Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tipik muhasebeci sendromu bu aylarda azıyor demek ki:)

eyvah eyvah buaylarda sıkılırsanız yıl sonunda ne yapacaksınız..3.dönem çalışmalarımı sizi üzen .bu arada gecici vergi ne zaman yatıyor 3.dönem.ya mizanlarınız ne alemde...:26::26::26::26::26:

öpüyorum sizleri işiniz çok zor valla .muhasebeyi çok iyibilirim .dışardan göründügü gibi deil çok beyin yorucu.siz omega3 devamlı kullanın sadece diyette deil.

Anam anam kız nettin. Vallahi birden beynimde yıldızlar uçuşuverdi. Bizim patronda sorar bana yakında "kızım geçici ne alemde" Vallahi hiiiç bakmadım bile "Şeyyy patron dur bi kaç kilo daha vereyimde o zaman bakarım"

Bir ton işim var vallahi aman beaaaa

Neslihancım ben de proteini tamamlayayım diye ha bire içiyordum. Sonra kitabı okudum Dukan süt ürünleri yazmış. Sütü çok önermiyor içinde laktoz (süt şekeri) var diye. Sütü sadece yardımcı (kahvenin içine, krepe, vs.) koyuyoruz. Kitabı olan diğer arkadaşlarda baksın ben akşama yine bakayım. Yarın yeniden konuşalım.

Haha ha sonunda kıymetimizi bilen bir patron :) Valla hakikaten zor. Hele 19 yıldan sonra insana fenalık geliyor. Ama ne yapalım kaderimiz buymuş
Şaka bir yana geçici vs.vız gelir de bu meslekte insanlarla uğraşmaktan yoruluyorum. Şöyle bir odaya kaptsalar kimse ile görüşmesem kaç geçici çıkarırım ben :)

canım teşekkür ederim...Kitabım elimde degil arkadaşlar sagolsun okuyalım bizde yapalım diye aldılar.Ben sütü çok severim ve deli gibi içip duyorum sütü.Bu günden sonra azaltayım bakalım.Sadece yatarken içeyim oda yulaf kepeğini o şekilde tüketebiliyorum.

:):):):):):):):) vallaha insanlarla ugraşma kısmına katılıyorum.Bende karar verdim iş degiştirirsem bundan sonraki işim kesinlikle HAYVANCILIK :))) la ugraşmak olacak...

Nereye kayboldunuzzzzz...Herkesler gitmiş tabeeee

:((( akşamınız geceniz güzel olsun,keyifli olsun kızlarrrrrr

sağol canım, yarın onuda soruyum eğer aynıysa ve karbonhidrat yoksa ondan getirtiyim, çünkü merkez depoda yokmuş, kim bilir ne zamana gelecek... eşimde içecek şubat ayında çok önemli bir sınavı var ders çalışıyor garibim, bende zaten o sınavını kazanmadan önce eski halime dönmek istiyorum

vallahi çok teşekkür ederim, bende süt şekerinden bahsedildiğini hatırlıyorum ama diyorumya arkadaş aldı kitabı
inan 2 günde 1 litre süt bitiriyorum bu ara, dahada içerimde ayıp olur diye bırakıyorum... içimdeki süt canavarı tekrar ortaya çıktı

sen malimüşavirliksin herhalde .o berbat da berbat.muhasebe kısmı aslında çok zevkli ben çok seviyorum.benimde eşiminde temeli muhasebe .gecen seneye kadar bizim şirketlerin mizanına kadar olan kısmını ben yapıyordum .devamını malimüşavirligimiz.ama bu sene devr ettim çünkü hem işler hem muhasebesi beni mahvediyordu.kızlarda var ofisde ama onlar bodrolarla puantajlarla ancak başaedebiliyorlar.

insanlar kısmına sizin iş olunca katılıyorum herkese istedigini ulaştırmak bir nevi işlerinde danışmanlık yapmak yok vergi dairesi yok v.s zor yani.yoksa sadece işlem olsa zaten paket program artık.

ya bak carmen bana dediginden beri bende içmiyorum yada çok az ama ondan sonra verebildim gramlar...
:):):):):):):):) vallaha insanlarla ugraşma kısmına katılıyorum.Bende karar verdim iş degiştirirsem bundan sonraki işim kesinlikle HAYVANCILIK :))) la ugraşmak olacak...

valla süper iş.ee ne yapalım tavukçulukmu büyükbaşmı????????? yani onlarda kokusu yeter yahu.
ben memnunum işimden hemde çok.
sen özel bir firmada çalışan muhasebe bürosunda çalışmıyorsun herhalde.allahtan bak tek geciciden söz ediyon.
bende haftaya muhasebecimizle bakalım kaç mesai harcayacagım.bende var 4 gecici 4 mizan çıkartıracam herbiri 10nar nüsha ..dönem sonları zorluyorum ya onları çokda üzülüyorum ama ne yapayım o mizanlar benim için önemli olan ben onlarla işimiz yürütüyorum kurumlarda limit çalışması yaptıtırıyorum kuruluşlara yani sen gecicide kalıyon en daha ugraşıyom onlarla devamım daha uzun senden yani..

