Merhaba,
Bizim şirkette mutfak var. Ben genelde öğlenleri poşette tavuk atıyorum fırına. Geçenlerde evde balık yapmıştım fırında fazla geldi ertesi gün getirdim şirkette yedim, soğuk balıkta lezzetli olabiliyormuş. Belki evde fırında pişirip soğuk yiyebilirsin.
herkese merhaba
ben en son 57,5 olmuştum ama 2 gündür dün de p/p yapmamama rağmen 57,9 çıktım
bu 2 gün 30 ar dakikada yürüdüm
anammm benim bir moralim bozuldu bir moralim bozuldu. eşime diyorum nolcak 300-400 gr. diyor
beni en cok dukancılar anlar dedim
1 haftaya regl olcam su mu tutuyor acaba vucudum.
vee ne yaptım. amann dedim olmuyor bıktımm bir güzel koktu pohaca yedim bir tane.
napcam simdi.hedefim 55 daha coook yolum var. nolcak simdiiiiiii.
merhaba arkadaşlarr:))
bende 20 gündür dukancıyım.82,5 başladıgım şu an77,6 olmuşum.ben ki tatlı delisiyimdir.nedense
hiç canım istemiyor.sadece bööle pastalar,börekler birde kuru meyveler ucusuyo gözümde ama yemem
çünkü inanılmaz hafifledim.ve kararlııyım 65 olana kadar durmak yok.sadece 1 gün kaçamak yaptım
oda arkadaşların zorlamasıyla oda bence 3-4 günüme maloldu toparlamam için.bidaha kaçamak falan
yokkkk.hepinize bu yolda büyük sabır ve azim diliyorum.
evet hazırladım yemek .fakat kendime deil eve yaptım et ve sebze sote yaptım aygzda pişiyor şimdi.rengarek herrenk sebze ve et var içinde.ama ben yemeyecegim yarın akşama nasipse çocukların.akşama koştura koştura geldigimden yemek hazır oldumu içim rahat çalışıyorum.çocuklar eve girer girmez acız dedikleri için yemek olmadımı üzülüyorum .
neyse bende bekledim 2saat düşündüm çözüm bulamadım yanlış yapmayayım diye yarın hazır köfte yada kebab alıp ısıtır yerim.ynınada yogurt yeter bana.sogan aydanoz falan agzıma sürmedim hiç.işyerinde bile bir kıymık için ne ler diyorlar yok diyorum kesinlikle olmaz diyorum şu 4 günü tmamlayayım hayırlısı ile.
bir soru:laigt dondurma yiyebiliyoruyuz.atakda.
bazı tarifler herkesin damak tadına uymuyor canım malesef.ben çok yumurtalı diye denemedim onu yumurta kokar diye... bi çok tarifi bende hiç beğenmedim yiyemedim binbir zahmetle bulduğum yulaf kepeklerim heba olmuştu tarif denemekten:)))hatta herkesin beğendiği fırın mücveri bile ben sevmedim 1 tepsi çöpe gittiMerhabalar bugün 66.4 çıktım yani dünden sonra 200 gr almış gözküyorum ufff. ama bu dalgalanmalardan özellikle sebze de yenilen günlerden sonra böyle olcağından bahsediyor kitapta. Bugün saf protein yaptım yarında öyle olacak.
Bugün tatlı isteğimi köreltmek için dukan diyeti tarifleri sitesinden kendime kaymaçina yaptım tarifi veren arkadaş kusura bakmasın hiç beğenmedim.ben tatlı hayal etmeye devam edeyim.
güselim çizelgeyi nasıl değiştiriyosun bende ona uğraşıyorum beceremedim bi türlü.yardımcı olursan sevinirim..çizelgemide bi ark hazırlamıştı zaten:)))tombiş ben sana bir çizelge hazırladım.bunu kopyala yapıştır oaraya bakalım olacakmı.olursa daha güzel bir tanesi ile degiştirirsin.
yapıştır bu adresi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/weHTS5G/weight.png
arkadaşlar günaydınnnnnnnnnnnnn
sabah kalktım hemen tartıldım 80.5 olmuşum.bugün atakta 3.günüme başlayacagım.benim duukan çizelgemde 4gün atak vermişti 4.günün sonunda 80.5 diyordu ben buna 2günde ulaşmış oldum .82 ile başlamıştım.ataga devam edicem yarın da atak yapıcam..
çok iyi tebrik ederim canım...daha neler göreceksin tartıda:)))
herkese mutlu güzel bir gün diliyorum
hoş bulduk günaydın ben biraz erkenciyim bu sabah çok mutlu oldum tartıda zıplamak istedim yirmi gündür duraklama dönemindeydim gram oynamadı sanki öyle kalacakmışım gibi geldi ben dört aydır bu diyeti yapıyorum hedefime çok az kaldı toplamda yirmi bir kilo verdim şuan 61.4 olmuşum gören herkez şaşırıyor tepkiler çok hoş yeni başlayan arkadaşlar kesinlikle yılmak yok niye kilolu gezelimki niye alışverişe çıktığımızda yaşımızdan kat kat büyük şeyler giyelimki bence biz bu halimizi zor elde ettik her şeyin en güzelini hakediyoruz yaşasın dukan
dışarı çıkma ihtimalin olursa tavuk ızgara falan yiyebilirsin ayranla...yada kızarmış tavuk satan yer bulabilirsen aldırtabilirsin... ama bi arkadaşında dediği gibi haşlanmış baharatlanmış tavuğu yoğurtla lıght kolayla yiyebilirsin.zaten kitapta yiyecekleri soğuk tüketmek ,2 dk soğuk duş almak,160 ekstra kalori harcatıyor diye yazıyor.ben onu okuyunca acele işim olduğunda ısıtmadan yiyorum.tavsiye ederim...selamlarr herkese bana iş yerine götürebileceğğimiz ve rahat tüketeceğimiz yiyeceklerden örneklerr verebilirmisiniz?? tavuk soğuk çok kötü yiyemiorum neskafe ayran süt içiorumm işyerinde ama eve döndüğümde çokk aç oluorumm bozucam die korkuorumm. :18: çalışanlar neler yapıo acabaa..
