Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tebrikler, umarım hep böyle güzel gider diyetin.

Günaydın kızlarrrr...
Akşam gittim birgüzel sporumu yaptım, haşlanmış etimide yedim üstüne bir de yeşilçay ohhh değmeyin keyfime.
Vallahi bu gıda sınırlaması içinde şu kadar küçücük şey bile mutlu ediyor beni nedense. Önceleri yerdim yerdim yetmezdi beğenmedim. Şimdi insan az olunca kıymet biliyor vallahi.

Bu günde öğlen haşlanmış tavuk aldım yanıma. Çalışırken zor oluyor. Peşine getirmek birde ısıtma imkanı yok soğuk soğuk ye gitsin hesabı.

Napalım katlanıciğiz. Güzel günler güneşli günler pardon zayıflamak fitt olmak için :87:

Kız bende muhasebeciyim. Aynı dert bende de var valla. İnşaAllah bende görürüm o tartıda eksilenleri.

Aynen canım benim destek olalım birbirimize. Takıldığımız yerde birbirimize paslayalım. Yoksa hakikaten tek olmuyo yaaa.

Harikasın yaaaa. Süpper canım. oh oh gitsin kilolar. Bak seni görünce nasıl heveslendim.
Allahım darısı başımıza

iyi yapmışsın canım.kornişon çok olmamak şartıyla serbest yani rahat olabilirsin tatlım

Canım benim beni çok rahatlattın ya teşekkür ederim. Günde kaç tane yiyebiliriz sence... Çoktan kastın ne yani... Şuan lezsetli gelen birtek o bana kilo kilo yiyebilirim yani Birkaç gündür kilomda sabitlendi moralim bozuk zaten

günaydın:)Sözlerin beni çok motive etti.Ben daha yolun başındayım, seyir evresinin ikinci günündeyim. 23 kilo vermem gerekiyor. Seninle hemen hemen aynı. Diyete sadık kalıyorum. atak evresi 7 gün verdi bana ve 7.günü regl oldum. O günden beri tartılmıyorum moralim bozulmasın diye. Geçici bi süre fazla çıkabilirmiş kilo tartıda regl döneminde ve bikaç gün öncesinde. Bu dönemden sonra tartılıcam artık. 82.6 ile başladım. En son reglimden bi gün önce tartılmıştım 78.8 geldi. Üstelik eşimle birlikte yapıyoruz biz. Onun da beynini yıkadım.
Herkese ve sana paylaşımlarınız için çok teşekkürler.İyi ki varsınız...

Harikasın canım yaaa. İnşaAllah hepsi gidicek.

Neler yaptın peki dukana uydun mu birebir ve spor yapabildinmi eflazcım.

Ya bu başarılar beni acayip motive ediyor

Günaydın:) Ben de çok seviyorum turşuyu. Kitapta günde bir-iki taneden fazla yenmemeli diyor. Çok tuzlu olduğundan ve salatalık sebze grubuna girdiğinden özellikle atakta yemeği tatlandırmak amaçlı bir tane. Seyir evresinde de yine bikaç taneyi aşmamak faydamıza. Naapalım arkadaşım geçicek bu günler de

Merhaba,

4 ayda 21 kg.benim için mucize gibi. Neler yaptın kısaca bahseder misin? Püf noktaları var mı? İnşallah en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın ki hiç bir şey kalmamış.

Süpersin canım yaa...İnş. hep böyle gider.

Evet evet anlatsana neler yaptın?

tuvalet sorununu halledersen o 1600gr olur:)))ilk zamanlarda bende öyle olmuştum 5 gün çıkamadım ve acayip acı çektim ...form çayları kurtarıcım oldu o zamanlarda ...ama sonraları yulaf kepeğimi düzenli yedim,suyuda bol içtim 2 aydır hiç sorun yaşamadım çok şükür...

salatalık turşusu 2 adet serbest.çok yersen sebze yerine geçiyor diyor dukan...ama yulaf kepeğini ekmek yaparak kahvaltıda peynir yumurtayla tüketirsen daha doyurucu ve lezzetli oluyor,hemde ekmek yemiş gibi oluyorsun...

evet bende öyle zamanla insan göbeğini bile seviyor eşinin :)))ama dedimya eşimin ailesinde kilo çok normal karşılanıyor taaaki sağlık sorunu yaşayana kadar:)))90 kilonun altında kimse yok onlarda:)))ben 83 e kadar çıktım beni normal görüyolardı :)))tabi benimde işime geliyodu ama kendim çok rahatsız olmaya başladım,hareketim kısıtlandı,hiçbir kıyafet alamaz oldum ve çok şükür ki 3 ay önce dukanla tanıştım...şimdi 71.5 kg:)))
canım boyun uzun kilonda çok değil zaten sen dukanı dinle 2 gün yap sonrasında zaten gidiyo fazlalıklar merak etme. başta o kadar sıkmana gerek yok bence...

canım başlarda öyle oluyor gerçekten bende şoklardaydım ama sonra normal diyetteki gibi gidiyor kilo verme.ayda 5 kg veriyorsan normalsin yaniii...

