda ben de yapıyorum ama diyet olanını henüz daha hiç denemedim, sen diyet islim kebabı mı yaptın yoksa diğerini mi?

g.aydın nasıl yapıyorsun bu diyeti bn kaçırdım :)

Kitabı var onu alıp okuyorsun önce sonra başlıyorsun, protein ağırlıklı bir rejim, ama hiç aç kalmak yok, izinli yiyecekleri sınırsız yiyorsun...)

Hayırlı olsun diyetin tombis, umarım hedeflediğin kiloya hemen ulaşırsın. Sen nerde yaşıyosun?

merhaba nalan idari kısımda çalışıyorum yorucu oluyor ama yıllardır hep aynı tempo olunca alışıyorsun ama bazı günler çok sıkıcı oluyor.sabrımı deniyorlar diyorum:)))

Selam med, denk gelemedik bugün hiç, nasılsın? İş yerleri öyle oluyor zaten, insanın sabrını sınıyorlar hep...( Allah sabır versin valla...

Ah ah vaktim olsa bende saatlerce yürüyecem de, elim kolum bağlı, maalesef fırsat buldukça yapıyorum...(

ben bugün diyete başladım sonunda .kilo veremiyecekmişim gibi geliyor .bakalım ben verirsem herkes igne iplik olur arkadaşlar

Verirsin bence sema herkes nasıl veriyor vermeyen yok ki, daha baştan moralini bozma bakim ...)

ben burdan yapıyorum tickerı, sayfa ingilizce haberiniz olsun...

LilySlim - Weight Loss Tickers

bütün seçimleri yapıp tickerı oluşturduktan sonra aşağıda anlatıldığı gibi linki kopyala yapıştır yapın, kolay gelsin...

çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

umarım yardımcı olmuşumdur...)

mucize gibi bi şi bu valla...)

Selam herkese... 8. günümdeyim ve 3 kg oldu Böyle devam etmeyecek sanırım ne zaman duracak ve tekrar başlayacak diye merak ediyorum :26: 60 ı görecekmiyim acaba :44:

Tabi ki göreceksin, yeter ki pes etme...)

Aynen ben de kesin üstüne alırdım ki her seferinde de öyle oluyordu zaten, ben ilk başladığım 87.7 kg ile başladım, baya verdim sonra üstüne aldım tekrar, baktım olacak gibi değil dükana başladım, 85.7 ile başladım 80.4 e düştüm 1 ayda, bu sabah nedense 81 kg gösteriyordu ibre, ama vücudum şişmiş, muhtemelen ödem var ondan ama neden olduğunu anlamadım valla...

Bu arada aynı kiloda 1 haftadır takıldım kaldım, bakalım vücudum ne zaman pes edecek...)

Ben yaptım tombis, 7 gün yaptım atak evresini, 60.8 kg olmam gerekiyormuş öyle çıktı...

Yarın başlıyorum hemen.
Bütün diyetlerim hep bir yerde patlak verdi valla. Bu sefer olucak içimden öyle geliyor sanki.
Ay inşallah canım hep birlikte başaracağız.

Birbirimize destek olunca olur bence, yeter ki umutsuzluğa kapılmayalım...

normal de boyuma göre 53-54 ideal kilom ama dukana göre 59 cikti. ben yillardir 65 i görmedim, 60 bile hayal gibi. bi 65 olayim, göbek ata ata vercem geri kalan kilolarimi

Aynen ben de öyle vericem kalan kiloyu valla...)

Sana da başarılar ve tebrikler çok iyi gidiyorsun...)

Ya benimde çevirici türkçe sayfada bile açılır gel gör ki bu sayfa da açılmıyor O yüzden bakamadım bir türlü...
Ayrıca alıntılar evet biraz birbirine girdi...

"QUOTE" diye bir yazı var alıntı yaptığınızda başta ve sonda, onun 1 tanesini yanlışlıkla silerseniz yazılar böyle birbirine girer kızlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…