Canım aynı dertten muzdaribim. Maalesef bende işyerine getiriyorum soğuk moğuk yiyorum. Hiç yılma şöyle yapabilirsin bak. Tavuk haşla yağsız diyet yoğurda bana bana ye onu. Sanki yoğurt soğutmuş gibi oluyor. Diğer türlü bende çok zorlanıyorum. Yada tavuk yerken bir dilim tavuk bir yudum çay iç.
Eti getirmedim et kötü olur çünkü ama böyle bir dene sen. Ben bu gün öyle yapcam mesela yoğurtlu tavuk.
merhaba arkadaşlarr:))
bende 20 gündür dukancıyım.82,5 başladıgım şu an77,6 olmuşum.ben ki tatlı delisiyimdir.nedense
hiç canım istemiyor.sadece bööle pastalar,börekler birde kuru meyveler ucusuyo gözümde ama yemem
çünkü inanılmaz hafifledim.ve kararlııyım 65 olana kadar durmak yok.sadece 1 gün kaçamak yaptım
oda arkadaşların zorlamasıyla oda bence 3-4 günüme maloldu toparlamam için.bidaha kaçamak falan
yokkkk.hepinize bu yolda büyük sabır ve azim diliyorum.
güselim çizelgeyi nasıl değiştiriyosun bende ona uğraşıyorum beceremedim bi türlü.yardımcı olursan sevinirim..çizelgemide bi ark hazırlamıştı zaten:)))
çalışan arkadaşlara bir öneride benden.güzelce krebinizi yapın. ister light kaşar peynir,ister normal peynir,yada yağsız kıymayı baharatlarla kavrulmuş olarak bir güzel krebinizin içine yayın.yada haşlanmış tavuğunuzu didikleyin ve baharatlarla lezzetlendirin ve şöyle bir güzel dürüm yapın.sıkı sıkı sarın ve istediğiniz yere taşıyın.eğer sebze gününüzdeyseniz dahada güzel içine yeşillikler koyun ohhhhh canım çekti valla
Günaydın:) Ben de çok seviyorum turşuyu. Kitapta günde bir-iki taneden fazla yenmemeli diyor. Çok tuzlu olduğundan ve salatalık sebze grubuna girdiğinden özellikle atakta yemeği tatlandırmak amaçlı bir tane. Seyir evresinde de yine bikaç taneyi aşmamak faydamıza. Naapalım arkadaşım geçicek bu günler de
Bu arada aranızda en kilosu fazla olan benim
Kilomda sabitlendi 3 gündür değişmiyor desendesen çok moralim bozuluyor bu sefer kendini sorgulamaya başlıyorsun fazla bişeymi yedim diyeNormal zamanıma göre hiçbişey yemiyorum yani... Birde tuvalate çıkamama sorunum var deniyorum bişeyler ama nafile
sen bana bilgileri ver başadıgın kilo hedefledigin kilo ve şuandaki kilonu yaz.ben senin tickerinin aynısı modelinde degiştirmeye çalışayım.adresi veririm sana sende yapıştırırsın olurmıu.
şuan dışarı çıkıyorum bankalarda işlerim var öglende burda olurum
Bu arada aranızda en kilosu fazla olan benim
Demek ki en kısa zamanda en güzel sonuçları sen alacaksın
güselim önceki sayfalara bakarsan ne kilolular vardı.mesela sadeca vardı 101 kg dı başlangıçta.en son 71 olmuştu...resimlerini koymuştu sanki 60 kg sanarsın.yürüyüşte yaptığı için çok daha zayıf görünüyodu.hiç takılma şu anki kilona 3-4 ay sonra bişeyciğin kalmayacak buna eminim... ben bile çok sadık kalmadığım ve yürüyüş yapmadığım halde10 kg dan fazla verdim. ki denemediğim diyet,akapunktur pasif jimlastik kalmamışken.
selam kizlar cevaplariniz için çok te$ekkür ederim çok motive oldum, ve bugÜn ba$lamaya kadar verdim :) siteyede girdim 3 gün atak diyor, orasini anladim ama ataktan sonraki bölümü anlamadim, bana anlatirmisiniz 5/5 veya 1/1 ne anlama geliyor lütfen kizlarbirde size birkaç sorum olacak
- atak evresinde çay kahve $ekersiz serbestmi?
- istedigimiz kadar light yogurt ve süt yiyebilirmiyiz?
- peynir serbestmi?
mesela ögleye peynirli yumurta yemek istiyorum mesela 2 yumurtayla olurmu acaba?
kizlar lütfen cevap verin
Başlamak istiyorum ama nasıl yapılıyor anlamadım.15 kilo vermek istiyorum atak evresi kaç gün olmalı.Anladığım kadarıyla atak evresinde haynansal gıdalar tüketiliyor yağsız olmak kaydıyla peynir süt yoğurt,kıyma,kırmızı et,tavuk,balık vs.Doğrumu anlamışım.Birde 15 kg için 10 günmü atak yapmam lazım.Ve bu gıdaların ölçüleri varmı sabah 1 kibrit kutusu peynir bir bardak süt vs.vs. şeyler varmı yoksa dilediğimiz kadar tüketmek serbestmi.Lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?