Canım ben So...r firmasının ürünlerini aldım. Omega 3 950 mcg. akşamları yatarken alıyorum 1 adet. Günde 0,5-3 mg.arası alınması önderiliyor. Ayrıca multivitamin aldım bir de coenzyme q 10 aldım vitamin ve q10 u sabahları alıyorum. Bir de ekstra c ve d vitamini aldım ama onları daha sonra kullanacağım (multivitamine ara verdiğimde) Valla 2 gündür alıyorum ama acaip dinçleştim hem de beslenmemi çok değiştirmedim biliyorsun. 2 gündür 45 er dakika yürüyüşlerimi yapıyorum hiç halsizlik hissetmiyorum baş ağrılarımda geçti.
bak ben bir yerde sordum bu cevabı verdi ordaki arkadaş.ve onlar devamlı kullanıyorlar
hocanın cevabını ileteyım bu konuda:
'Omega-3 aşırı kilolularda yağların erimesinin nedenidir, kan şekerini düzenler, tansiyonu düzenler, alerjilere iyi gelir, unutkanlığı ve ALZHEİRMER2ı önler!!! İNSÜLİN DİRENCİNİ KIRAN önemli ana bir yağdır. Vitamin falan değildir.'
değişik markalarda kullanan arkadaslarımız var omega 3 u.
ben solgar omega-3 700 kullanıyorum.hoca bır cevabında tavsıye etmıs bunu
hayırlısı olsun ozaman.oruç tutacaksan akşama insan sulu şeyler yemek ister .o yüzden sana karatayı önerdim hiç olmazsa onda sulu yemekler var yada paleo beslenme oda güzel.
bayramda başlayabilirsin bu diyete uzun vadede bizle olursun .ama yinede sen bilirsin biz herzaman destek oluruz burdaki arkadaşlarımıza.
uzuuuun zamann sonra herkese merhaba özlemişimm siziien son 5+5 yapmaya karar vermiştimm proteinin olduğu ilk 5 günde 1.4 kilo verdim s+p 5 gününde 1gr bile veremedimm. daha çabuk kilo kaybı olur diye denemiştim ama 5+5 deneyimim istediğim gibi olmadı ayrıca zor 1+1e geri dönüyorum anladım ben yavaş kilo veriyorum yavaşta olsa zaman zaman kilo vermem dursada devam ediyorumm ve edeceğimm.
bende 1+1 den dönüyorum 5+2 ye falan 1+1de veremedim kilo p gününde iniyorsun sp gününde alıyorsun aynısını .degişmiyor bişey kilo olarak yani.dedim hiç olmazsa 5p yapayım
Herkese iyi pazarlar 24 gunün sonunda 6 kiloyu vermiş ve 69 lari gormuş olmamın mutluluğunu sizlerle paylaşmak istedim
kızlar Allahıma şükürler olsun vajinismus sıkıntısından kurtuldum ve bende aranıza bugün katıldım. atak evremin ilk günündeyim saat 11 gibi kalktım ve yulaf kepekli krep yaptım yanınada light kola içtim inşallah kilolardanda kurtuluruzzzzz
ıyı pazarlar kızlar;
ayy benim durumum sanırım hepinizden zor
yaklaşık 3 ay önce kalp pili ameliyatı oldum ve 29yaşında kalp pilli birisiyim artık..
son yıllarda çok fazla kilo aldım ve artık anne olmak istiyorum..
dün jinekoloğum bu şekilde hamile kalamıyacağımı,eğer kalırsam ve 110-120lerde doğuma girersem kalbimin bu yükü kaldıramayacağını söyledi..
kısacası şuan 102kiloyum
ve doktorum 3 ay süre verdi en az 10kilo vermem için,ancak öyle hamileliğimi destekliyebilecekmişim ki şuan ki kilolarımda doğuma girebiliyim..
veeee doğuştan polikistik overliyim,bu şekilde normalden daha zor kilo vericeğimide ekledi,ayyy bide olmazsa olmaz troidim var
kısaca artık anne olmak istiyorum ve zayıflamak için 3 ayım var:44:
yarın itibariyle başlıyorum,tecrübelerinizle bana öneride bulunabileceğiz şeyler varmı
ıyı pazarlar kızlar;
ayy benim durumum sanırım hepinizden zor
yaklaşık 3 ay önce kalp pili ameliyatı oldum ve 29yaşında kalp pilli birisiyim artık..
