Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Olabilir en kötü ihtimalle peynir, yumurta falan yiyemez misin? Samimiyet dereceniz nedir ve onlara diyette olduğunu belli edecek misin bilmiyorum ama duruma göre yanında ton balığı bile götürebilirsin :)

yani sevgilimin iş çevresinden birileri. bizden yaşça büyük bir çift.. arada dışarıda biraraya geliyoruz ama evlerine ilk kez gidicez. rejimde olduğumu saklamama gerek yok söyleyebilirim ama yanımda bişey götürmem yada sofrada bulunmuyorsa peynir yumurta falan istemem abes olabilir... sanırım uygun bişey olması için dua etmekten başka çarem yok şimdilik(( Allahım devamlı sınanıyorum galiba :18:

arkadaslar 24 gunde 6 kilo verdim ama 4 gündür wc ye çıkamadım yulaf kepeğide ise yaramıyor ne yapsam ki acaba tecrübeli arkadaşlar bi yardım etseniz fikirlerinizle lütfeeeenn

canım kullandın mı bilmiyorum ama sinemaki çayı birebir

arkadaslar 24 gunde 6 kilo verdim ama 4 gündür wc ye çıkamadım yulaf kepeğide ise yaramıyor ne yapsam ki acaba tecrübeli arkadaşlar bi yardım etseniz fikirlerinizle lütfeeeenn

bende bu konuda sorun yaşadım. activyalar da fayda etmedi gibi. o yüzden dün akşam bitki çayı içerken içine biraz da sinameki karıştırdım. bugun sonuç verdi. tavsiye ederim. yeşil çayla içebilirsin mesela. önce sinamekiyi 3 dk kadar demlendir sıcak suda, sonra hangi çayı içmek istersen daldır içine, o şekilde yatmadan veya akşam içersen muhtemelen benim gibi ertesi güne sonuç alabilirsin... birde sabahları kalkınca 1 bardak ılık suyun içine 1-2 damla sirke damlatarak içebilirsin. bağırsakları uyarıyormuş ve tembelleşmesini engelliyormuş...

magnezyum hapı kullanabilirsin hem kramp önlüyor hemde kabızlığı..birde yulaf kepeğini ılık sütle tüket...:))

bihtercim tahminimce mutlaka bir çeşit et yemeği hazırlayacaktır, ondan mümkün olduğunca yemeye çalışırsın, yanında yoğurtla birde.
hem diyette olduğunu söylersen eminim sana yardımcı bile olur, peynir falan koyar masaya arkadaşın,
sıkma canını, ben 3 gün üstüste domates yedim, p günümde bile

bende çarşamba günü eşimin arkadasına gidicem,
oturacakmısız falan :18:
akşam gidicez ama inş. pasta börek çörek yoktur

ay halimize bak:) domatesi bile hesap eder olduk, şu dukan insanı ne kadar da iradeli yapıyor:))

bnde öyle tahmin ediyorum, et yemeği misafir ağarlarken istisnasız bir alternatiftir sonuçta.. bakalım yarın veririm akşam yemeğinin raporunu

Tebrik ederim...

sorma valla ne haldeyiz haftasonu milleti deli ettim yaa, bu ne eti, nasıl pişirdiniz, yoğurt yağlımı, salatada yağ var mı, kahvenin sütü yağlı mı, tatlandırıcınız var mı kendimden bıktım resmen..

sen de fazla sıkma kendini çok zorda kalırsan, yağ, şeker ve karbonhidrattan uzak durduğun sürece bir gece istisnai olarak azıcık sebzenin zararı olacağını sanmıyorum canım

Son düzenleme:

inşallah canım o günlerde gelecek ama muhteşem bi duygu kendimi dahada motive hissettirdi bana:))

umarım canım. hersey cok guzel olacak. cok umutluyum bu sefer.
canım inşallah kilolarımızı veririzde sağlıklı bir şekilde hamile kalırız canım bende çok istiyorum hamile kalmayı tabi zayıf bir şekilde
ben de bebek istiyorum zayıfladıktan sonra insallah. allah tum isteyenlere nasip etsin kızlarrr

yeni gelen tum arkadaslara hoşgeldiniz diyorum. benim de bugun ilk gunumdu:)

kızlar yazdıklarınızın hepsini okumaya calıstım ama yıne de arada bikaç sayfa atladıgım oldu. kilo veren herkesi tebrik ediyorum. dedigim gibi bugun ilk gunumdu. eşimle birlikte basladık. sabah yumurta ve peynir yedim, öğlen tavuk şiş ve ayran, aksam yogurt ve et biftek yedim. bugun bayaa halsizlik oldu bende. aç değilim ama yıen de bir şeyler eksikmiş gibi hissettirdi. eee tabi alışmısız aklımıza duşen her şeyı yemeye:)

Eki Görüntüle 270828

Bugünkü Menüm:

İftar:

1 kase tavuklu yoğurt çorbası
2 haşlanmış yumurta
1 tavuk göğsü ( az salçayla kavurdum )
Az turşu,peynir ve süt

1.5 lt. bitki çayı + 2 lt. su

30+30+40 mekik...
30 dk. zumba + 60 dk. kemer...
:

İlk başta midem bulandı ekmeksiz, sebzesiz hele meyvesiz...
Ama turşuyu yiyince biraz iyi oldum
Bugünlük iyiydi

Son düzenleme:

tesekkur ederim canım ama mekik cekmem yasak.belimde 6 adet vida var cunkı.o yuzden zaten yağlandım ya iyice((

ben bugun kitapı internetten alıcam ve aranıza katılıcam...insallah fayda sağlarım.omurgam için acil kilo vermem şart

ha birde ne sorucam size.internette bi yoruma rastladım.bu diyeti çok saçma bulmuş.yengeç dolması,tavsan eti vs falan var biz onları zaten yiyemeyiz diyor.gercekten öylemi..eğer öyleyse siz tarifleri nerden alıyorsunuz kızlaaaar!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…