Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah kilo verirken pat diye hamile de kalırsın :116:

aman ben de saldım valla, şimdi derdim kilolarım, inşallah vakti gelince bebeğimiz de gelecek

valla ben b+c+folikasit+d vitamini kompleksi aldım, omage 3 almadım:26:

hoş geldin aramıza canım hem diet konusunda hemde çocuk sahibi olamama konusundaçok üzüldüm bebeğini kaybetmene ama herşeyde vardır bi hayır inşallah bi gün hepimiz alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

nazcım biz seninle aynı kiloyu vermişiz ben 20 günde verdim sen kaç günde verdin 6.200 ü

canım bugün 18. günüm ama ben cuma günü sanırım 79.8e düştüm,
ama verdiğim kilo dan tam emin değilim çünkü ben diyete başladığımda baskülüm arızalıydı ve uzun zamandır tartılmıyordum, en son diyetten 2 ay önce 88 çıkmıştım, sonra annemde 86,
emin değilim yani

canım emin ol zayıflayınca daha çabuk ve daha sağlıklı hamile kalıcaz inşallah benim tedavimde bile etkisi olduğunu düşünüyorum yumurtalarım geçen aya göre daha iyi gelişmişler doktora sordum diet yapıyorum yumurtaların gelişmesinde bi etkisi olurmu die aksine daha iyi olur kilo gittikçe daha iyi gelişir dedi.hadi hepimiz incecik anneler olalım ne dersiniz

kızlar süpersiniz bugun.

hadiyn ben çıkıyorum işten eve dogru ordan okumaya devam ederim .yeni gelenler hoş geldi.işler yogun okuyorum ama yazamıyom coguna cevap kusura bakmayın artık.evdede iş dolu
7/24 köle ben

omega 3 sorusuna gelince
nes hayatım omega3 zaten çok faydalı bir yag ve bazı besinlerde bulunuyor.neden bize herzaman balık yiyin derler.neden çocuklara anne sütü tavsiye edilir neden yumurta yenmesi önerilir bunlarda omega3 var.ve gelşimizi için çok önemli googleden zaten araştırısan faydaları çok.

ben gecen sene diyetisyendeykende bunu önermişlerdi.yag parçalamada faydası varmış.birde dinçlik falan.senin aldıgın markayı bilmiyorum ben solgar aldım 700 lük

Buralarda bir yerlerde börek vardı kim yapmıştı onu yaa. Acaba kaçıncı sayfadaydı. Bu akşam börek yiyesim geldi

canım ben yapmadım ama kaydetmiştim vereyim sana tarifini

*2 kaşık yulaf kepeği
*1 kaşık buğday kepeği
*2 kaşık yoğurt
*2 yumurta
*1 çay kaşığı kabartma tozu
*Yağsız lor
Tüm bu malzemeleri hamur kıvamına getirip borcama yaydım ve üzerine çok az tat vermesi açısından çörek otu serptim.Ama eğer atak evresini geçmiş ve seyir dönemindeyseniz,protein+sebze gününde bol maydonoz kullanarak çok daha lezzetli bir hale getirebilirsiniz

hadi şimdilik hoşçakal canım:79:

bu arada ben de alayım barii omega3
iyi bişeye benziyo

tavukları haşlıyorsun, sonra ocağın altını kapadıktan sonra 1 limon ve bir yumurtayı çırparak terbiye için sos hazırlıyorsun. Bunu da yavaş yavaş tencereye döküyorsun karıştırarak. Haşlanan tavukları da küçük parçalar halinde çorbana koyuyorsun. Karabiber de atabilirsin. Harika oluyor. Bir de tavuklar haşlanırken bir adet defne yaprağı koy. Sonra tarbiyesini koymadan çıkar. çok hoş bir aroma veriyor.

Neslihancım öncelikle Omega 3 hepimizin kullanması gereken bir destek. Çünkü artık bütün ürünlerde omega 6 çok yüksek ve bizim bunu dengeleyebilmek için omega 3 desteği almamız gerekiyor. O kadar çok şeye faydası var ki istersen bir netten araştır. Yalnız bu ürünü alırken içeriğindeki etken maddelerin miktarına dikkat etmek gerekiyor. Örneğin 750 mg.omega 3 ün içinde etken madde epa dha daha düşük olabiliyor. Bir de aldığınız tabletin sadece omega 3 olduğuna dikkat etmeniz gerekiyor içinde omega 6 barındırmamalı

Canım almadıysan Solgar 950 al. Araştırdım Ahmet Aydın ın sitesinde de bu öneriliyor. İçindeki etken madde oranı vs.çok önemli.

evet almamıştım yaaa
eczanelerde var değil mi?

bir de gnc ürünlerini beğeniyorum ama solgar hiç kullanmadım

CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
netten baktım, genel faydalarından bahsetmiş ama yağ yakımına yardımcı olduğu kısımdan hiç söz etmemiş
bende o yüzden özellikle sordum acaba diyetimize faydası ne olacak diye

yalnız içindekilere baktımda
500 mg lık tabletin içinde......65 mg EPA.......45mg DHA.......115 mg PROTEİN..... 60 mg KARBONHİDRAT var yazıyor
sizinkilerde de karbonhidrat varmı???????
diğer markanınkinin de yazabilirmisiniz, tereddüt ettim şimdi

canım ben şimdi solgarınkine baktım ondan alcam

içindekiler
-EPA 542 MG
-DHA 408 MG

okadar

evet almamıştım yaaa
eczanelerde var değil mi?

bir de gnc ürünlerini beğeniyorum ama solgar hiç kullanmadım

O dediğin markanın ürünlerini ben hiç beğenmiyorum çok kullandım ama faydasını görmedim. Sonra araştırdım. Solgar dünya çapında acaip sertifikaları falan olan bir firma. Diğerinin ürünleri plasebo etkisi yapıyormuş. Ekşi sözlük te falan bilgi var bununla ilgili. Ama yine de sen bilirsin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…