Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlarr

kaç gündür giremiyordum, herşey yolundadır umarım..
eşim iş seyahatine çıktığı için annemler geldim, bir süre burdayım.

bu ara uzun süre duram kilom çok şükür bu sabah -900gr veee 78i gördümmmmm

Tebrikler canım, konuşmuştuk geçen hafta bu hafta 78 i görürsün demiştik. Çok güzel oldu.

Tebrik ederim cnm benimde 5 gündür durdu kilo vermem 69.9 da kaldım 2 gün sadece p yaptım ama yok yok

tebrik ederim canım çok sevindim, devamını diliyoruz, hemde hızla..

Tebrik ederim cnm benimde 5 gündür durdu kilo vermem 69.9 da kaldım 2 gün sadece p yaptım ama yok yok

canım hiç sıkma canını benim de 6 gün sabit kaldı 7. gün düştü, üstelik ben birkaçgün hep protein + sebze yapmak zorunda kaldım 2 gündür protein yapıyorum yarın kendi düzenime dönücem

Canım çok teşekkür ederim.
Sakın gerilme arada duracak ama sonra yine düşecek biliyorsun.

valla benimkine arada durmak da denemez aslında. çünkü atak biter bitmez durdu. yani sp ye geçince de biraz azalma olsaydı diyebilirdim arada duraksama oluyor diye.. ama ben çakıldım galiba:) bu şekilde olan varmı aranızda kızlar?? yoksa ben mi istisnayım?

Günaydın Güzel yurdumun Güzelll Kadınları...

Nasılsınız????? gününüz güzel her şey gönlünüzce olsun...Carmencim çok çok geçmiş olsun umarım ameliyatsız düzelirsin...Bihterrrr hiç üzülme canımcım bende senin gibiyim hatta daha da beterrrrr..

Bugün 32. günüm dukanda 7 gün atak yaptım,yani 25 gündür tık yokkkkihadi onuda geçtim ben + larıda gördüm üstelik.2 gündürde atak yapıyorum.ıııhhhhhh yine bir şey yok.Umudum tükeniyor.En azından gram gitse 1 kilo gitse moral olacak bana ama yok

Carmenin dedigi gibi yaptım yazdım yediklerimi galiba hiç bir şey yemiyorum ben ondan mı yoksa başaka bir şeyden mi anlamadım gitti.üstelik kaçamakta yok,hoş yiyesim yokki kaçamak yapayım aglamak istiyorummmmmmmmm....

Ama bu neyin inadıysa inatlada devam ediyorum yapmaya

Sevgiyle Kalın kızlarrr öpüldünüz....

Medcim geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim. Yediklerini yazmışsın azsa onları arttır canım. Muhtemelen sende kıtlık durumu oluştu. Hadi kıralım şunu. Biraz arttır özellikle et olan proteinleri bak nasıl çözülecek?

caNIM VALLA ben de çok az yiyorum farkındayım ama fazlasını midem almıyor, sanırım ben de o yüzden çok yavaş vermeye başladım, ama bu canımı sıkmıyor çünkü böyle giden kilonun kalıcı olduğuna inanıyorum

bu arada annem beni görünce tutturdu ben de yapıcam senin diyetinden diye
olmaz anne senin yaşına uygun değil allah korusun diyorum, dinletemiyorum

kötü örnek oldum galiba

Son düzenleme:

ne kıtlıkmış ama sorma gitsin 25 gündür tık yok.Gram yok...

kendimi zorluyorum yemek için ama gitmiyor...bakalım nasıl olacak .

Carmen bir şey soracam dün nette araştırırken kavrulmamış badem in protein degerinin çok yüksek olduğu yazıyor.günde 15 tane yemek çok faydalıymış.biliyorum dukanda yasak ama denesem mi diyorum?

Doğru okumuşsun kavrulmamış bademin protein değeri yüksek ama karbonhidrat değeride yüksek. 100 gram bademde 18,60 gram protein var 19,80 gramda karbonhidrat. Yani karbonhidrattan zayıf bir diyet yaparken hiç mantıklı değil. Ama etlerde protein yüksek karbonhidrat 0. Bence biraz et tüketimini arttır.

Aynen canım bir lokmada doydugumu hissediyorum garip şekilde,benimde biraz zorlayınca mide başlıyor bulanmaya,şimdi yumruk yapıyorum bugün 3 gün olacak ama degişecegini sanmıyorum.tabiki yavaş giden daha sağlıklı.

Ama 25 günde hiç oynamaz mııı yaaaaaaa

Senin adına çok sevindim arkadaşım inşallah devamıda güzel gelir...tebrik ediyorum seni ve maşallah diyeyim...

kızlar bu diyette en zor durumda olan benim eşim galiba biz habire bahsediyoruz işte gözümün önünde şunu yediler bunu yediler diye benim garip kocam napsın adam pastane işletiyo börekler, poğaçalar, tatlılar,pastalar hergün bunların içinde gözünün önünde yiyolar ma maşallah çok dirençli çıktı ben olsan hergün bukadar şeyin içinde dayanamazdım heralde

Uffff ya bir umut sevinmiştim

Teşekkür ederim canım...

teşekkür ederim canım benim, senin baya sürmüş gerçekten atak yapman iyi olmuş ama bu arada spora da ağırlık ver bence ve carmenin dediği gibi saf protein (özellikle et ) tüketimine ağırlık ver, süt ve süt ürünleri fazla kullanma bu günlerde, birde yumurta akını ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…