Telli Turna tuvaletle tekrar görüşmenize çok sevindim ! Bence yarın farkı görürsün. Ben de senin aldığın markayı deneyeceğim.
Kızlar bu başağrısı sorununu nasıl çözeceğim hiç bir fikri olan var mı? Gittikçe daha şiddetleniyor saç diplerim bile acıyor artık. Gözlerimi açıp kapamak eziyet haline geldi.
Günaydın canlarım 19 gunün sonunda bu sabah 5 kilocugu postalamis olmamın sevincini ve hafifliğini sizlerle paylaşmak istedim kaldı 7 kilo
Günaydın canlarım 19 gunün sonunda bu sabah 5 kilocugu postalamis olmamın sevincini ve hafifliğini sizlerle paylaşmak istedim kaldı 7 kilo
harikasın tebrik ederim:))
arkadaşlar acaba idealimiize ulaştığımızda, içine giremediğimiz kıyafetlerimizle fotoğraf çekip yollasak mı???
günaydınnnnnn
dün akşam koca bir bardak şalgam suyu içtim kabızlık için
ve malesef işe yaramadı, ama çok tuzlu olduğu için sanırım su tutttu, diyete başlayalı ilk defa tartıda -- rakam görmedim hoş değişmede olmadı, bakalım yeni bir şey denemem lazım
kilo verenleri tebrik ederimmmm
Kızlar bende kitabı geçen haftalarda almışrtım ha başladım ha başlicam ,dur yulaf kepeği alimda başlayayım derken bugün başladım,ama kepek filan almadım daha,sabak 2 haşlanmış yumurta yedim içim bayıldı resmen,neyse bugün acemilik diyelim,şimdi kiap evde kaldı ben ofisteyim ama atak evresinde yoğurt yeniliyormuydu?
yoğurt ve her çeşit süt ürününü istediğin kadar yiyebilirsin ama light olacaklar. fümeye gelince benim bildiğim jambona benzer bişeydir füme, kurutulmuş etten farklı yani. genel mantık yağ oranı düşük besinler tercih edilmesi, sosis salam sucuk vs yenmiyor mesela ama janbon ve fümelerde az yağlı olanları tüketebiliyosun. saat miktar vs konusunda kısıtlamıyor Dukan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?