arkadaşlar sosis, sucuk yasak mıydı??
46.GÜNÜM VE 10.600 gitmiş durumda.şu an 63200 kilodayım.inşallah en kısa zamanda 60 ı görürüm.
46.GÜNÜM VE 10.600 gitmiş durumda.şu an 63200 kilodayım.inşallah en kısa zamanda 60 ı görürüm.
Ya kızlar bende aslında tam halsizlikte diyemem ama özellikle bacaklarımda bir güçsüzlük var. Acaba diyetimizle ilgili mi bu sizce. Bir de ben biraz az besleniyor olabilir miyim? Mesela protein gününde sabah krep, yağsız peynir yiyorum 1 bardak ligh süt içiyorum. Arada biraz light yoğurt her öğle fırında tavuk arada yine yoğurt ya da peynir akşamda fırında 1/2 balık. Eğer sebze günüyse yanına domates, salatalık, patlıcan, kabak fırında ya da çiğ yiyorum. Ama hiç açlıkta hissetmiyorum.
Tebrikler harika bir sonuç.
harikasın valla darısı başımıza
masallah ya süper kilo vermissin!! rüya gibi hayali bile cok hos...darisi bizlerin basina insallah!
tebrik ederim benim ilk günüm ama iyi gidiyo .darısı benim başıma...
günaydinnnn, hayirli sabahlar arkadaslar...
biraz önce tartildim69,6kilo ciktim cok mutluyu! darisi sizlerinsw basina insallah!!!. bugün ps günüm yasasiiinnnnn! kendime sasiyorum, pazartesi 2 hafta olcak diyete baslayali ve ben ilk defa bi diyete bu kadar sadik kalabildim, masallah nazar degmeyeyim kendime hic aclik hissetmedigim icin herhalde.. bide spor yapabilsem daha cabuk gidecektir kilolarim bogazimda felaket bi yanma va 2 gündür, kulaklarimda agriyor.. galiba girip kapima dayancak:18:
günaydinnnn, hayirli sabahlar arkadaslar...
biraz önce tartildim69,6kilo ciktim cok mutluyu! darisi sizlerinsw basina insallah!!!. bugün ps günüm yasasiiinnnnn! kendime sasiyorum, pazartesi 2 hafta olcak diyete baslayali ve ben ilk defa bi diyete bu kadar sadik kalabildim, masallah nazar degmeyeyim kendime hic aclik hissetmedigim icin herhalde.. bide spor yapabilsem daha cabuk gidecektir kilolarim bogazimda felaket bi yanma va 2 gündür, kulaklarimda agriyor.. galiba girip kapima dayancak:18:
kızlaaaarrr bir yalancı mantı yaptım hmmmmmmmmmmmsüper olduuuu (şekil olarak pek mantıyla alakası yok ama ben mantı yemiş gibi oldum )
Eki Görüntüle 265977 Eki Görüntüle 265978
yapılışı da çok basit;
1 yumurta + 1 yumurta akı
yarım çay bardağı yağsız süt
2 kaşık yk ile 2 adet krep yaptım
arasına,
gözkararı yağsız dana kıymayı 1 soğan rendesi ile kavurup yaydım.
üzerine sarımsaklı yoğurt ve 1 domates rendesiyle biraz pulbiberi tavada çevirip döktüm.
inanılmaz olduuuu
kızlar bugün çok fena oldumm
nefsimle müthiş bir savaş içindeydim, en sonunda light puding yaptım..
daha soğumadığı için yiyemiyorum ama tencere dibinde kalan 2 kaşıklık puding bile 9 gündür tatlı girmeyen midemi şoka uğrattı
gerisini yemesem de olur
kızlar bugün çok fena oldumm
nefsimle müthiş bir savaş içindeydim, en sonunda light puding yaptım..
daha soğumadığı için yiyemiyorum ama tencere dibinde kalan 2 kaşıklık puding bile 9 gündür tatlı girmeyen midemi şoka uğrattı
gerisini yemesem de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?