kızlar benim bu diyeti yaparken en büyük artım eşiminde benimle bu diyeti uygulaması oldu ayrı ayrı yemek yapmak zorunda kalmıyorum birbirimize destek oluyoruz oda 15 günde 5 ,500 kilo falan verdi baya bi süzüldü adamcağızımçok farkediyo gerçekten.bu diyette destek çok önemli bence..
herkese merhaba bugün 20.günüm 5.5 kilo gitti....
selamlar herkese arkadaşlar :))
burayı hep takip ediyorum ama şimdiye kadar yazmamıştım şimdi yazayım dedim :) çok hızlısınız hızınıza yetişilmiyo valla yaa :)))
bende dukancıyımmmm
çok kolay bir diyet ya hemde hiç aç kalmıyosun
şimdi benim şöyle arkadaşlar;
8 temmuz 2011 (diyete başladığım gün) :70 kilo
göbek :103 tü.
14 temmuz 2011( seyir evresine geçtiğim gün ) : 67,5 kilo
göbek 99
seyir evremde toplam 84 gün oldu bugün sabah tartıldığımda 56,9 u gördüm arkadaşlar
göbek 87 ( şuanki)
bide ben 2 gün sırf protein 5 gün sebze-proteyin yapıyorum aslında kitapta 2 gün sırf protein diğer 5 gün diyet yapmadan az yiyerek yapın diyo ama yinede ben belli başlı kuralları aşmadan yapıyorum.ekmek yemiyorum,makarna pilav gibi şeyler yemiyorum yine bol bol su içiyorum.
tek eksiyim şu yulaf kepeğini yemiyorum ben yaa tadı hiç hoşuma gitmiyo bi sorun olurmu acaba bilemiyorum tabiii..
hedef kilom 55 az kaldı bakalım ..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum vede dukan amcamı seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah dr.dukandan razı olsun..bu güne de 500.gr gitti ne zamandır 65 i görmüordum
Ama tabi ki en güzel levrek ve çupra mangalda olur arkadaşlar. Şöyle mangalı yakacaksın üstüne levrek veya çupra yanına patlıcan, biber, mantar, soğan atacaksın oh oh yeme de yanında yat. Mangalda balığı tek geçerim.
Tebrikler arkadaşım ben yine 11 gündür takıldım hayırlısı bakalım
Valla acaip moral oldu bu. Öncelikle azminden dolayı tebrik ediyorum. Neler yiyip içiyorsun sporla aran nasıl bizimle paylaşır mısın?
Oy oyy ...Ama ben açım hala anlatmayın böylee. Bugün yoğurtlu yulaf kepekli çorba getirmiştim kendime ama soğuk ve kaygan kaygan geldi yiyemedim.Mecburen ızgara köfte sipariş ettim .O da gele gele çiğ geldi.Dışını kemirdim biraz. Artık tatlandırıcılı bi kahve içeceğim sanki tokmuşum gibi...
tekrar atak yapmayı denedin mi ?
Hiç kıyamam, ama bak gör kahve çok doyurucu gelecek:)
activia yiyenler, hergün 1 tane yendiğinde 2 hafta sonra etkisini göstereceği yazıyor.. demekki pat diye olmuyor. bende sandım ki yedikten birkaç saat sonra etki edecek..
arkadaşlar kendinize tatlandırıcı sınırı koydunuzmu.günde kaç tane mesela..ben 1 çay bardağına yarım atıyorum yetiyor fazla şkerli sevmem zaten.ama günde kaç tane kullanabilriz bi fikriniz varmı?
cnm ilk 7 gün sırf protein yiyodum zaten süt,et,yoğurt bunları yumurta felan ...
seyir döneminde 5 gün sebze protein mesela sabah 1 yumurta tavada yağsız yapıyorum yanında peynir birazda domates yiyorum.
arada yoğurt yemeye gayret ediyorum ama düzenli yiyemiyorum tabi.
öğlenleri iş yerinde olduğum için dışarda yiyorum mesela tavuk şiş , köfte mümkün olduğunca sebze kabak,brokoli yanmına salata olarak çoban salatası alıyorum yağsız ama yoğurt alıyorum yine öyle işte..
akşamları 7 de felan evde oluyorum o zamanda evde sebze yemeği olunca ondan yiyorum olmayıncada akıtma yapıyorum yulaf kepeğiyle yada patlıcan alıp ocağın üstünde közlüyorum hiç bişey yapamasamda yanındada yoğurt yada salata yapıyorum .
protein günlerindede yine sabahları 1 tane yumurta yanına peyrnir
öğlenleri tavuk şiş yada köfte ( yanında hiç bişey yemiyorum bazen maydonoz o kadar)
akşamlarıda tavuk alıyorum haşlıyorum genelde ( sadece göğüs kısmını ) üzerine bol pul biber ve kuru nane döküp yiyorum.
bunların dışına çıkmamaya gayret ediyorum genelde böyle besleniyorum.
spor hiç yapamıyorum yaaa sadece 2-3 gündür mekik çekiyorum göbeğim için o kadar.
arada bir kaçamak yapıyorum kaçamaklarımda çiğ köfte ( yediğim zaman 6 tane felan yiyorum lavaşsız o da) sonra dondurma şu maraş kaplar varya onlardan yiyorum
bu kadar. zero içiyorum kola olarak çay çok içerim kahve içiyorum vede bol bol acı yemeğe çalışıyorum ki metebolizmam hızlı çalışsın diye ....
bu kadar yapıyorum yeme düzenim buı şuan :))
canim bir fikrim yok ama ne kadar az kullansan kar diye biliyorum, ben maalesef utanarak yaziyorum ama günde en az 15 tane kullaniyorum, çayi çok içiyorum ve her kupaya 2.5 tane atiyorum, sonra aklima geldikce ve zamanim oldukca kahve içiyorum onada o kadar katinca çok oluyor, aslinda çok zararli oldugunu biliyorum ama çok tatli olunca seviyorum her$eyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?