Güldürdün beni valla.bende ne paralar harcadım bu yolda:))) en son evin bi odasını spor salonu gibi yaptım ama duruduğu yerde işe yaramıyor yapmayınca:)))akapunktur iğneleri taktırdığımda... arkadaşlar bana iğnelerden birinde ağzına takdır bence demişlerdi kulağına takacağına:)))İnşaAllah canlarım yaaa. Onu umut ederek çalışıyorum. Yürümeye başladım. Her akşam yürüyeceğim. O dediklerini bende yaptım, burnumu sokmadığım delik kalmadı bu zayıflamalarda.
Güldürdün beni valla.bende ne paralar harcadım bu yolda:))) en son evin bi odasını spor salonu gibi yaptım ama duruduğu yerde işe yaramıyor yapmayınca:)))akapunktur iğneleri taktırdığımda... arkadaşlar bana iğnelerden birinde ağzına takdır bence demişlerdi kulağına takacağına:)))
Merhaba,
Buradan hepimiz yardımcı olmaya çalışırız ama bence mutlaka kitabı almalısın. Çünkü içinde öyle güzel ipuçları var ki ekstra kullanabileceğin ve motivasyonu inanılmaz ateşleyen bir kitap. Mesela soğuk su içmeyi öneriyor Dr.Dukan. Çünkü vücudumuz en çok kaloriyi vücut sıcaklığını belli bir seviyede tutmak için harcıyormuş. Suyu soğuk içersen ya da duşta biraz serin su altında durusan daha çok kalori harcarsın diyor.
Bana kalırsa bu bir başucu kitabı ve bu diyeti yapacak her bireyin önce kitabı okuyup tam anlamıyla anladıktan sonra başlaması kendi vücudu ve ruh sağlığı için en iyi yol.
Kolaylıklar dilerim.
Teşekkür ederim arkadaşım.Kitabı mutlaka alıcam ama çalışıyorum işe gidip gelirkende hiç kitapçı yok artık bu hafta sonu alırım inşallah.Yinede ön bilgi olması için sorduklarımı cevaplarmısın.Ona göre karar vericem hangi diyete başlayacağıma.
1,5 ay önce isveç diyeti yaptım sanki bu daha kolay bir diyet gibi geldi.İsveçle 6-7 kilo verdim.Daha 15 kilo vermek istiyorum.
Bu arada aranızda en kilosu fazla olan benim
1+1 demek: 1 gün ataktaki gibi saf protein,1 gün sebzeleride eklemek demek.ama serbest olanları.ve protein miktarı fazla olacak.
5+5 demek: 5 gün saf pro+5 gün sebze ve protein
-şekersiz çay bitki çayı kahve serbest
-istediğin kadar tüketebiliyosun canım evet ama süt ürünlerinin aşırı tüketilmesi kilo vermeyi yavaşlatıyor muş deneyen arkadaşlar yazmıştı daha önceleri.. tavuk tükettiğin günlerin ertesi günü kiloda eksiler daha fazla oluyor bu onaylanmış bi gerçek:)))
-peynir lıght olanı yada köy peyniri serbest yani yağlı peynirler serbest değil(tulum ,ezine, kaşar yasak mesela)sütaşın lıght peynirini alıyodum önceleri kiraç gibi zor tükettim ama köy peyniri daha lezzetli hatta kızaranları var onun kızarmış peynir sadec yada yumurtalı güsel oluyor tavsiye ederim...
Teşekkür ederim carmen.Sen kaç kilo verdin şimdiye kadar
Zayıflık en çok sana yakışacak o zaman canım benim
Olsun canım yinede takma kafana.1 kilo bile eksik çıkmak tartıda çok mutlu edici.
selamlarr herkese bana iş yerine götürebileceğğimiz ve rahat tüketeceğimiz yiyeceklerden örneklerr verebilirmisiniz?? tavuk soğuk çok kötü yiyemiorum neskafe ayran süt içiorumm işyerinde ama eve döndüğümde çokk aç oluorumm bozucam die korkuorumm. :18: çalışanlar neler yapıo acabaa..
Ahh ahh o günlerin hayalini kuruyorum canım yaa.
Saat yaklaştı tavuğumu yemeye az kaldı :))
Diyet yoğurt bulamayacağım. Normal yesem zararı olurmu acaba
Az önce öğle yemeği olarak lorlu yumurta yanında da yulaf kepekli krep yedim ve ice tea içtim. İnanılmaz doymuş hissediyorum.
Kız ıce tea ile ne işin var senin şekerli değilmiydi oooo.
Yoğurduda nasıl yapsam ya vicdanım elvermiyor pek ama mecburen yicem.
Sevgili Kazen;
Görüyorsun ki şu bir kaç saat içinde biz problemi çözmeye çalışırken bir kaç yeni arkadaş aramıza katıldı ve diyeti çok ufak bi google araştırması ile edinebilecekleri bilgileri bize soruyolar şu anda.. iki sayfa geriden gelseler bu konuyla ilgili bi problem çözmeye çalıştığımızı, sadece bir sayfa geriye gitseler az önce ilk yeni gelen arkadaşın sormuş olduğu benzer bi soruya cevap verildiğini görecekler..çok değil sadece 1 sayfa,buranın olayını anlamak için 2350 sayfa okunmasını beklemiyorum sadece son 1-2 sayfa ya bu çok zor olmamalı bence..bilmem durumun neden kaynaklandığını anlatabiliyo muyum?
not: yeni gelen arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın şu an konu içi çözmeye çalıştığımız bi problem var ve sizin üzerinizden örnekleme yaptım aslında bugün bu saatte gelişiniz çok hoş oldu durumun izahı için..hepiniz hoşgeldiniz,sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?