Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hergün yenmesi gerekiyor evet. Atakta günde 1,5 çorba kaşığı. Seyirde günde 2 çorba kaşığı

ay evet canım ya, bir yandan işyerinde olunca hızla okumaya çalışıyorum tabi, dikkat etmemişim. Buğday kepeğini kabızlık çekenler için 1 çorba kaşığı ekleyerek yenebilir yazıyordu kitapta ama her gün mü yoksa duruma göremi tam bilmiyorum. Ben kullanmadım hiç.

öğle yemeği menümde brokoli ve jambonlu krem peynirli krep var. 11 de actıvıa yemiştim ve keşke yemeğin yanında bir de diyet kolam olsaydı(

siz neler yiyorsunuz???

Sadece süt içtim bir bardak kadar daha da bişey getiremedim. Canımda istemiyor birazda yoğurt yerim sanırım.

Ben yine Dukan a uygun şekilde közlenmiş patlıcanın üzerine soğan sarımsak ve sebzelerle kavrulmuş kıyma onun üzerine de sarımsaklı yoğurt dökerek yedim. Çok lezzetliydi.

Ben yine Dukan a uygun şekilde közlenmiş patlıcanın üzerine soğan sarımsak ve sebzelerle kavrulmuş kıyma onun üzerine de sarımsaklı yoğurt dökerek yedim. Çok lezzetliydi.

Ne yenirdi şimdi beeeee

Bende bu akşam köfte yapacağım birde haydari yaparım yanında.

Bu arada Kaymaçina diye bir tatlı var. Dukan tariflerinden almıştım akşam onu yaptım, bakalım nasıl oldu. İnşaAllah boşa çıkmaz zira 1 kilo süt 5 yumurta bir kaşıktan fazla tatlandırıcı harcadım

ben akşam ne yapacağımı bilmiyorum. keşke sevgilim bi güzellik yapsa da iş çıkışı beni alıp yemeğe götürse:) ama o zaman da yürüyüşümü yapamam ki, eve yürümezsem spor yapamıyorum...

neyse sanırım gidip kendime sebze çorbası ve köfte yapsam daha mantıklı olacak..

bu sefer de yarın akşam abimle eşi bizi yemeğe davet etti. ama neyse yabancı yer değil, ayarlarım yemeklerimi:)

Çıkmaz çıkmaz, afiyet olsun arkadaşıma.

Ben de bugün eşime dedim, evde hiç bir şey yok diye, çıkışta gider balık alırız dedi dışarıda yemek olayını pek sevmiyor bu eşler yaw

selam kızlar.ben de yeni duydum dukan ı biraz okudum nette falan anlamadım hiç kitabı alıcam ama bana göre değilse boşuna da almak istemiyorum.belli bi menü yok sanırım sabah şunlar şu kadar akşam şu die o yüzden kafam karıştı.bi de bazı yorumlara baktım nette çok zor hep evdekilere ayrı kendime ayrı pişirmek zorunda kalıyorum yağsız falan zor mu bu diyeti yapmak biraz bilgi verebilir misiniz ben de artık kurtulsam şu doğum kilolarından

kızlar benide alın aranıza bayramdan önce başlamıştım baya faydası oldu ama bayramda alt üst oldu herşey pazartesi başlıycam kitabımda var hafta sonu iyi bi okuyum bari.

Ben de bugün eşime dedim, evde hiç bir şey yok diye, çıkışta gider balık alırız dedi dışarıda yemek olayını pek sevmiyor bu eşler yaw

sevgili olunca başka türlü birlikte yemek yiyemiyosun tabi, eli mahküm, dışarda yemek zorunda benimle:))

ama bende bu aralar kendi programımı aksatmamak adına ona zor ayak uyduruyorum. illa yürüyeceğim diye eve bile bıraktırmıyorum kendimi, umarım yakında ee yeter demez

evet belli bir menü yok canım.. atak evresi boyunca saf protein ürünleriyle (istediğin zaman istediğin miktarda tüketerek ) besleniyorsun.
seyir evresine geçince bunların yanına izinli sebzeler ekleniyor.
1 gün saf protein 1 gün sebze + protein ya da 5 gün saf protein, 5 gün protein + sebze şeklinde istediğin kiloya ulaşana kadar devam ediyorsun..
doğrusu yemek pişirme konusunda benim yediklerim kolay ve geçiştirici şeyler olduğu için eşime ayrı yemek yapıyorum ama bu beni zorlamıyor.

mutlaka kitabını okumalısın ama önce şu linki incele istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...an-diyeti.html (Yeni başlayanlar için Dukan Diyeti)

kızlar benide alın aranıza bayramdan önce başlamıştım baya faydası oldu ama bayramda alt üst oldu herşey pazartesi başlıycam kitabımda var hafta sonu iyi bi okuyum bari.

inşallah bu sefer bozmadan sonuna kadar götürürsün, ama kitabı iyice oku önce

belli bir menü yok. birkaç evresi var, atak seyir ve güçlendirme. atakta sırf düşük yağlı proteinleri yiyorsun. kuzu eti yok mesela salam sosis vs. yağlı et ürünleri de yok. süt yoğur peynir yağsız olacak, yumurta yiyebiyorsun. miktar kısıtlaması yok, ama başka hiçbişey yememek gerek. atak evresi bitince sebzeler de dahil oluyor. ama belli bir düzen içinde yiyorsun. ekmek ve türevi hiçbişey yok. sadece buğday kepeği ile bişeyler yapıp yiyebilirsin, oda günlük miktarı ölçülü. kitapta yiyebileceklerinin listesi vede dileyenler için örnek menüler var. ama kitabı okumadan tam bilinçli yapamazsın, almalısın.

benim fikrime gelince, belirlenmiş miktar ve menülerden daha kolay uygylanabiliyor. daha tok kalıyorsun ve er geç kesin sonuç alıyorsun. ama kurallara kesin uyman gerek. bir de bol su ve hergün yürüyüş gerekiyor..

sende buraya sık sık takıl, hem yeni fikirlerle karşılaşmak hem de motive olmak için çok işe yarıyor. ayrıca herkes birbirine destek olunca daha kolay yapılıyor bu diyet.

Akşama anneme gidiyorum, haber verdim, annem sordu:
- Ne pişireyim akşama? Sac böreği mi, karışık kızartma mı?
-Naptın anne ben diyetteyim ya
-E ne yiyeceksin?
-Sebze günüm bugün, sebze yerim.
-E tamam sana patatesli sac böreği yaparız o zaman.......
Ben Dukandan vazgectim "anne diyeti "yapacam bundan sonra

bilgiler için teşekkürler....ekmek ve türevi hiçbişey yok,meyve yok.pek bana göre değilyumurta asla yemem zaten.....bilmiyorum sanırım bunu yapamıcam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…