Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz


Neslihancım tamam paylaştın çok güzel ve hemen unut şimdi. Yaptın ve bitti aynen diyete devam. Suçluluk duymaya da gerek yok olur böyle şeyler arada.
 

Tabi ama ne şekilde kilo vermeyi planladığını mutlaka doktorlarınla paylaşmalısın. Çünkü bu diyet ciddi bir şekilde protein ağırlıklı ve vitamin mineral dengesinde sorun yaşayabilirsin. Eğer kardiyologunla bunları paylaşırsan belki de bazı özel destekler almanı söyleyebilir. Bu kadar kilolu olmak her ne kadar kilonu göstermesende (boyunun uzun olduğunu tahmin ediyorum) özellikle kalbinle ilgili sakınalı bir durum mutlaka tüm doktorların kilo vermeni arzu edeceklerdir çok normal. ama bunu nmasıl yapmayı planladığını mutlaka onlara danışmalısın diye düşünüyorum.
 
Neslihancım tamam paylaştın çok güzel ve hemen unut şimdi. Yaptın ve bitti aynen diyete devam. Suçluluk duymaya da gerek yok olur böyle şeyler arada.
çok sağol canım desteğin için, ama nasıl vicdan yaptım anlatamam
demekki bitmiş gerçekten benim beyinde bu iş
şimdi daha da kararlıyımmmm
yarın tam 2 hafta olcak bakalım sonuç ne çıkcakkkk
 
merhaba kızlar. 20 günlük hastalıktan sonra bugun spora başladım ve bu diyeti duymuştum. araşştırıyım dedim. 74 kiloyum sanırım. 60 kiloya inmek istiyorum. bu yuzden 6-7 gün atak dönemi uygulamalıyım sanırım. yazdıklarınızı 4 saattir okuyorum. sizlerle birlikte ben de başarıcam umarım. eşimin de 5 kilo fazlası var. birlikte başlıyoruz yarın. yulaf kepeği bakıcam ama bulamıyorsunuz sanırım. ben de bulamam herhal. bulursam paylaşırım.

bu diyetten cok umutluyum. yarından itibaren ben de aranızdayım.
 

Carmencim; ben hemen hemen neyin nasıl oldugunu biliyorum.
Arkadaslarımdan,netten falan baya bişi öğrendim.Simalın sitesinide biliyorum.
Sağol bilgilerin için...

Benim niyetim bayrama kadar yapmaktı ama nette arastırma yaptım,baya güzel sonuçlar alanlar var.
Şimdilik bayrama kadar devam edicem,bayram dönüşü zorlanmazsam devam etmeyi düşünüyorum.

5 gün atak yapıcam.Daha sonrada 1+1 mi yapmalıyım,yoksa sp alırken sadece pazartesi ve perşembe mi protein alayım?
Fikrin var mı? :44:

Yarın başlıcam inş. bi aksilik olmazsa
 

canım bende yarın başlıyorum inşallah...

Tam kilomuzu yazalım yarın, bakalım kaç kilo vericez
 

Bence 1+1 uygun görünüyor.
 
kızlar atak evresinin ilk günü akşamına 4 tane fırında pişmiş derisiz tavuk budu 3 tane kornişon turşu yedim akşama kadarda yaklaşık 1 lt light kola içtim dukan amca sınırsız diyordu ya sıkıntı yoktur umarım dimi?
 
Bence 1+1 uygun görünüyor.

evet canım,öyle yapayım o zaman

birde salatalık turşusu serbest ya, neden her tür turşu serbest değil ?
Bilgin varmı?

1 lt. light kola çok değil mi nazcım?
Tamam serbest ama bunu selüliti de var unutma
 

1 lt. light kola çok değil mi nazcım?
Tamam serbest ama bunu selüliti de var unutma


canım normalde ben light olmayan kolayı günde 1 lt tüketen birisiydim acayip kola bağımlılığım var diyebilirim ancak böyle oldu :)
 


bence o gida intolerens testi hiç yaptırmayın şayet zor bir durumda deilseniz .kafa bulandırmaktan başka bir işe yaramıyor.ben yaptırdım hemide acayip para verdim istanbulda yapıldı.york testi.bana çıka çıka 3 tane madde çıktı birincisi tavuk.ikincisi kaju üçüncüsü ördek
bankacı bir arkadaşla beraber yaptırdık ona 2 sayfa çıktı.yogurttan tut peynir ekmek elma kiraz herşey var.ne yesin şimdi bu kız.kilolu biride deil üstelik hepsinide yiyor.bende gecensene diyetisyende tavuk yemedim hiç ama yine kilo veremedim.şimdi ise hergun yiyorum.napayım inanmıyorum ben artık herşeye.para tuzagı .
Herkese iyi pazarlar 24 gunün sonunda 6 kiloyu vermiş ve 69 lari gormuş olmamın mutluluğunu sizlerle paylaşmak istedim

oo iyi iyyi maşallah nazar degmesin inşallah



oyyyyyyyy arkadaşım gelmiş nerelerdesin yahu sen yoksun telli turnam yok carmende başka bir diyete gececek..eeee ne olacak böyle.