arkadaşlar herşey iyi çok güzel et yediğim için açlık hissetmiyorum ve çikolata canım çekmiyor ama şu kabızlık problemi için ne önerirsiniz.:92:
form çayları benim kurtarıcım olmuştu.çokda değil 1-2 fincan doğadan form kayısılı içiyordum gün aşırı oda hergün değil.2-3 hafta sonra düzene girdi zaten.yulaf kepeğini ve suyu da ihmal etme...

herkese merhaba
ben en son 57,5 olmuştum ama 2 gündür dün de p/p yapmamama rağmen 57,9 çıktım
bu 2 gün 30 ar dakikada yürüdüm
anammm benim bir moralim bozuldu bir moralim bozuldu. eşime diyorum nolcak 300-400 gr. diyor
beni en cok dukancılar anlar dedim
1 haftaya regl olcam su mu tutuyor acaba vucudum.
vee ne yaptım. amann dedim olmuyor bıktımm bir güzel koktu pohaca yedim bir tane.
napcam simdi.hedefim 55 daha coook yolum var. nolcak simdiiiiiii.

selamlarr herkese bana iş yerine götürebileceğğimiz ve rahat tüketeceğimiz yiyeceklerden örneklerr verebilirmisiniz?? tavuk soğuk çok kötü yiyemiorum neskafe ayran süt içiorumm işyerinde ama eve döndüğümde çokk aç oluorumm bozucam die korkuorumm. :18: çalışanlar neler yapıo acabaa..

Canım aynı dertten muzdaribim. Maalesef bende işyerine getiriyorum soğuk moğuk yiyorum. Hiç yılma şöyle yapabilirsin bak. Tavuk haşla yağsız diyet yoğurda bana bana ye onu. Sanki yoğurt soğutmuş gibi oluyor. Diğer türlü bende çok zorlanıyorum. Yada tavuk yerken bir dilim tavuk bir yudum çay iç.

Eti getirmedim et kötü olur çünkü ama böyle bir dene sen. Ben bu gün öyle yapcam mesela yoğurtlu tavuk.

günaydın kızlar...umarım keyifler yerindedir

nalancım inş.dediğin gibi olur canım...birden düşer kilom

maalesef bugünde değişiklik yok kilomda...2.günde 2100 gitmişti,bugün 7.günüm ve eksiklik 1700 gr...

neyseki yulaf kepeğim dün geldi,sabah için krep yaptım bol maydonozlu gayette güzel oldu...inş.wc yede faydası olurda rahatlarım

dünki menümüde yazayım

sabah
2 ad hindi jambon
lor payniri
1 bardak lıhgt süt

öğle
2 haşlanmış yumurta
yağsız yoğurt

akşam
3-4 kaşık haşlanmış sonrada pişirme kağıdında fırınlanmış et
yağsız yoğurt
dukan krep

3 litre su,2 bardak yeşil çay
2 saat yürüyüş

Merhaba,

Bizim şirkette mutfak var. Ben genelde öğlenleri poşette tavuk atıyorum fırına. Geçenlerde evde balık yapmıştım fırında fazla geldi ertesi gün getirdim şirkette yedim, soğuk balıkta lezzetli olabiliyormuş. Belki evde fırında pişirip soğuk yiyebilirsin.

merhaba arkadaşlarr:))

bende 20 gündür dukancıyım.82,5 başladıgım şu an77,6 olmuşum.ben ki tatlı delisiyimdir.nedense
hiç canım istemiyor.sadece bööle pastalar,börekler birde kuru meyveler ucusuyo gözümde ama yemem
çünkü inanılmaz hafifledim.ve kararlııyım 65 olana kadar durmak yok.sadece 1 gün kaçamak yaptım
oda arkadaşların zorlamasıyla oda bence 3-4 günüme maloldu toparlamam için.bidaha kaçamak falan
yokkkk.hepinize bu yolda büyük sabır ve azim diliyorum.

hadi anlat anlat ya ben bırak 20 kiloyu 2 yıldır bir 10 kilo hedefim vardı bu nu başaracagım yerde hedefim 15 kilo oldu.süpersin ne diyeyim

Süpersin canım yaa...İnş. hep böyle gider.

teşekkür ederim sende

Yaa bende de var şu kabızlık illeti.Kızlar activia yenilebilir mi acep? Seyirin 2.günündeyim.

ben yedim arkadaşım ilk gün bir tane..akşamda bir form çayım var eczaeden aldıgım iyi marka onu içtim .bugun süper tuvalete çıktım hiç sorun yok..ama her form çayları işgörmez .özellikle market raflarındakileri almam ben

dün bana nalan_nalan dediki dışarda iken tavuk ızgara alıyorum sıcak onlar yiyorum.bende bugün işyerine birşey getiremedim ama hazır dönerlerden alayım diyorum.benim avantajım ofisim baya büyük 150 m2 ve mutfagım var ordada mikro dalga fırın var.hazır yiyecekleri ısıtabiliyorum.eger sende dışardan yiyorsan lokantalarda sade et yemekleri var.haşlama olarak

valla harikasın arkadaşım acayip moral oldu

tatlım ben 4-5 tane yiyorum.hatta ps günlerinde bunuda aştığım oluyor genelde tavuk yanında onuda küçük küçük doğrayıp yoğurtla karıştırıyorum.
moralini bozma çünkü bu diyette takılmaları,2 ileri bir gerileri yaşayacağız kitap bunu söylüyor zaten.ama istediği kadar dirensin genede ya gidecek ya gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…