Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Geçen sene bu diyeti yapıp 8 kilo veren bir kişi olarak, bu seneki hedefimin -5 kilo olarak belirledim:) Meyvelerin piyasadan çekilmesini bekliyorum dersem gülermisiniz bana Bu diyet kesinlikle yaz diyeti degil arkadaşlar, ortada güzelim sulu sulu şeftaliler, çilekler, kayısılar, kirazlar, karpuzlar kavunlar varken sen gel de yeme onları.
Simdi malta erikleride çekilsin piyasadan başlayacagım hemen diyete 1-1 şeklinde ilerleyecegim , bir ay kadar yapmayı planlıyorum. 5-5 teki kadar gerilim yaşamam en azından diyorum. Daha önce yaptıgım için sonuncu artık hemen görüpte kendini bana kanıtlaması da gerekmediğinden diyetimin
Bir de güzellik merkezlerini bir turlayacagım 2 gün içinde, diyet esnasındada kavitasyona gitmeyi düşünüyorum, bol su ve karbonhidratsız diyet yaparken, kavitasyonunda tam zamanı bence

harika bir sonuç. böyle başarı öykülerini okumak gerçekten motive edici. dukan'ın yazdığına göre tüm evreleri tamamladığımızda yapmamız gereken tam da bu. zaten bünye alışıyor normal ölçülerde yemeye. ayrıca protein perşembeleri beynin ve vücudun dukan kurallarını hatırlamasını, ölçülü davranmaya devam etmesini sağlıyor. umarım hepimiz bu aşamaya geliriz..
bikini değil de utanıp sıkılmadan normal mayomu giyip havuza gidebilsem keşke...

merhaba denvır. kaçamaklara rağmen kilonu koruyabilmen çok güzel.
su çok önemli. vücutta yakılan yağları nasıl atacağız su içmezsek? bu kadar protein yüklenmesi üzerine su içmezsek böbreklerimizi çok yorarız. ben de normalde çok su içemezdim. ama dukan'dan sonra suyla dost olmayı başardım sonunda. bir de çay ve kahveyi minimuma indirdim, bunun da etkisi var. çay-kahve içince suyu aramıyorum hiç. çantamda küçük su şişelerinden taşıyor, azar azar içiyorum gün boyu. evdeyken de 1 litrelik su şişem yanımda duruyor. iki şişeyi bitirmeye çalışıyorum. içtikçe içesi geliyor insanın.

Bende sana katılıyorum, bulantı baş ağrısı halsizlik yok ilk iki gün baş ağrım olmuştu. iyi hissediyorum bu gün derste hiç oturmadım kendimi tüy gibi hafif hissettim bol suya bağlıyorum bunu sadece kabızlık vardı onuda form çayları ile çözdüm şimdilik ve ben 14 günü tamamladım tam 6 kilo verdim.

çok çok haklısınız vallahi bir yaz gelip geçti ben üzüm yemedim.en sevdiğim meyve.

ben 2 hafta önce düşük yaptım. fazla kilolarımdan kurtulayım öyle hamile kalayım demiştim dukan diyeti yaparken sürpriz bir biçimde hamile kalmıştım. doktorum hamilelikte tansiyon ve şekerle uğraşmamak için mutlaka kilo vermemi istedi. en azından 10-12 kilo vermelisin dedi ki benim nerden bakarsak bakalım en azından 20 kilo fazlalığım var.. şu anda 4 kilodan kurtulmuş durumdayım. kaldı 16 kilo :78: vereceğimiz her kilo bize de bebeğe de kar aslında.

haklısın ama ne yazıkki ben normalde de su içmeyi sevmezdim ama zorluyorum tabii kendimi.

yaa canim nasil yapiyorsun bu pudingi? isteriz isteriz isterizz

slm;
Üzgünüm ama bitti bile
Yapılışı çok basit,paketin üzerinde tarif ediliyor.Ona göre yaptım.Ama aynı normal puding gibi .Ben bayıldım walla.Allahtan bir kutuda 2 paket var.Yani yarın tekrar yapabilirim
Senin yerinede yerim artık

canım çok üzüldüm.ama herşeyde vardır bi hayır sakın unutma inşallah şu kilolarımız giderde dediğin gibi daha sağlıklı bi anne adayı oluruz.etrafımda görüyorum kucaklarında küçücük bebekler incecikler çok özeniyorum vallahi.gerçi buna en büyük örnek kardeşim 1 yaşında oğlu var 49 kilo çıldırmamak elde değil

AH AHHHH o kabızlığı hiç sorma, çok aşırı derece bende, arkadaşın birisi şalgam suyunu tavsiyee etmiş, onu içtim akşam
bakalım sabaha bi değişiklik olacak mı? yoksa sinameki kaynatma niyetindeyimmm

yaa puding yemek serbest mi ve sp mi p de mi?? ben kakaolu light puding aldım ama yapmadım daha kaçamak yapıyormuşum gibi geliyor..

