hergün yenmesi gerekiyor evet. atakta günde 1,5 çorba kaşığı. seyirde günde 2 çorba kaşığı
hergün yenmesi gerekiyor evet. Atakta günde 1,5 çorba kaşığı. Seyirde günde 2 çorba kaşığı
canım çok sağol vanilya ve limon aroması koymasam olurmu
Sadece süt içtim bir bardak kadar daha da bişey getiremedim. Canımda istemiyor birazda yoğurt yerim sanırım.
Ben yine Dukan a uygun şekilde közlenmiş patlıcanın üzerine soğan sarımsak ve sebzelerle kavrulmuş kıyma onun üzerine de sarımsaklı yoğurt dökerek yedim. Çok lezzetliydi.
Ne yenirdi şimdi beeeee
Bende bu akşam köfte yapacağım birde haydari yaparım yanında.
Bu arada Kaymaçina diye bir tatlı var. Dukan tariflerinden almıştım akşam onu yaptım, bakalım nasıl oldu. İnşaAllah boşa çıkmaz zira 1 kilo süt 5 yumurta bir kaşıktan fazla tatlandırıcı harcadım
ben akşam ne yapacağımı bilmiyorum. keşke sevgilim bi güzellik yapsa da iş çıkışı beni alıp yemeğe götürse:) ama o zaman da yürüyüşümü yapamam ki, eve yürümezsem spor yapamıyorum...
neyse sanırım gidip kendime sebze çorbası ve köfte yapsam daha mantıklı olacak..
bu sefer de yarın akşam abimle eşi bizi yemeğe davet etti. ama neyse yabancı yer değil, ayarlarım yemeklerimi:)
Ben de bugün eşime dedim, evde hiç bir şey yok diye, çıkışta gider balık alırız dedi dışarıda yemek olayını pek sevmiyor bu eşler yaw
selam kızlar.ben de yeni duydum dukan ı biraz okudum nette falan anlamadım hiç kitabı alıcam ama bana göre değilse boşuna da almak istemiyorum.belli bi menü yok sanırım sabah şunlar şu kadar akşam şu die o yüzden kafam karıştı.bi de bazı yorumlara baktım nette çok zor hep evdekilere ayrı kendime ayrı pişirmek zorunda kalıyorum yağsız falan zor mu bu diyeti yapmak biraz bilgi verebilir misiniz ben de artık kurtulsam şu doğum kilolarından
kızlar benide alın aranıza bayramdan önce başlamıştım baya faydası oldu ama bayramda alt üst oldu herşey pazartesi başlıycam kitabımda var hafta sonu iyi bi okuyum bari.
selam kızlar.ben de yeni duydum dukan ı biraz okudum nette falan anlamadım hiç kitabı alıcam ama bana göre değilse boşuna da almak istemiyorum.belli bi menü yok sanırım sabah şunlar şu kadar akşam şu die o yüzden kafam karıştı.bi de bazı yorumlara baktım nette çok zor hep evdekilere ayrı kendime ayrı pişirmek zorunda kalıyorum yağsız falan zor mu bu diyeti yapmak biraz bilgi verebilir misiniz ben de artık kurtulsam şu doğum kilolarından
kızlar benide alın aranıza bayramdan önce başlamıştım baya faydası oldu ama bayramda alt üst oldu herşey pazartesi başlıycam kitabımda var hafta sonu iyi bi okuyum bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?