Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bak ben bir yerde sordum bu cevabı verdi ordaki arkadaş.ve onlar devamlı kullanıyorlar

hocanın cevabını ileteyım bu konuda:

'Omega-3 aşırı kilolularda yağların erimesinin nedenidir, kan şekerini düzenler, tansiyonu düzenler, alerjilere iyi gelir, unutkanlığı ve ALZHEİRMER2ı önler!!! İNSÜLİN DİRENCİNİ KIRAN önemli ana bir yağdır. Vitamin falan değildir.'

değişik markalarda kullanan arkadaslarımız var omega 3 u.

ben solgar omega-3 700 kullanıyorum.hoca bır cevabında tavsıye etmıs bunu

Evet canım bende ondan aldım yalnız 950 olanını yani 250 daha yüksek. Bakalım sonraki etkileri de yazarım yine.

Anlıyorum canım, benim iyiliğim için söylüyorsun..
Sağol

Ama ben bayrama kadar biraz ince olayım diyorum

Ondan sonrada devam edicem inş..

uzuuuun zamann sonra herkese merhaba özlemişimm sizii en son 5+5 yapmaya karar vermiştimm proteinin olduğu ilk 5 günde 1.4 kilo verdim s+p 5 gününde 1gr bile veremedimm. daha çabuk kilo kaybı olur diye denemiştim ama 5+5 deneyimim istediğim gibi olmadı ayrıca zor 1+1e geri dönüyorum anladım ben yavaş kilo veriyorum yavaşta olsa zaman zaman kilo vermem dursada devam ediyorumm ve edeceğimm.

bende 1+1 den dönüyorum 5+2 ye falan 1+1de veremedim kilo p gününde iniyorsun sp gününde alıyorsun aynısını .degişmiyor bişey kilo olarak yani.dedim hiç olmazsa 5p yapayım

bende 1+1 den dönüyorum 5+2 ye falan 1+1de veremedim kilo p gününde iniyorsun sp gününde alıyorsun aynısını .degişmiyor bişey kilo olarak yani.dedim hiç olmazsa 5p yapayım

bir dene bakalımm umarımm sende işe yarar ben çok yoruldum 5+5te kolay gelsn!!

canım gözün aydın çok sevindim kurtulduğuna aramıza hoş geldin

canım öncelikle hoş geldin aramıza inşallah en kısa zamanda kilolarını verirsinde hamile kalırsın.polikistikoverliyim demişsin bende polikistikoverliyim canım ve bebek için tedavi görüyorum pko luyken bebek sahibi olmak biraz uğraştırıyo biliyosun ama zor kilo verme konusuna katılmıyorum ben şu anda hormonlu ilaçlar kullandığım halde 18 günde 6 kiloya yakın verdim ki benim kilom senden az kilo fazla oldumu verilen kiloda fazla oluyo.umarım sende en kısa zamanda verirsin kilolarını ama hamile kalmada kilonun çok etkisi var benim geçen aya göre 6 kilo verdiğim için yumurtalıklarım daha iyi gelişmiş bu ay o yüzden kesin kararlı ol ve bi an önce ver canım kilolarını.sana şimdiden kolay gelsin....

bu arada aynı memleketliyiz sanırım karşıyakalı yazmışsın bende izmirliyim..

canım hoş geldin eşinle beraber yapmanız süper olmuş bende eşimle beraber yapıyorum ve çok destek oluyoruz birbirimize tabi burdaki arkadaşlarımın desteğinide es geçemem.hemen hemen aynı kilolardaymışız ben 72.300 le başladım 19 gün oldu şimdi 66.600 deyim inşallah sende aynı hızla verirsin kilolarını....

Herkese hoşgeldin demişsin , bana demedin bulut cum
Darıldım valla

Şaka yapıyorum şaka

Ya ne güzel 20 günde 6 kilo...
Bende bayrama kadar 70 olmak istiyorum inş.

