teşekkür ederim hayatımbide bugun regl günümmüş düşünsene bi.çok iyi yani
o son halinin altında küçük pencereler varya .ordailk pencerede sonu png ile biten olacak onu ong ye kadar olan kısmını alıp yapıştıracaksın
yediklerin çok az sonra halsiz güçsüz kalırsın bol bol tıka basa ye ama ligt ve et ürünleri olsun.yumurta olsun
sende çok hoşsun hayatım .levrek dedigin zaten fırında güzel olur hehe.ben çipra ile levregi hep fırında yaparım .onlar için küçük bir fırında almıştım pratik.hemen atıyorum hooop yararım saate sofradalar
çok sağolasın canım ya, ben kendim kilo fazlam çok diye 10 gün atak yapıyım demiştim ama 7 gün çıktı,Yine Simla nın sitesinde bu konu hakkında da ayrıngtılı yardım var. Arama motoruna dukan diyeti tariflerim yaz geliyor. Orada site içinde bulabilirsin.
çok sağolasın canım ya, ben kendim kilo fazlam çok diye 10 gün atak yapıyım demiştim ama 7 gün çıktı,
yaşasınnnn yarın sebze yiyebileceğimmmmmmmmmmm
birde 62 kilo çıkıyor bana, geçende yaş ve boya göre başka bir sitedede 62 kilo çıkmıştı, sanırım idealimide o olarak düzeltsem iyi olacak
tekrar teşekkür ederim
Ama tabi ki en güzel levrek ve çupra mangalda olur arkadaşlar. Şöyle mangalı yakacaksın üstüne levrek veya çupra yanına patlıcan, biber, mantar, soğan atacaksın oh oh yeme de yanında yat. Mangalda balığı tek geçerim.
Merhaba,
Daha önce bu diyeti yaparken hiç baş ağrısı oldu mu? 8 gündür artık had safhada bende. Sabah ağrı ile uyanıyorum akşam ağrı ile yatıyorum.
of of yemede yanında yat.tabi ben çok yogun çalıştıgımdan öyle mangal olayları yok bende.anca işte balıkçıya gidersek orda ızgara yeriz balıgı.
üf ya olsada şimdi yesek şöyle mangalda sebze ve balıklar dimi
Bi dönem oldu ama agrıdan çok halsizlik vardı. Ailem doktor oldugu için onların tavsiyesiyle multivitamin destegi almaya başldım, hemen etkisini göstermiyor ama 4-5 gün sonunda düzenli kullanımda vücud ayaga kalkıyor.
günaydın kızlar iyi kilo vermeler ya benim nerdeyse 1 ay olacak hala 2 kiloda kaldım inadını kıramadım galiba bu kilonun
İnan ki aklıma bir şey gelmiyor az yağlı peynir olabilir belki. Ama yeterince iyi olmaz. Şöyle bir 10 dakika ayıramaz mısın kendine. Ben haftalık alıyorum balıkları fileto temizletiyorum atıyorum buzluğa. Her gün işe giderken bir paketi dolabın rafına indiriyorum. Gelince ilk iş onları poşete koyup fırına atıyorum 200 derecede 30 dakika sonra hazır oluyor. Bence bu epey pratik aslında eşin annende yerse sende böyle bir şey yapabilirsin kendine ya da eşinde seninle yiyebilir. Başka bir şey gelmiyor aklıma diğer arkadaşların belki fikirleri vardır.
günaydın arkadaşlar. herkesin bahsettiği yorgunluk bende de başgösterdi. bugun 10. günüm çünkü. bir de bu yorgunluk hissi yetmez gibi dün işten eve yürüyerek dönmeye karar verdim. çünkü hiç yürüyüş yapma fırsatım olmuyor. ama yol o kadar uzunmuş ki tam 1 saat 10 dk yürüdümeve geldiğimde pestilim çıkmıştı. birde inanılmaz acıktım bu sefer. sonrasında yemek yapmakla geçti. meşhur diyet pudingden de yedim:))
bugun sp günüm, ama ne yiyeceğimi bilemez haldeyim. sanırım gene etli tavuklu yada baluıklı salata yiyeceğim. işyerinde olunca seçenekler kısıtlı. acaba çalışan arkadaşlar kendileri evde hazırlayıp bişeyle götürüyorlar mı ofise?? fikir veren olursa çoook sevinirim:))
Canım ben genelde tavuk getiriyorum. Çünkü ısıtma şansım yok ve soğuk yenebilecek en mantıklı yemek o geliyor bana. Protein günündeyse yoğurla birlikte yiyorum tavuğumu. Sebze+Protein gününde ise salatanın içine katıyorum. Bazen salata içine ton balığı koyuyorum yağsız olanından, bazen salata peynir yapıyorum. Bol yoğurtlu brokoli olabilir mesela. Yada peynirli krep yoğur vs. Seçenek çok yeterki iste canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?