iyi sorununu halletigine sevindim.bende 2-3 gün atak yapacagım bakalım oynama olacakmı ibrede.2 gün önce regl günümde 78.5 oldum ertesi gün p günümdü sabaha tartıldım 79.5
hani birgün önce sebzede yemedim p günüm reglde bitmiş sayılır artı tuvalet sorunumda yok neden oldu anlamadım dünde aynı rakam bugunde aynı rakam artı 1 yani.bende dün kafayı çizdim napayım.



bizde seni seviyoruz özletme kendini ugra arada bir.
burası baya bagımlılık yapıyor acıkça 2gündür evdeyim baya böyle form gezdim ama içime sinmedi bizim topik en güzeli.


canım çok gecmiş olsun ama zorlama kendini herşeyin hayırlısı olsun senin canın sagolsun kilolu ol yani.
bana kalırsa carmenin sözlerine katılıyorum biraz aceleci davranma çok çok gencsin bir sene hedef koy deki önce 60 -70 kilolara inecem sonra çocukolacak.benim 2.çocuk 33
yaşında yaptım.eşime kalsa 2.ciden sonra 3-4 istemeye başladı .ondan önce bende eşimde tek çocuk yeter diyorduk.böyle giderse bende belki 40 yaşında 3.yü yaparım .senin acelen ne ki bu yaşta çocuk ..önce saglık tamamı ablacım
hoşgeldin güzel kardeşim.dukkan diyeti hayatın boyunca 2 sefer falan yapılan bir diyet .bence fazla kilon yoksa metobolizmanı bozma istersen.karaty diyetini denemeni tavsiye ederim.hem bak orucda tutacakmışsın.dukkanda bol bol su içmezsen gün içinde böbrekler zarar görür.çünkü tek tip beslenme ve protein agırlıklı.


heheheheheheheheheheheheheheheheheh......................de heheh



unutmaaammm unutamamaaamm yaptıklarını ..

bak ben söyledimmi dün yedim makarna hehehe

iyi hoşgeldin:80:
 

hoşbulduk canım

Öyle mi dersin?

Ben normalde kalori sayıyorum ama diyet değişikliği yapıp, metobolizmamı sarsmak istiyorum azıcık.
Bayrama kadarda en az 72 73 olmak istiyorum.Yinede denicem olsun
canım normalde ben light olmayan kolayı günde 1 lt tüketen birisiydim acayip kola bağımlılığım var diyebilirim ancak böyle oldu :)

Sen yinede cok içme istersen
 
hoşbulduk canım

Öyle mi dersin?

Ben normalde kalori sayıyorum ama diyet değişikliği yapıp, metobolizmamı sarsmak istiyorum azıcık.
Bayrama kadarda en az 72 73 olmak istiyorum.Yinede denicem olsun
hayırlısı olsun ozaman.oruç tutacaksan akşama insan sulu şeyler yemek ister .o yüzden sana karatayı önerdim hiç olmazsa onda sulu yemekler var yada paleo beslenme oda güzel.

bayramda başlayabilirsin bu diyete uzun vadede bizle olursun .ama yinede sen bilirsin biz herzaman destek oluruz burdaki arkadaşlarımıza.
 
carmen online gözüküyorsun tatlım burdayken bana şu vitamin ialçları alacaktın ne oldu.şuan durumun nasıl anlat bi.

sen baya araştırdın ya ben omega3 almak istiyorum bende bazı araştırmalarımda yorgunlugun omega3 yagı ile minumuma inebilecegini söylüyorlar okuyorum ne derecede dogru .acaba hangi omega3 almak lazım .
bi yazıver sana zahmet.içeyimde bu hafta dinç olayım biraz böyle pörşümüş sebzelere döndüm hiç gücüm takatim yok.bakıyorum evde kendime asabide olmuşum çocuklara hemen sinirleniyorum hep sesim yüksek volume ..bak bir topikte birine sormuştum onlar devamlı kullanıyorlar cevabı bu olmuş:

hosgeldın aramıza:
hocanın cevabını ileteyım bu konuda:


'Omega-3 aşırı kilolularda yağların erimesinin nedenidir, kan şekerini düzenler, tansiyonu düzenler, alerjilere iyi gelir, unutkanlığı ve ALZHEİRMER2ı önler!!! İNSÜLİN DİRENCİNİ KIRAN önemli ana bir yağdır. Vitamin falan değildir.'

değişik markalarda kullanan arkadaslarımız var omega 3 u.

ben solgar omega-3 700 kullanıyorum.hoca bır cevabında tavsıye etmıs bunu
 
Son düzenleme:

kızlar cevap verebilirmisiniz?
 

Canım ben So...r firmasının ürünlerini aldım. Omega 3 950 mcg. akşamları yatarken alıyorum 1 adet. Günde 0,5-3 mg.arası alınması önderiliyor. Ayrıca multivitamin aldım bir de coenzyme q 10 aldım vitamin ve q10 u sabahları alıyorum. Bir de ekstra c ve d vitamini aldım ama onları daha sonra kullanacağım (multivitamine ara verdiğimde) Valla 2 gündür alıyorum ama acaip dinçleştim hem de beslenmemi çok değiştirmedim biliyorsun. 2 gündür 45 er dakika yürüyüşlerimi yapıyorum hiç halsizlik hissetmiyorum baş ağrılarımda geçti.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…