O kadar çok su içiyorum ki anlatamam. Günde 3 lt buluyor. Şu kepek işinide bi halledebilsem yahu.
O kadar çok su içiyorum ki anlatamam. Günde 3 lt buluyor. Şu kepek işinide bi halledebilsem yahu.
ben aldım yarına gelir inş..kepek.nalan_nalan ın dedigi yerden aldım 3lü ekonomik set diyor.adresin olsa yollarım sana kargoyla birini
Bende çok su içiyorum bazen 3 lt.yi bile geçiyor. Kepek kolay aslında ben internetten arattım g...netten ve e.org.ten verdim ikisi de aynı fiyat (5,50 TL.) Her sabah krep yapıp yiyorum çok lezzetli oluyor.
Kız alayımda banada öğret yapmasını da krep yiyek
canım benm yaaa sağolasın bi tanem sen adresi banada atda bende alayım malum mayısa kadar devam.
Çocuk düşünüyorum canlarım bu aralarda hamile kalırsam nolucak bari kalana kadar verebilsem bi 20 kg. dimi ama
Kız alayımda banada öğret yapmasını da krep yiyek
Aldım gari bende yarın gelir sanırsam.
Hiç acıkmadım bu gün. Vallahi 1. günüm maşaAllah bana. Akşam yorgundum işe yemek getiremedim peşimden.
Sadece yumurta yedim. Akşamda et haşlayacağım düdüklüde.
Dukan amca bana 7 gün atak evresi dedi. 7 günde 2,5 kg vermem lazım mış. Bence daha çok veririm.
Gün gelecek ve mağazaya gittiğimizde beğendiğimiz bir modelin "daha ufak bedeni yokmu" diyeceğiz.
Evet bu kelimeyi kullanacağız..............
Size göre büyük bedenimiz yok diyenlerden alacağız intikamımızı.............
Üzerimize göre bir şey bulamayıp, beğendiğimiz herşeyin küçük beden olduğu günleri geride bırakacağız..........
Alışverişlerin sonu kendimize kızmalar, sinirlenmeler, üzüntüler olmayacak.........
Hepte zayıflara göre ürün hazırlıyorlar demeyecek, her mağazada mutlaka kendimize göre bişeyler bulabileceğiz.
Aldım gari bende yarın gelir sanırsam.
Hiç acıkmadım bu gün. Vallahi 1. günüm maşaAllah bana. Akşam yorgundum işe yemek getiremedim peşimden.
Sadece yumurta yedim. Akşamda et haşlayacağım düdüklüde.
Dukan amca bana 7 gün atak evresi dedi. 7 günde 2,5 kg vermem lazım mış. Bence daha çok veririm.
Gün gelecek ve mağazaya gittiğimizde beğendiğimiz bir modelin "daha ufak bedeni yokmu" diyeceğiz.
Evet bu kelimeyi kullanacağız..............
Size göre büyük bedenimiz yok diyenlerden alacağız intikamımızı.............
Üzerimize göre bir şey bulamayıp, beğendiğimiz herşeyin küçük beden olduğu günleri geride bırakacağız..........
Alışverişlerin sonu kendimize kızmalar, sinirlenmeler, üzüntüler olmayacak.........
Hepte zayıflara göre ürün hazırlıyorlar demeyecek, her mağazada mutlaka kendimize göre bişeyler bulabileceğiz.
kesinlikle daha fazla verirsin 4 kg falan..ben 5 gün yaptım 3kg vermiştim.sadece kabızlık oluyo onu engelle,doğadan form kayısılı bitki çayı var ben ondan içiyordum ilk zamanlar..yulaf kepeğim geldikten sonra kabızlıkta kalmadı zaten...
çok değil 10 kg verdikten sonra bile mağazalarda 15 dk da bi sürü şey alabiliyorum şimdi..önceden saatlerce dener 1 tane bile zar zor alırdım ve beğenmeden sadece üstüme oluyo diye...
Doğru diyorsun canım. Eve gidince ben hemen form çaylarım var onlardan yapayım.
Aslında becerebilsek de yeşil çay içebilsek günde 3 bardak. Çok zayıflayan varmış öyle.
Dukana bir de çayla destek verelim.
Başım ağrımaya başladı sanki biraz biraz. Şimdi meyve falan yasak ya nasılda canım çeker onlardan. Ama yılmak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?