bu bahsettigim her eczanede var.
[

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba;
diyeti birkac gundur arastiriyorum bugun aranıza katıldım. fena geçmedi diyetim. hepinize sevgiler

kızlar cok enteresan sonuc cıktı dukanın testinde bana. boyum 160 kilom 74. düşünün şimdi. ben 60 olsam yeterli diyordum. 55 normal kilom diye dusunuyordum. hani kadınların boylarından az olmalı derler ya kiloları.

neyse testi doldurdum sizlerin yardımıyla.

veee sonuc şu: ideal kilomu:60,60 olarak tespit etti ve 3 gün atak evresi yapmamı gösterdi test sonucu. halbuki 10 kilo ve fazla vermek isteyenler 5 gün yapmalı diyordu herkes.

ben bugun atak evresinin 2. gunundeyım. hiç tartılmadım bilemiyorum kilo verdim mi ama. atak evresini 5 gun yapmayı dusunuyordum. test sonucuna mı uysam acaba yaa???

mrhaba kızlar ben yulaf kepeği kullanamıorum kokusu kötü edio beni 1 hafta kullandım diğer günler hep yulaf ve buyday kepeğinin karışımının una çevrilmiş halini kullanıorum günde 2 kaşık. hergün değişik bişi yapıorum çok güzel oluo mesela 2 kaşık un kabartma tozu tuz karışımından küçük hamur elde ediorum onuda çok az aynı unla incecik açıorum içini peynirler felan doldurup üzerini kapatıp poğaça tarzı yapıorum için kıymada koydum yada bugün üzerini kapamadan omlet büyüklüğünce hamuru açıp içine tavada soğan ve kıyma söteledim hamurun üzerine serdim lahmacun gibi olmuştu tadı bugün sebze günümde oldügu için içine yeşillik domates felan doğradım kolayla süper gitti çok güzl oldu öğlnde yumurtalı fasulye yemiştim sizlerde deneyebilirsiniz

Kızlar vahimlerdeyim soğuk algınlığı vurdu beni,antibiyotik vitamin ve şu sıcak suya katılan toz dan içiyorum toz ilaçta şeker var,üstelik çikolata kaçamağı yaptım çok güçsüz ve dirençsiz oldum akşamüstü,işten gelince dayanamadım yemekten önce yaptım vukuatı şeytanamı uydum ne , ama son derece halsizim yarına çorba türü bişeler düşünüyorum artık bugün ps günümdü pek değerlendiremedim gerçi hazır yedim,sizce diyet bozuldumu çok aşırı kaçmamıştır umarım ama bu toz içeceğide içmem gerekiyor,ben yine böyle devam edeyim karbonhidratsız ve yağsız,haa bu arada güzel bir dukan çorbası bilen varmıı acaip çorba istiyor canım hasta olunca :2:

tarif bu link çıkmadı merak eden olursa diye
MALZEMELER:
-3 kaşık yulaf
-2 bardak sıcak su
-3/4 bardak yağsız yoğurt
-1 yumurta
-nane
-tuz

Yulaf 2 bardak sıcak su ile yumuşayana dek yaklaşık 15dk kaynatılır.Bir kase içinde yumurta yoğurt ile çırpılır içine arzu edilen miktarda nane eklenir.Kaynamış olan çorbadan kaseye azar azar eklenerek ılınması sağlanır.Daha sonra karışım yavaş yavaş karıştırılarak kaynayan çorbaya eklenir.Bir taşım beraber kaynatılır.Kesilmemesi için tuz en son eklenir.

-Çorbanın kesilmemesi için kapağının kapatılmamasına ve ateşin kısık olmamasına dikkat edin.
-Yulaf pirinci hiç aratmadı.Bilmeyen içinde yulaf olduğunu asla anlamaz.Üstelik yulaf sayesinde daha faydalı oldu.(yulafın faydaları için

benim yaptığım çok kolay bi tane var. hemde hastayken iyi gelir. tavukları haşlıyorsun, etlerini minik minik suyuna koyuyorsun. ocağın altını kapatınca bi kenarda bir yumurta v bir lşmnu çırpıyorsun, ardından tavuk suyuna ekliyrsun karıştırarak.. karabiber de atabilirsin.. harika gelir sana bence. bunu da her gün bile içebilirsin sıkılna kadar tabi:)

carmen77 med e yazdıklarınn benmm içinde geçerli galiba ben çok yavaş kilo veriorumm ve arada duraklamalarımm çok oluyoo bende yemem gerekenden az yiyorumm depoluyorum sanırmm yarından itibaren daha fazla atıştırıcam bi de ööle deneyimmm..
gerçi bugün sabah uzun zamandan sonra 75ten düşük bi rakam gördüm baskülde 74.500 inşllh işe yararr

çok sağol canım,yarın yaparım artık,yumurta ve biraz unmu dedin harfler karışıta yukarda:97:

merhaba kızlar birkaç sorum var da
öncelikle light nescafe aldım ama 1 bardağa ancak yarısını katıp içiyorum sakıncası var mı
ve herkes pilatesin faydalarından bahsediyor aslında evde bende videolarla belki yapabilirim peki pilates topunu nerden bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…