Hiç kaçamakların oldu mu?

iyi geceler benden yarın itibari ile aranıza katılıyorum:) çok mutluyum dukanın amcanın sıtesınde testımı cozdum ben 70 ıstedım o bana 75 kıloyu uygun gordu:)
kıtab henuz okumadım ama yarın kıtabıda okumaya baslıcam

buarada yuaf kepegını mıgrosta buldum dogalsan dıye bır fırma getırmıs hatta reyonde yenı urun dıye satılıyor ve fiyatı 4.65-tl
marketetn lıht sut yogurt ve ayranlar alındı etler kofteler balık tavuk alındı ....

cok heycanlıyım ben 6 gunluk atak evrem basladı :)

tek su kılo cubugu kaldı yarında onla ugrasıcam :)

arkadaslar merhaba
bu diyeti yapan yada bilgisi olan arkadasslara özellikle sormak istiyorum.bu diyet acaba kasları eritirmi.yoksa yağları yakıp kasları koruyormu???benim kaslarımı koruyarak özellikle göbek ve midede yoğunlşan yağlarımdan acil kurtulmam gerekli.bu surecte de yuzumun gözümün çökmesini,ani kilo verip yağların yerinde durmasını istemiyorum..
birde dukan amcanın sitesinin linki nedir:))))

Günaydın kızlar...

Muhabbet almış yürümüş valla.

Bende güne -400 ile merhaba dedim Sarımsağa başladım hemen etkisini gösterdi. Wc durumunuda akşama düzeltti. Siz başladınız mı sakın ihmal etmeyin muhakkak günde 3 sarımsak yutun.

canım günde 2 diş yutsakta olur mu 10 günde 6 kilo versem bende çok iyi olur başlıycam sarımsağa

İstediğin kadar ye canım faydasını göreceksin. Bir tanesi bile faydalı

GÜNAYDINNNN

dün sabah 88.9 olan kilom bu sabah 89.3 çıktı... ben daha aşağı beklerken üzerine kilo almışım
of offffff, SP günüm olduğu için öyle oldu galiba, herkes aynı şeyi söylüyor çünkü...
ama bugün diyete başlayalı tam 2 hafta olacak ve ben 5 kilo vercem galiba diye nasılda umutluydum
neyse yarın sabahı baz alıyım kendime en iyisi

bende dün akşam yağsız etli bamya yemeği yaptım, üzerinede sinameki çayı içtim, bu sabaha etki etti çok şükür sarımsağı cumartesi içtim ama pazara unuttum, hemen yutuyum 1 tane

ooo, çok güzel vermişsin tebrik ederimm, sarımsağı nasılda unuttum ama, tamamen aklımdan çıkmış
sen aç karnama tok karnamı yiyorsun??????
ah ahhhh bende bu sabah -400 beklerken +400 le karşıladım günü

Telli Turnam günaydın,

Çok sevindim. Ben halâ başlayamadım. Bugün başlarım umarım.

Bu arada herkese iyi haftalar arkadaşlar

Neslihancım hiç canını sıkma, biliyorsun Dukan kitapta da yazmış ps günlerinin ardından tartıda yukarı çıkabilirsiniz diye (Sebzelerin su tutma özelliği) ayrıca 15 günde 4,50 kg.harika bir sonuç.

Neslihancım hiç canını sıkma, biliyorsun Dukan kitapta da yazmış ps günlerinin ardından tartıda yukarı çıkabilirsiniz diye (Sebzelerin su tutma özelliği) ayrıca 15 günde 4,50 kg.harika bir sonuç.

öncelikle herkese günaydın arkadaşlar... güzel, yağların bolca eridiği bir hafta diliyorum herkese:))

yalnız şu ps günlerine fena taktım ben. son 4 gündür tartıda ibre hep aynı. atakta giden 2 kgnin ardından 1 haftadır tık yok. bugun 2 hafta bitti. derken bu sabah bi debaktım regl olmuşum. her zaman saat gibiyimdir, bu sefer 1 gün erken geldi. herhalde bunun etkisiymiş diye düşünüyorum.. ama genede 1+1 yaparken sp de alıp p de vereceksek bu nasıl bir döngü olacak onu anlamıyorum. biyerden sonra acaba normale dönüp sadece verecek miyiz?? kitabıda arkadaşım aldı, bakamıyorum şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…