şalgamı seviyosan iç canım ben hiç sevmem bende akşam biraz sinameki kaynattım o biraz daha iyi geldi biraz çıktım tuvalete sende dene bence..

sağol tatlım, evet ben de herşeyde hayır vardır diyorum.. benim de arkadaşlarım var aynı şekilde. hele bir tanesi 2 çocuktan sonra hala 34 beden. ama hiç bir zaman bırakmadı sporunu..
sağlıklı olalım da varsın öyle ipince görünmeyelim. zaten her vücut yapısı kaldırmıyor o zayıflığı. herkesin kendine has ideal bir kilosu var. kendimizi hem fiziksel hem de psikolojik olarak rahat hissettiğimiz kilo ideal olan.

şalgamı seviyosan iç canım ben hiç sevmem bende akşam biraz sinameki kaynattım o biraz daha iyi geldi biraz çıktım tuvalete sende dene bence..

bana da b.mde satılan g...w..d form çayı yarıyor. fazla sık olmamasına dikkat ederek kullanıyorum. vücudun bu tip uyaranlara da alışmaması lazım.

haklısın ama ne yazıkki ben normalde de su içmeyi sevmezdim ama zorluyorum tabii kendimi.

su konusunda ısrarcı olmaya devam edeceğim ben de çok zorlayarak alıştırdım kendimi.
1 litre suya birkaç damla limon sıkabilirsin mesela. bir de yazboyu yapmaya çalıştığım bir şey: yine bir litre suya birkaç nane yaprağı katıyordum. hatta abartıp 3-5 maydanoz yaprağı kattığım bile oldu. her seferinde rahatsız etmeyen farklı aromalı bir su elde edip soğuk içecek niyetine tükettim. yan sehpada su şişesi ve bardak olayı da ordan kaldı bende

yaa puding yemek serbest mi ve sp mi p de mi?? ben kakaolu light puding aldım ama yapmadım daha kaçamak yapıyormuşum gibi geliyor..
Ben protein gününde yedim.İçindeki tüm malzemeler light,sütümde yağsız süttü.Gönül rahatlığıyla yedim walla.
Yalnız ben bir itirafta bulunacağım.Dün diyeti bayağı bir bozdum.Dışarı çıktık,M.D.n.l.s'ta güzel bir menü yedim.Evdede eşim pazara gitmişti.incir,karpuz falan derken iyice abardım.sabah tartılmadım.Ama bugün sadece protein yedim.Yarında öyle yapacağım.Dün kendime ödül günü yaptım sayıyorum.Aynı motivasyonla devam edeceğim(ah şu meyveler beni mahvedecek yalnız)

E..e den almamaklar çok iyi etmişsin. Benim aldığım tava yapıştırmaya başladı geri götürdüm iki yıl garantisi var diye. 5 gün incelediler bir de yağ koyarak pişirmeyi deneyin dediler. Ben de dedim ki tavanız yağsız pişirebildiği için aldım yağlı pişirmek için evde tavalarım var! Daha önce nette okumuştum E..e ürünlerinin arkasında hiç durmuyor diye doğruymuş.

Günaydın canlarımmm

Dün iki tane laftasif içtim bu sabah etki gösterdi. Çok şükür sıkıntımı giderdi. İnanırmısınız göbeğimde gözle görülür fark oldu. Yeşil çay içicem bu gün bol bol.

Tartıda hiç farketmedi ama. Akşama daha net belli olur sanırım. Tartıyı bilmem ama giysilerimden inceldiğimi anlıyorum kızlar. Oda beni çok mutlu ediyor.

sizde ne var ne yok

Bende çok aradım canım K.r..a marka mağazadan aldım. Her boyu var çokda kaliteli buldum ve çok memnunum.

Merhaba,
Daha önce bu diyeti yaparken hiç baş ağrısı oldu mu? 8 gündür artık had safhada bende. Sabah ağrı ile uyanıyorum akşam ağrı ile yatıyorum.

Telli Turna tuvaletle tekrar görüşmenize çok sevindim ! Bence yarın farkı görürsün. Ben de senin aldığın markayı deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…