Öğlen getirdiğim tavuğumu yiyemedim nedense midem çok bulandı ve canım istemedi. Az bişey yedim bıraktım. Şimdide acayip başım ağrıyor.
canım mide bulantısı bende 2 gündür var dün akşamdan beri hiçbişi yemek istemiyordum akşam yaptığımı yiyemedim döktüm bana ağır geldi sanırım bu diyet bırakmaya karar verdim ama dikkat edicem yediklerime bundan sonrada
Kızlar bende mide bulantısı hiç olmuyor ama başağrısı neredeyse günlük hayatımın bir parçası oldu. Aslında tam ağrıda değil arada zonklamalar şeklinde geliyor. Bilmiyorum ne yapsak ki? Ama ben diyeti sürdürmeyi düşünüyorum. Belki bir yerlerde yablış yapıyoruzdur az sıvı tüketmek ya da yetersiz beslenmek gibi.
canım mide bulantısı bende 2 gündür var dün akşamdan beri hiçbişi yemek istemiyordum akşam yaptığımı yiyemedim döktüm bana ağır geldi sanırım bu diyet bırakmaya karar verdim ama dikkat edicem yediklerime bundan sonrada
Kızlar bende mide bulantısı hiç olmuyor ama başağrısı neredeyse günlük hayatımın bir parçası oldu. Aslında tam ağrıda değil arada zonklamalar şeklinde geliyor. Bilmiyorum ne yapsak ki? Ama ben diyeti sürdürmeyi düşünüyorum. Belki bir yerlerde yablış yapıyoruzdur az sıvı tüketmek ya da yetersiz beslenmek gibi.
canım bende başağrısı hiç olmadı hatta öleki migrenim olduğu halde o bile olmadı ama mide bulantısı en başından beri vardı ve 2 gündür dayanılmaz hal aldı başağrısı olsa sade dayanırdım ama gün boyu kusacakmışım gibi olmak kötü bişi ve artık yemekte yiyemiyordum benim bu sorunun yulaf kepeğinden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü ilk onda başladı bu mide sorunu sıvıyı yeteri kadar tüketiyorum günde 2-2.5 lt yi buluyodu belki daha fazla
Gülüm kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap. Hasta olmayasın sonra. Çokda kasma, dikkat et karbonhidrat alımını kıs gerisi gelir inşaAllah
Olabilir ama yapcak bişey yok maalesef ne yapalım. Öylede başımız ağrıyor böylede. Dayanabildiğimiz kadar devam, baktık çok sıkıntı oldu sağlığımız tehlike altında o zaman bırakırız.
Belki yulaf keğei sana alerji yapmıştır, onu bırakıp yapmayı denesen.
bende mi terslik var yoksa ben henüz yulaf kepeğine ulaşamadığım içinmi bende sizdeki belirtiler olmuyor???
anlayamadım gitti
mide bulantısı, halsizlik, baş ağrısı.. hiçbiri olmadı,
tabi mide yanmasını saymazsam onu unutmuştum bak, renne içiyorum onada, hoş azaldı oda olmuyor sayılır
bencede eğer kendinizi çok kötü hisssediyorsanız bırakın, sağlık herşeyden önemli
ama yulaf kepeksizde 1 gün deneyin... belkide bende ondan bişey olmuyor, bugün ataktaki 8. günüm bu arada
Ben bu yulaf kepeğinin kokusuna alışamadım bi türlü, midemi bulandırıyor. Aroma denedim, nane falan ilave ettim ama olmadıFarklı karışımlar deneyen, kokusunu bastıran varsa beri gelsin...
bende mi terslik var yoksa ben henüz yulaf kepeğine ulaşamadığım içinmi bende sizdeki belirtiler olmuyor???
anlayamadım gitti
mide bulantısı, halsizlik, baş ağrısı.. hiçbiri olmadı,
tabi mide yanmasını saymazsam onu unutmuştum bak, renne içiyorum onada, hoş azaldı oda olmuyor sayılır
bencede eğer kendinizi çok kötü hisssediyorsanız bırakın, sağlık herşeyden önemli
ama yulaf kepeksizde 1 gün deneyin... belkide bende ondan bişey olmuyor, bugün ataktaki 8. günüm bu arada
Merhaba,
Aramıza hoşgeldin, bebeğin için çok üzüldüm. Umarım istediğin kiloya indikten sonra sağlıklı bir hamilelik sürecinden sonra bebeğini kucağına alırsın. Ben de krepi çok iştah açıcı buldum ama henüz yapamadım. Kızlar yardımcı olacaktır.
Günaydın kızlar,
peppe, sera81 hoşgeldiniz, hayırlısı olur inşaAllah.
Bende hiç verememişim takılı kaldım 90 da. Bütün problem wc de. Ya bir tek bendemi bu sorun yaaaaaaBu arada seramik tavayı buldum. Ne kolaylıkmış o yahu, ne yağ koymak istiyor ne bişey yakmıyorda. Ocağımın orta bölmesine koyuyorum orada ikili yanıyor ocak en kısıkta pişiriyorum. Süper oluyor hakikatende.
anca yazabildim kusura bakma
yağsız kıyma ile tuz ve karabiberi karıştırıyorsun ve nohut büyüklüğünde köfteler yuvarlıyorsun
aslında bu köflereri dağılmaması ve yapışmaması için una bulayıp azcık kızartmak lazım ama bizim o şansımız olmadığı için ben tostun tepsi konumunda azcık pişirdim
yalnız dikkat et çok pişmesinler yoksa çorbanın içinde çok sert olurlar
sonra bu köfleri su ile 10 dakika kadar kaynattım
1 su bardağı diyet yoğurt ile 1 yumurta sarısını çırptım
çorbanın suyundan azcık yoğurta ekledim, ılıyan yoğurtu kaynayan köftelere yavaş yavaş ekledim
ve karıştırarak kaynamasını sağladım,5 dakikada böyle kaynadı, tuzunu ekledim
yerkende üzerine azcık nane attım, çok lezzetli oldu
(aslında orjinal tarifte 1 su bardağı haşlanmış nohut katılıyor ama malum oda yasak...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?