son yıllarda çok fazla kilo aldım ve artık anne olmak istiyorum..
dün jinekoloğum bu şekilde hamile kalamıyacağımı,eğer kalırsam ve 110-120lerde doğuma girersem kalbimin bu yükü kaldıramayacağını söyledi..
kısacası şuan 102kiloyum
ve doktorum 3 ay süre verdi en az 10kilo vermem için,ancak öyle hamileliğimi destekliyebilecekmişim ki şuan ki kilolarımda doğuma girebiliyim..
veeee doğuştan polikistik overliyim,bu şekilde normalden daha zor kilo vericeğimide ekledi,ayyy bide olmazsa olmaz troidim var
kısaca artık anne olmak istiyorum ve zayıflamak için 3 ayım var:44:
yarın itibariyle başlıyorum,tecrübelerinizle bana öneride bulunabileceğiz şeyler varmı
merhaba kızlar. 20 günlük hastalıktan sonra bugun spora başladım ve bu diyeti duymuştum. araşştırıyım dedim. 74 kiloyum sanırım. 60 kiloya inmek istiyorum. bu yuzden 6-7 gün atak dönemi uygulamalıyım sanırım. yazdıklarınızı 4 saattir okuyorum. sizlerle birlikte ben de başarıcam umarım. eşimin de 5 kilo fazlası var. birlikte başlıyoruz yarın. yulaf kepeği bakıcam ama bulamıyorsunuz sanırım. ben de bulamam herhal. bulursam paylaşırım.
bu diyetten cok umutluyum. yarından itibaren ben de aranızdayım.
canım hoş geldin eşinle beraber yapmanız süper olmuş bende eşimle beraber yapıyorum ve çok destek oluyoruz birbirimize tabi burdaki arkadaşlarımın desteğinide es geçemem.hemen hemen aynı kilolardaymışız ben 72.300 le başladım 19 gün oldu şimdi 66.600 deyim inşallah sende aynı hızla verirsin kilolarını....
canım günde 2 diş yutsakta olur mu 10 günde 6 kilo versem bende çok iyi olur başlıycam sarımsağa
Günaydın kızlar...
Muhabbet almış yürümüş valla.
Bende güne -400 ile merhaba dedimSarımsağa başladım hemen etkisini gösterdi. Wc durumunuda akşama düzeltti. Siz başladınız mı sakın ihmal etmeyin muhakkak günde 3 sarımsak yutun.
İstediğin kadar ye canım faydasını göreceksin. Bir tanesi bile faydalı
Günaydın kızlar...
Muhabbet almış yürümüş valla.
Bende güne -400 ile merhaba dedimSarımsağa başladım hemen etkisini gösterdi. Wc durumunuda akşama düzeltti. Siz başladınız mı sakın ihmal etmeyin muhakkak günde 3 sarımsak yutun.
İstediğin kadar ye canım faydasını göreceksin. Bir tanesi bile faydalı
GÜNAYDINNNN
dün sabah 88.9 olan kilom bu sabah 89.3 çıktı... ben daha aşağı beklerken üzerine kilo almışım
of offffff, SP günüm olduğu için öyle oldu galiba, herkes aynı şeyi söylüyor çünkü...
ama bugün diyete başlayalı tam 2 hafta olacak ve ben 5 kilo vercem galiba diye nasılda umutluydum
neyse yarın sabahı baz alıyım kendime en iyisi
bende dün akşam yağsız etli bamya yemeği yaptım, üzerinede sinameki çayı içtim, bu sabaha etki etti çok şükür sarımsağı cumartesi içtim ama pazara unuttum, hemen yutuyum 1 tane
Neslihancım hiç canını sıkma, biliyorsun Dukan kitapta da yazmış ps günlerinin ardından tartıda yukarı çıkabilirsiniz diye (Sebzelerin su tutma özelliği) ayrıca 15 günde 4,50 kg.harika bir sonuç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?