Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yazık yaaaaaa
eşinin yerinde olmak istemezdim

tebrikler canım bak sabretmenin mükafatını aldın sonunda.

canım inadın önünde hiçbişey duramaz diyorum ve seni destekliyorum... yeter ki senin inancın azalmasın. ama arkadaşlara katılıyorum vede yemeni arttır diyorum. bana da etten ve tavuktan gına geldi ama yapacak bişey yok. aslında dukanın kitapta verdiği tarifleri yapabilsek, sosları vs. sıkılmadan yeriz ama malesef benim vaktim olmuyor. hatta bazen canım bifteği ne hale getirdim deyip üzülerek tatsız yiyorum. öylesine pişiriyorum çünkü..

en komiği de geçen gün sevgilimin sorduğu soru oldu: "bu Dukan kasap mı yoksa hayvan düşmanı mı??"

Light pudingi arada yapıyorum ben, güzel oluyor. Şu tatlıyı deniyim, güzel olursa bayramda da yaparım
Bakalım söylerim size de

Benimde durdu bir kaç gündür.
Sanırım Med in durumu gibi benimkide.
Çok az yiyorum ondan oluyor.
Gerçi reglime 2 gün kaldı onunda etkisi var.

İnsan gram oynamayınca ne kötü oluyor yahu.

az da olsa tartıda azalma görünce insan hemen evet devam etmeliyim deyip çok güzel motive oluyor. ama oynama olmayınca da kafada hep sorular dönüp duruyor, bıraksam mı, başka bişey mi yapsam, işe yaramıyor mu yoksa... daha da çoğaltılabilir yani.. ama genede en iyisi istikrar diyorum. kararlılık..

Bihtercim bende de vakit yok malesef.Dün misafir vardı.misafir gitti güya senin çorbadan yaptım işe getireyim diye,ama sabah kardeşimin kızını kreşe bırakmam gerekti.veee alamadım yanıma.şimdi peynir tırtıklıyorum ve ne yesem diye düşünüyorum.

sevgilinin yorumuda harikaymış çok güldüm yaaa..

Offff Offff sorma telli turna.
Hemde nasıl oluyorsun hani kötü olmak demeyim ama bihterin dediği gibi kafada sorular uçuşmaya başlıyor.Bıraksam mı terslik nerde neden v.s v.s motivasyon oluyor 000000....
Senin dediğin gibi sarımsak ta yutmaya başladım bakalım.İnadım inat ama devam edecemmmm

insan biyere uğrayacağı zaman yanında yemek taşımak istemiyor ağırlık olacak diye. öğle yemeğinde de ızgara tavuk veya köfte yiyebilirsin belki. bulunduğun yerde alternatif çok olsa gerek diye düşünüyorum. veya döner sipariş edip lavaşsız diyebilirsin, yanına bol yoğurt isteyebilirsin... ayranlada olabilir.

ben bugun sp günündeyim. yanımda peynirli ve ton balıklı salata getirdim. ayranım var. ara öğün için yoğurdum var. sabah da jambonlu krep yedim 2 tane. akşama da Allah kerim.. kuaför randevum da var akşam, direk oraya gidicem ve 2 saatte anca çıkarım. o yüzden hangi ara ne yiyeceğmi hiç bilmiyorum akşam için..

bişey söyleyim ve hepiniz güleceksiniz buna...

bugün ofiste yalnızım, gene herkes dışarıda ve bütün gün yanlız olacağım. tabi bol su içiyorum ve kendi kendime dedim ki, tamam rahatça wc ye gidebilirsin, sık sık olsada kimseni,n dikkatini çekmezsin.. ama bu sefer de ne zaman gitsem ya kapı yada telefon çalıyor, bu ne yaa:)))

birileri beni takip edip yakalıyor sanki..

Afiyet olsun canım.Senin meyü okuyunca daha iyi anladım bir şey yemediğimi ben bu saydıklarını yesem çatlarım..
Sabah çok az peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 bardak çay öğlenede köfte söyleyim diyorum 1 bardakta ayran diye düşünüyorum.

tuvalette bile rahat yok yani sana canım

Sende gidermiş gibi yap gitme 5 dk sonra git

Bilirim o denk gelmeleri, ne sinir oluyor insan yaa.

carmen, paleo diyeti nasıl gidiyor? kilo verdin mi, dukan harici ne tür yiyecekler eklendi hayatına??

Merhaba,
Süper gidiyor.hiç zorluk çekmedim. Sonuçta biraz daha kolay yağlar serbest olduğundan. 600 gram kadar verdim. Yasaklar rafine gıdalar, basit karbonhidratlar sonradan değiştirilmiş her şey.

Merhaba,
Süper gidiyor.hiç zorluk çekmedim. Sonuçta biraz daha kolay yağlar serbest olduğundan. 600 gram kadar verdim. Yasaklar rafine gıdalar, basit karbonhidratlar sonradan değiştirilmiş her şey.

merhaba canım ben 5 aydır bu diyeti yapıyorum 21 kilo verdim uzun zamandır topiğe giremiyordum.senin yazını okudum bu yağlar serbest yazmışsın bir şey anlayamadım canım.beni aydınlatır mısın?

Bu da güzelmiş hee Belki kokusundan doyuyordur
İşkence gibi bişi bu yaaa.... Maşallah valla

Tebrik ediyorum canım seni İnşallah hızın düşmeden devam eder kilo vermen. Amaannnn gitsin kilolar, gelsin güzel ciciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…