Kızlar herkese merhaba...Bulut-bebek geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlanır,diledigin güzelliklere kavuşursun...
Bende hala tık yokk bir şey yanlış ama neeeeee(( Bugün tam 30 gün oldu başlayalı verdigim 7 kilonun 1 kilosunu geri aldım (( yemediğim halde.Bugün tekarar tartıldım ve hala +1 degişen bir şey yok.Üstelik dün ps günümdü sebze niyetine yedigimde 2 dilim domates 1 tane salatalık buna ragmen yok bişiiiiiiii...bugünden itibaren 5 gün atak yapmaya karar verdim.
Yoksa moralsizlik tavan yapmış durumda.Ne zamandır lıgt puding diye ölüyordum yaptım ve üç gündür onlar bana ben onlara bakışıp duruyoruz.
Sabah çok az peynir ve çay,az önce yine bir parça peynir yedim.Öğlen için yagsız tavuk ızgara ve ayran arada süt içtim hepsi bu yaaa ama niye gitmiyor anlamadım.Acaba akşamları yemesem mi kızlar?
İşten geç çıkıyorum eve gitmemde 9 u buluyor hadi yemek yap ye saat oluyor bana 10.sonrasında da tok karnına hareket yapılmıyor(( sabahlarıda uyanamıyorumki sabah yapayım...
offff yaaaa hiç bir şey anlamadım benn(((
Bu arada dışarda dolu yağıyor feci şekilde:)
arkadaşlar ca... cr... un light nescafesini görüp aldım tek fincanlık olanlardan. şeker yerine aspartam varmış.. içebilirim değil mi??
bulut-bebek inşallah koca gözlü, kiraz dudaklı,kıvırcık saçlı bir bebeğin olur
desendesen seni çok tebrik ediyorum azimli insanları severim
....diğer forumdaşlarım safları sıklaştıralım:113:
Bırakır mıyım hiç, baş koymuşum bu yola ben
Senin adına çok sevindim, Allah yardımcın olsun canım. Kilonu o kadar etkilemez heralde yaa sonuçta diyettesin, amaann etkilese noolcak, bu iş olsun da inşallah. Sonra verirsin kiloları, sen onu takma kafana. Senin için daha önemli bişi var şu an
Benimki de kemere delik açıp duruyo
Bulutcum inşaAllah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız canım. Allah yardımcın olsun..
Benimde bu gün canım hiç bişey yapmak istemiyor ya
kızlar dua edin bana biraz önce yumurta çatlatma iğnemi vuruldum hadi bakalım hayırlısı
desen desen canım sendemi izmirlisin bu arada sen yokken bizler birmirimizi tanıttık kendimize isimlerimizi falan söyledik sende ismini bağışlarmısın bizebu arada izmirin neresinden
amin canım inşallah hayırdır hastamısın yada dietten güçsüzmü düştün
offf evet yaa o laf anlatmak öldürüyo insanı hele bide öğütler vermeleri ayyyyyyy sinir oluyorum ama napalım sefasını sürmek istiyosak cefasınıda çekicez
hadi bakalım dualarım seninle .moralini yüksek tut.olacak biliyorsun ..vakti nezamansa gelir .sanada anne dedimi..büyüyünce de boynuna sarıldımı .. bide yangından öptümü canım annecim iyiki varsın diye..inan tüm bu çektigin sıkıntılardan eser bile kalmayacak unutma.
rabbim hayırlı evlatlar nasip edsin inşallah
merhaba kizlar dun itibariyle bende araniza katildim. dukanin sitesinde yaptigim teste gore 6 gun atak yapmaliymisim. ideal kilom 65,8 mis. ama ben en cok 60 olmak istiyorum.
atagin ilk gununde irademi hic kaybetmedim. buna ben bile sasirdim. hatta esim ve kizim gozumun onunde cikolatalari goturduler ama be n bir lokma bile almadim. insallah sona kadar boyle devam ederim.bu sabah tartida -1300 ciktim sanirim bu sirf sudur.
canım geç yemenin etkisi olabilir kilo vermemende çünkü yediklerini yakamadan yatıyosundur.akşam yemeğinide işte ye bence hiç yemedende olmaz bence ama o kiloların inat ediyosa sen onlardanda inatçı ol yenilme onlara
Ben de sizlerin ismini öğrenmek isterem isterem isterembenim adım Özlem canım, Mavişehir deyim. Sen ne taraftasın, yakın mısın bana acep?
İşlerden fenalık geldi canım. Böyle kaçık gidesim var vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?