diette 35.günüm ve nerdeyse 3 gündür gr oynamadım.
moralim bozulyor.
hoşgedin bende yeni katıldım ama diyeti 3.5 aydır yapıyorum toplamda 21 kg verdim son iki kilom kaldı sakın pes etme başlamak başarmanın yarısıdır.başarılar dilerim
Atak yapsan iki gun??? 35 ısen seyirdesin demektir?
regl durumu nedir?
dukan demişki süt ürünlerini kısa sure kesmek işe yarar..denemeye değer derim ben
az önce siteler arasında dolaşırken dukanın sitesinde yayınlanan, zayıflayan bazı insanların fotoğraflarına rastladım ve büyülendim
daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama o kadar hoşuma gitti ki ben de sizinle paylaşmak istedim..
Eki Görüntüle 262006 Eki Görüntüle 262009 Eki Görüntüle 262008 Eki Görüntüle 262003 Eki Görüntüle 262002 Eki Görüntüle 262001 Eki Görüntüle 262000 Eki Görüntüle 261999 Eki Görüntüle 262004 Eki Görüntüle 262005 Eki Görüntüle 262010
mükemmel bişey bunlar
sanki beden degiştirmiş gibi.yeni bir beden ah ahhhh
yulaf kepeği bulduuuum.bu kadar çabuk bulacağımı düşünmemiştim, adanada arayan varsa yardım edebilirim. yarın diyete başlıyoruuuum. hayırlısı bakalım :)
Arkadaşlar acayp mıoralim bozuk.Çünkü az önce bakıcımız arada ve işi bırakacağını söyledi.Çok yoruluyormuş,sabah erken kalkması zormuş,falan filan.!5 aylık ve kreşe giden 4,5 yaşında 2 oğlum var.Kayınvalidem eltimin kızına bakıyor.Annemde uzak otuuyor.Bakalım eşim gelsinde napacağımıza karar verelim.
Bu sıkıntıların içinde bide berbat gribim.Ufak oğlumda grip oldu
Ama diyete azimle devam ediyorumYalnız spor alonuna gidiyordum,sanırım artık gidemem.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık
benimde öyle olmuştu 2 hafta takılmıştı ilk ayın sonunda ama sonra birden 2-3kg birden gitti...moralini bozma canım herkes yaşadı yeni başlayanlarda yaşacak bu durumları...diette 35.günüm ve nerdeyse 3 gündür gr oynamadım.
moralim bozulyor.
kızlar bu splendanın toz olanını nerde bulabilirim?
eczanelerde var mı acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?