Nabersiniz kızlar?
Ben iyi sayılırım. Kızım ve ben grip olduk..( Önce kızım ertesi gün de ben grip oldum. Doktordu ilaçlardı derken bugün biraz daha iyi sayılırız ama grip hafiflemiş de olsa hala devam ediyor maalesef.
Bu arada bu sabah tartıda artık 77.8 kg gördüm. Çok mutlu oldum. Sabah hemen girecektim ama ancak fırsatım oldu. Benim minik cadı bu aralar evin altını üstüne getirmekten acayip hoşlandığı için, ben de sürekli onun peşini toplamakla meşgul oluyorum bu aralar.
Bu arada geçmiş acayip birikmiş okuyayım dedim ama maalesef pek mümkün görünmüyor...((
kıyamam canım ya olsun yapacak bişey yok dediğin gibi pirinçleride içinden çıkaramazsın ya bence sen evden götür dışarıdakilere güven olmuyo
Nalancım öncelikle ikinize de geçmiş olsun. Ayrıca tebrik ederim arkadaşım.
Nabersiniz kızlar?
Ben iyi sayılırım. Kızım ve ben grip olduk..( Önce kızım ertesi gün de ben grip oldum. Doktordu ilaçlardı derken bugün biraz daha iyi sayılırız ama grip hafiflemiş de olsa hala devam ediyor maalesef.
Bu arada bu sabah tartıda artık 77.8 kg gördüm. Çok mutlu oldum. Sabah hemen girecektim ama ancak fırsatım oldu. Benim minik cadı bu aralar evin altını üstüne getirmekten acayip hoşlandığı için, ben de sürekli onun peşini toplamakla meşgul oluyorum bu aralar.
Bu arada geçmiş acayip birikmiş okuyayım dedim ama maalesef pek mümkün görünmüyor...((
çok geçmiş olsun, umarım çabuk atlatırsınız...
kızlar hepiniz tatlandırıcı kullanıyor musunuz ben hiç kullanmadım çayı da şekersiz içerdim zaten ama bazen dukan tariflerine bakıyorum kurabiye falan içinde tatlandırıcı var kullanmakta istemiyorum onun yerine azcık şekerle falan yapsakta olur mu tatlandırıcı kullanmak yerine ne dersiniz
olmaz canım şeker kesinlikle yasak. düşün ki meyve bile yiyemiyoruz. yada doğal şeker içeriklerini.. o yüzden koyamazsın.. ben tatlandırıcıyı sadece kahvede kullanıyorum. yiyeceklere hiç koymadım. çünkü onunla yapılmış tatlıları pek tüketemiyorum tatları tuhaf geliyor. bir kez de light puding yemiştim o fena değildi.
kızlar hepiniz tatlandırıcı kullanıyor musunuz ben hiç kullanmadım çayı da şekersiz içerdim zaten ama bazen dukan tariflerine bakıyorum kurabiye falan içinde tatlandırıcı var kullanmakta istemiyorum onun yerine azcık şekerle falan yapsakta olur mu tatlandırıcı kullanmak yerine ne dersiniz
ya şimdi tatlandırıcı da şeker gibi deniyor ondan sormuştum onun yerine şeker kullansam mı diye
ben uzun bir zamandır yazılanları takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum...
öncelikle herkese bol bol sabır ve dayanma gücü diliyorum. bugün diyette 16. günüm toplam 5.3 kg verdim. 93.3 kg ile başladım şimdi 88 kg. geliyorum... şimdilik motivasyonum çok yüksek , umarım hep böyle gider... yalnız gece bacaklarıma kramp giriyor bu normal sanırım daha önce de okumuştum buna benzer sorunları ... magnezyum tabletleri işe yarıyor mu yoksa başka bir çözüm mü bulmalıyım... bir de yürüyüş yerine bisiklet çevirsem olmaz mı... oğlumu evde yalnız bırakıp yürüyüşe çıkmak içime sinmiyor...sevgiler
yok canım kesinlikle şeker gibi değil. kalorisiz birkere. yani hepsi 0 kalorimi bilmem ama çok düşük olduğu kesin. ayrıca onlar bambaşka maddelerden yapılıyor, şekerse vücuda girdiğinde direk yağa dönüşüyor.
ben de büyüttüm bir tane iyi bilirim spor yapmayı bırak banyo yapmaya zaman bulamaz bazen insan :)Hoş geldin aramıza..)
Tebrik ederim 16 günde süper kilo vermişsin, umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.
Vitamin ve omega 3 kullanmalısın, bacak ağrıların muhtemelen ondandır.
Carmen arkadaşımız bu konuyla ilgili daha detaylı bilgiye sahip, ben 500 mg c vitamini ve multivitamin kullanıyorum. Multivitaminin içindeki demir oranı çok düşük olmalı yediklerimizden zaten yeteri miktarda demir aldığımız için fazlası zarar tabi...
Bu arada bisiklet çevirmen de olur, ben hiç spor yapamıyorum o ayrı tabi. Yaptığım tek spor kızımın peşinden koşmak oluyor hepsi bu...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?