Tipik muhasebeci sendromu bu aylarda azıyor demek ki:)
eyvah eyvah buaylarda sıkılırsanız yıl sonunda ne yapacaksınız..3.dönem çalışmalarımı sizi üzen .bu arada gecici vergi ne zaman yatıyor 3.dönem.ya mizanlarınız ne alemde...:26::26::26::26::26:
öpüyorum sizleri işiniz çok zor valla .muhasebeyi çok iyibilirim .dışardan göründügü gibi deil çok beyin yorucu.siz omega3 devamlı kullanın sadece diyette deil.
sağol canım, geçenlerde bakım yağı almıştım, onun içinde çam terebentin ve 19 bitki daha var, onu uygulayım en iyisi, unutmuştum iyi getirdin aklıma
yalnız, kitabı arkadaşa verdim, aklıma takıldı şimdi, sade süt içmek doğru değilmi???? ben bu ara çok içiyorum, günlük 2-3 bardak hatta, çok severim çünkü sütü... ondan mı bu kadar azaldı acaba kilo vermem ????????
eyvah eyvah buaylarda sıkılırsanız yıl sonunda ne yapacaksınız..3.dönem çalışmalarımı sizi üzen .bu arada gecici vergi ne zaman yatıyor 3.dönem.ya mizanlarınız ne alemde...:26::26::26::26::26:
öpüyorum sizleri işiniz çok zor valla .muhasebeyi çok iyibilirim .dışardan göründügü gibi deil çok beyin yorucu.siz omega3 devamlı kullanın sadece diyette deil.
Canım zaten problem burada. Buna ketojenik beslenme deniyor ve farketmeden yediklerini çok azaltırsan (ketojenik diyetlerde açlık hissetmezsin) Allah korusun çok ciddi organ yetmezlikleri olabiliyor. O nedenle sen kendini zorlayıp her gün yemen miktardaki yiyeceği muhakkak yemelisin. Bir de sütü içme kitapta yok sütlü ürünler diyor hiç bir yerde süt için demiyor. Kahvenin içinde yardımcı olarak var.
Haha ha sonunda kıymetimizi bilen bir patron :) Valla hakikaten zor. Hele 19 yıldan sonra insana fenalık geliyor. Ama ne yapalım kaderimiz buymuş
Şaka bir yana geçici vs.vız gelir de bu meslekte insanlarla uğraşmaktan yoruluyorum. Şöyle bir odaya kaptsalar kimse ile görüşmesem kaç geçici çıkarırım ben :)
sağol canım, yarın onuda soruyum eğer aynıysa ve karbonhidrat yoksa ondan getirtiyim, çünkü merkez depoda yokmuş, kim bilir ne zamana gelecek... eşimde içecek şubat ayında çok önemli bir sınavı var ders çalışıyor garibim, bende zaten o sınavını kazanmadan önce eski halime dönmek istiyorumhayatım bak ben bugun marincap aldım omega3 benimkini anneme verdim dün bunu bugun aldım .içerikleri sulgarla aynı 380 mg epa 200mg dha var.eczacı sulgarla aynı oldugunu söledi omega6 karbonitrat yok dedi.istersen ona bi bak.tabi carmen sor bide.ben aldım bugün içtim bi tane.
Neslihancım ben de proteini tamamlayayım diye ha bire içiyordum. Sonra kitabı okudum Dukan süt ürünleri yazmış. Sütü çok önermiyor içinde laktoz (süt şekeri) var diye. Sütü sadece yardımcı (kahvenin içine, krepe, vs.) koyuyoruz. Kitabı olan diğer arkadaşlarda baksın ben akşama yine bakayım. Yarın yeniden konuşalım.
Haha ha sonunda kıymetimizi bilen bir patron :) Valla hakikaten zor. Hele 19 yıldan sonra insana fenalık geliyor. Ama ne yapalım kaderimiz buymuş
Şaka bir yana geçici vs.vız gelir de bu meslekte insanlarla uğraşmaktan yoruluyorum. Şöyle bir odaya kaptsalar kimse ile görüşmesem kaç geçici çıkarırım ben :)
canım teşekkür ederim...Kitabım elimde degil arkadaşlar sagolsun okuyalım bizde yapalım diye aldılar.Ben sütü çok severim ve deli gibi içip duyorum sütü.Bu günden sonra azaltayım bakalım.Sadece yatarken içeyim oda yulaf kepeğini o şekilde tüketebiliyorum.
:):):):):):):):) vallaha insanlarla ugraşma kısmına katılıyorum.Bende karar verdim iş degiştirirsem bundan sonraki işim kesinlikle HAYVANCILIK :))) la ugraşmak olacak...
sen özel bir firmada çalışan muhasebe bürosunda çalışmıyorsun herhalde.allahtan bak tek geciciden söz ediyon.Anam anam kız nettin. Vallahi birden beynimde yıldızlar uçuşuverdi. Bizim patronda sorar bana yakında "kızım geçici ne alemde" Vallahi hiiiç bakmadım bile"Şeyyy patron dur bi kaç kilo daha vereyimde o zaman bakarım"
Bir ton işim var vallahi aman beaaaa
sağol canım, yarın onuda soruyum eğer aynıysa ve karbonhidrat yoksa ondan getirtiyim, çünkü merkez depoda yokmuş, kim bilir ne zamana gelecek... eşimde içecek şubat ayında çok önemli bir sınavı var ders çalışıyor garibim, bende zaten o sınavını kazanmadan önce eski halime dönmek istiyorum
Kızlar vahimlerdeyim soğuk algınlığı vurdu beni,antibiyotik vitamin ve şu sıcak suya katılan toz dan içiyorum toz ilaçta şeker var,üstelik çikolata kaçamağı yaptım çok güçsüz ve dirençsiz oldum akşamüstü,işten gelince dayanamadım yemekten önce yaptım vukuatı şeytanamı uydum ne, ama son derece halsizim yarına çorba türü bişeler düşünüyorum artık bugün ps günümdü pek değerlendiremedim gerçi hazır yedim,sizce diyet bozuldumu çok aşırı kaçmamıştır umarım ama bu toz içeceğide içmem gerekiyor,ben yine böyle devam edeyim karbonhidratsız ve yağsız,haa bu arada güzel bir dukan çorbası bilen varmıı acaip çorba istiyor canım hasta olunca :2:
benim yaptığım çok kolay bi tane var. hemde hastayken iyi gelir. tavukları haşlıyorsun, etlerini minik minik suyuna koyuyorsun. ocağın altını kapatınca bi kenarda bir yumurta v bir lşmnu çırpıyorsun, ardından tavuk suyuna ekliyrsun karıştırarak.. karabiber de atabilirsin.. harika gelir sana bence. bunu da her gün bile içebilirsin sıkılna kadar tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?