vallhi canım ya kaç gündür delirdim resmen sinir oldum ama semacım sağolsun söyledi nereyi kaydetmem gerektiğinide nihayet yapabildim ama değiştirmeyi nasıl yapıyoruz onuda bilmiyorum
diyet bozulduğunda çok az su tüketmen gerekiyormuş; tuzda zaten kısıtlama var biliyorsundur. Bugün kalori sayımı yaparak yemeliymişsin. Kitapta aynen böyle yazıyor.
tabiki de spell sakın umutsuzluğa kapılma, hiçbişey olmamış gibi düşün.. her bozduğumuzda vazgeçemeyiz bu işten. arada bu tarz ufak tefek şeyler olabilir..ama bence bir de yürüyebilirsen yürü ki ekstra kalori de yakarsın..
merhabalar bende bugün başladım dukana!! eşim de yarın başlıyacak umarım:) hadi bakalım diyoruz!!
canım öncelikle hoş geldin aramıza en kısa zamanda idealine kavuşursun inşallah ama bi yönden sende benim gibi şanslısın eşininde seninle beraber bu diyeti uygulaması çok güzel göreceksin benim eşimde benimle beraber yapıyo ve 15 günde 6 kiloya yakın verdi beraber yapmak çok iyi oluyo aynı yemekleri yiyosun ayrı ayrı yemek yapmak zorunda değilsin buda kaçamak yapmanı engellio canım hadi bakalım inşallah iyi olur
o zaman ticer ı yanlış yapmışım demektir ....
merhabalar bende bugün başladım dukana!! eşim de yarın başlıyacak umarım:) hadi bakalım diyoruz!!
birde seyir dönemi kaç gün yapılıyor birde onu anlamdım kızlar
spell senin çizelgen doğrumu 15 kilomu verdin yoksa yanlışmı çizelgen
sibelcim hoşgeldin, seyir dönemi istediğin kiloya inene kadar sürecek, atak süren kaç gün çıktı? yaptınmı?birde seyir dönemi kaç gün yapılıyor birde onu anlamdım kızlar
Ben fırında tavuk yemeyi planladım ama artık kusacak kıvama geldiğimden 3-4 çatal sonrası yiyemedim. 100 gram kadar light yoğurt yedim. Ama üstüne içtiğim sade Türk Kahvesi mükemmeldi. Şimdi de bir büyük kupa yeşil çay içiyorum. Biliyorum bir şeyler yemeliyim ama gerçekten artık böööö geldiğinden zorlamayacağım.
tavuktan çok çabuk tiksinirim ben. bu diyette de başım dertte. tavuk görecek gözüm yok hiç.
bugün protein günümdü. sabah light süt ile kahve, yanında dün akşam denediğim yulaflı (börek diyeceğim aslında) ekmekten minik iki dilim (yaklaşık 1 kaşık yulafa denk gelir) biraz light beyaz peynir yedim. öğlen hem canım bir şey istemedi hem de vakit yoktu; bir ayranla geçiştirdim. akşam hamsi buğulamam vardı bir tabak, ancak yarısına kadar gelebildim. bizim sokaktaki kediler çektiler ziyafeti.
yani bir süre ara verilecek yiyecekler listesine tavuğun yanına ikinci sırada balık da girdi. protein günlerini peynir-yoğurt-yumurta üçlüsüyle geçireceğim sanırım bir süre.
şu anlattığın multivitamini araştırıp almamın tam zamanı diye düşünüyorum..
bende karnıbahar haşlamıştım evde sözde yogurtla salata yapıp yiyecektim ama kabın kapagını açınca baya kötü koktu mutfakta.kimse igrenmesin karnıbahar kokusundan diye dışardan hazır köfte söledim yanına yogurt ligt tabiki birde köfteye tabagına koydukları közlenmiş biber marul sogan ve domates .şimdide çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?